twardziel jakim jest niewatpliwie mel gibson po swoich wystepach a nadal nie zagrał w niezniszczalnych no i nie zapowiada sie zeby zagrał,co jest niemałym skandalem,chyba sie go boja....
I bardzo dobrze że nie zagra. On tu nie pasuje. To jest aktor komediowy (nie tylko rzecz jasna). Chyba nie traktujesz serii "Lethal Weapon" jako kina akcji.
Przecież ,,Zabójcza Broń ,, to jeden z najlepszych i najważniejszych filmów akcji że złotej epoki kina akcji czyli lat 80 i 90 .Wiec nie rozumiem czemu nie mamy traktować tego jako filmu akcji ?
Dla mnie "Zabójcza Broń" to głównie komedia. Sorry ale to moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać.Tak jak ja nie muszę się zgadzać z waszym. A co do Gibsona to "wisi mi" czy będzie w EX 3 czy nie.
Komedia nie dostaje kategori R tylko PG -13 .A Zabójcza Broń miała R-kę .Dla mnie ten film to czyste kino akcji z dużą ilością homoru .Tak jak Szklana Pułapka .
Zabójcza Broń to raczej komedia sensacyjna i nie prawdą jest to że komedie dostają tylko PG-13.
No bo miała powstać. Ale już bez udziału Mela i Glovera. Ktoś inny miałby w tym zagrać i może lepiej byłoby, gdyby tego nie robili.
Lepiej by wcale nie powstawała. Glover za stary i tak by nie zagrał, Pesciego ciężko ściągnął a sam Mel nie wystarczy.
to komedia sensacyjna wiec mel zna sie na tym i na tym w takich kategoriach mozna traktowac tez ex wiec mel sprawdził by sie idealnie./
Co się tak uczepiliście życia prywatnego Gibsona... to sprawa jego, policji, sądu i rzekomej bitej kobiety która mimo iż ją Gibson bił to z nim siedziała przez pewien czas. Nikogo więcej to nie dotyczy. Tymbardziej oceniających go osób trzeci, które ani go nie przyłapały na biciu kobiety, ani też go nie znają prywatnie. Dajcie mu spokój :P