cage można usunąć bo ta informacja pochodzi z fanowskiej strony a nie z oficjalnych źródeł
chan sam siebie potwierdził.
cage jest brany pod uwage ale nie został potwierdzony. po prostu ktoś na fanowskiej stronie napisał o cage przez co wiele osób myślalo że to oficjalne potwierdzenie. na drugi dzień jednak odrazu sprostowano te informacje
ktoś kiedyś coś o the rocku wspominał ale nic oficjalnie nie jest potwierdzone, pewnie się dowiemy z pół roku
:D
dałem 11 oficjalnych źródeł ale i tak miesiąc czekałem. napisali że dzisiaj że "oczekuje na zapis do bazy" więc pewnie jutro już będzie
A co z Stevenem ? Są jakieś choćby nieoficjalne informacje ,plotki ,półprawdziwe wiadomości ? Jak wogóle z nim sytuacja wygladą ? Co on tam knuje ? Wszyscy milczą :Steven milczy ,producenci milczą ,Sylwek milczy itp
A w Polsce kiedy ? Ja napewno pójdę na Szklaną Pułapkę 5 i ten nowy film o gansterach ,zapomniałem już tytuł .
karo napisała wyżej kiedy jest premiera u was.
ten gangsterski to gangster squad masz na myśli?
A wiadomo coś nowego o Jasonie Stathamie ? Kiedy bedzie coś nowego z nim w kinach ? I jeszcze jedne pytanie : Czy Jason kreci obecnie czy ma w planach jakiś mocny akcyjniak w stylu ,,Elity Zabójców czy Safe ? Pytam się ciebie bo jesteś chodzącą encyklopedią kina akcji .Wszystko wiesz .
film z jasonem "parker" jest już ukończony. w post produkcji są: "homefront" oraz "hummingbird"
Ok .Dzięki .Mam nadzieje że któryś z tych dwóch ostatnich okaże się mocną siekanką ....
producentem też. widać że panowie się nawzajem szanują. statham zagrał w expendables i sly nie zapomniał mu tego i w niego inwestuje. szkoda że steven tak się z nikim nie lubi, chociaż nic mi nie wiadomo żeby sly coś do niego miał
sly z ss maja nawet jakies foty w necie razem,podobno sie lubia,wiec sie pewnie postara o jego wystep w ex3.
Steven podobno przyjazni się z Stallone i Chanem .Chucka też niby lubi ,podobno niedawno wypowiadał się o nim pozytywne w programie telewizyjnym .O Dolphie to nie wiem ,jakie mają relacje .Natomiast na pewno nienawidzi Van Damma ,i chyba też tego murzyna z Blood and Bone i Mrocznej dzielnicy .
zgadza sie,z whitem widocznie sie nie polubili na planie a jcvd to wiadomo jego najwiekszy rywal,a tak to o nikim nieprzychylnie sie nie wypowiadał,heh a co do chucka to chyba nie miałby odwagi cos o nim złego powiedziec.
Tak, jak pisze Bradock,. Stefcio kumpluje się z Chanem i Sly'em od lat. (A jednak nie ma serca z kamienia.)
niech nie zmarnuje szansy i zagra. jestem pewien że sly dałby mu się obić w filmie bo przecież on jest otwarty na kompromisy
Ciągle jestem podobnego zdania. Ale jak nie będzie sam chciał, to nikt go siłą nie zmusi do zagrania. Tylko wtedy, musiałby się liczyć z tym, że zawiedzie swoich fanów, którzy w niego wierzą i na niego czekają.
Jeżeli odmówi zagrania w Ex3, to zaprzepaści szansę na udział w fajnym filmie, bo może się okazać, że Ex3 jakościowo przewyższy ostatnie słaboszczaki filmowe Seagala.
tak, racja. lecz myśle że sly zrobił by wszystko by się panowie dogadali. van damme też nie chciał zagrać w ex1 a się dogadali w sprawie ex2i van dame dał mu się obić
Ja myślę, że z nim będzie podobnie, jak z Jetem Li. Też nie chciał zagrać, a po namowie Sly'a - zagrał. Jakby nie patrzeć, Seagal jest jedną z najbardziej oczekiwanych postaci w tym filmie.
bo wszyscy wielcy zagrali i dali sie przekonac nawet za mała kase,jezeli zabraknie ss to bedzie wielka kompromitacja.
Jeżeli Stevena zabraknie z jego winy, to na pewno nie będzie to kompromitacja dla filmu i twórców.
Jak nie zagra to głównie przez siebie, bo jak widać nie garnie się do tej produkcji. 20 % że nie zagra.