PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

cage można usunąć bo ta informacja pochodzi z fanowskiej strony a nie z oficjalnych źródeł

Expendable91

czyli chan pewny a cage nie?

ocenił(a) film na 8
damianho15

chan sam siebie potwierdził.

cage jest brany pod uwage ale nie został potwierdzony. po prostu ktoś na fanowskiej stronie napisał o cage przez co wiele osób myślalo że to oficjalne potwierdzenie. na drugi dzień jednak odrazu sprostowano te informacje

Expendable91

a ktos jeszcze jest blisko dodania,arnold tez słyszałem ze prawie pewny.

ocenił(a) film na 8
damianho15

chan pewnie jutro zostanie dodany do obsady na FW

Expendable91

a wiadomo w ogóle czy diesel i the rock są brani pod uwagę?

ocenił(a) film na 8
TakeMeToBrasil

ktoś kiedyś coś o the rocku wspominał ale nic oficjalnie nie jest potwierdzone, pewnie się dowiemy z pół roku

TakeMeToBrasil

no ci dwaj by sie przydali szczególnie rock.

użytkownik usunięty
TakeMeToBrasil

Popieram

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Nawet nie będę zgadywać, kto dodał Chana do obsady. ;-)

ocenił(a) film na 8
karoman4

:D

dałem 11 oficjalnych źródeł ale i tak miesiąc czekałem. napisali że dzisiaj że "oczekuje na zapis do bazy" więc pewnie jutro już będzie

ocenił(a) film na 6
Expendable91

A co z Stevenem ? Są jakieś choćby nieoficjalne informacje ,plotki ,półprawdziwe wiadomości ? Jak wogóle z nim sytuacja wygladą ? Co on tam knuje ? Wszyscy milczą :Steven milczy ,producenci milczą ,Sylwek milczy itp

ocenił(a) film na 8
bradock

cisza jak narazie. może chcą nas w napięciu trzymać do ostatniej chwili

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Ok .A tak przy okazji fajny avatar masz .

ocenił(a) film na 4
bradock

Likwidator Arni gotowy do akcji. ;-)

ocenił(a) film na 8
karoman4

31 stycznia premiera u mnie :D zobacze czy odrazu w pierwszy dzień pójde

ocenił(a) film na 4
Expendable91

A u nas dopiero w marcu. A Szklana pułapka 5, kiedy ma u Was premierę?

ocenił(a) film na 8
karoman4

przedpremiera jest 13.02

ocenił(a) film na 6
Expendable91

A w Polsce kiedy ? Ja napewno pójdę na Szklaną Pułapkę 5 i ten nowy film o gansterach ,zapomniałem już tytuł .

ocenił(a) film na 8
bradock

karo napisała wyżej kiedy jest premiera u was.

ten gangsterski to gangster squad masz na myśli?

ocenił(a) film na 6
Expendable91

O tak squad .Na to chce iść ,zapowiada się ciekawie .

ocenił(a) film na 6
bradock

gansters squad . Tak miałem napisać .

użytkownik usunięty
bradock

Ten film tez mnie interesuje.

ocenił(a) film na 6
Expendable91

A wiadomo coś nowego o Jasonie Stathamie ? Kiedy bedzie coś nowego z nim w kinach ? I jeszcze jedne pytanie : Czy Jason kreci obecnie czy ma w planach jakiś mocny akcyjniak w stylu ,,Elity Zabójców czy Safe ? Pytam się ciebie bo jesteś chodzącą encyklopedią kina akcji .Wszystko wiesz .

ocenił(a) film na 8
bradock

film z jasonem "parker" jest już ukończony. w post produkcji są: "homefront" oraz "hummingbird"

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Ok .Dzięki .Mam nadzieje że któryś z tych dwóch ostatnich okaże się mocną siekanką ....

ocenił(a) film na 8
bradock

światowa premiera parkera jest już za tydzień

ocenił(a) film na 4
Expendable91

''Homefront'', to jest ten film, którego scenarzystą ma być Stallone.

ocenił(a) film na 8
karoman4

producentem też. widać że panowie się nawzajem szanują. statham zagrał w expendables i sly nie zapomniał mu tego i w niego inwestuje. szkoda że steven tak się z nikim nie lubi, chociaż nic mi nie wiadomo żeby sly coś do niego miał

Expendable91

sly z ss maja nawet jakies foty w necie razem,podobno sie lubia,wiec sie pewnie postara o jego wystep w ex3.

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Steven podobno przyjazni się z Stallone i Chanem .Chucka też niby lubi ,podobno niedawno wypowiadał się o nim pozytywne w programie telewizyjnym .O Dolphie to nie wiem ,jakie mają relacje .Natomiast na pewno nienawidzi Van Damma ,i chyba też tego murzyna z Blood and Bone i Mrocznej dzielnicy .

bradock

zgadza sie,z whitem widocznie sie nie polubili na planie a jcvd to wiadomo jego najwiekszy rywal,a tak to o nikim nieprzychylnie sie nie wypowiadał,heh a co do chucka to chyba nie miałby odwagi cos o nim złego powiedziec.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Tak, jak pisze Bradock,. Stefcio kumpluje się z Chanem i Sly'em od lat. (A jednak nie ma serca z kamienia.)

ocenił(a) film na 8
karoman4

niech nie zmarnuje szansy i zagra. jestem pewien że sly dałby mu się obić w filmie bo przecież on jest otwarty na kompromisy

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Ciągle jestem podobnego zdania. Ale jak nie będzie sam chciał, to nikt go siłą nie zmusi do zagrania. Tylko wtedy, musiałby się liczyć z tym, że zawiedzie swoich fanów, którzy w niego wierzą i na niego czekają.

karoman4

ja tam wierze ze zagra to jego wielka szansa.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Szansa, którą wykorzysta lub zaprzepaści.

karoman4

dlaczego miałby to zaprzepascic?

ocenił(a) film na 4
damianho15

Jeżeli odmówi zagrania w Ex3, to zaprzepaści szansę na udział w fajnym filmie, bo może się okazać, że Ex3 jakościowo przewyższy ostatnie słaboszczaki filmowe Seagala.

użytkownik usunięty
karoman4

Raczej na pewno przewyższy.

ocenił(a) film na 4

Moja intuicja szepcze mi to samo, ale wolę nie zapeszać. ;-)

Expendable91

miał zagrac juz w 1 ale podobno przez lernera zmienił zdanie.

ocenił(a) film na 8
damianho15

tak, racja. lecz myśle że sly zrobił by wszystko by się panowie dogadali. van damme też nie chciał zagrać w ex1 a się dogadali w sprawie ex2i van dame dał mu się obić

Expendable91

jezeli sly zrobi wszystko to o wystep ss mozemy byc spokojni.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Ja myślę, że z nim będzie podobnie, jak z Jetem Li. Też nie chciał zagrać, a po namowie Sly'a - zagrał. Jakby nie patrzeć, Seagal jest jedną z najbardziej oczekiwanych postaci w tym filmie.

karoman4

bo wszyscy wielcy zagrali i dali sie przekonac nawet za mała kase,jezeli zabraknie ss to bedzie wielka kompromitacja.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Jeżeli Stevena zabraknie z jego winy, to na pewno nie będzie to kompromitacja dla filmu i twórców.

karoman4

w co watpie,jezeli nie zagra to przez kogos np.jcvd lub lernera.

użytkownik usunięty
damianho15

Jak nie zagra to głównie przez siebie, bo jak widać nie garnie się do tej produkcji. 20 % że nie zagra.

ocenił(a) film na 4

Widocznie nie chce zarobić. ;-)

widocznie ma powody.