PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,2 28 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

,słabe aktorzyny i ludzie (niektórzy) co nie znaja sie na sztukach walki i brak mistrza akido z góry 1.

użytkownik usunięty
damianho15

Zgłoszony.

hah wzajemnie :*

użytkownik usunięty
damianho15

Dobra żartowałem, ale nie wysyłaj mi takich rzeczy.

Haha on Ci całusa wysłał.

użytkownik usunięty
granat5

O jezu ja nie jestem gojem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
granat5

o jejka ale przezywasz

granat5

ale graja tam ci najlepsi aktorzy kina akcji a najlepszego brakuje!

ocenił(a) film na 4
damianho15

"same dziadki" - to Seagal nie jest dziadkiem? Jest niewiele młodszy od Stallone'a, który będzie grał pierwsze skrzypce podczas scen akcji. Harrison Ford raczej z nikim nie będzie się okładał.
"słabe aktorzyny" - kto jak kto, ale akurat Seagal jest jednym ze słabszych aktorów. Zawsze gra tak samo.
"brak mistrza akido z góry 1" mi też się nie podoba brak Seagala i Chana. Wiele razy też narzekałem na Lutzów, ale mimo wszystko nie zamierzam oceniać na 1 filmu przed jego obejrzeniem. Dopiero jak obejrzę to ocenię na 1 :D

użytkownik usunięty
Dentarg

Seagal nie zagra, bo nie maja dopiętego budżetu na kilku dublerów.

on nie uzywa dublerow od kilku filmow wiec nie potrzebuje gimb.

damianho15

Nie używa dublerów????????
Jakieś inne filmy chyba z nim oglądaliśmy.

roland1919

tylko w kilku uzywal.

ocenił(a) film na 6

Ha ,ha Dobre !!!

użytkownik usunięty
bradock

Dzięki.

Dentarg

niema seagala wiec 1 i bez dyskusji! seagal nie jest bo nadal swietnie sie bije,aktorstwo jest nie wazne.

damianho15

Zagłąb najpierw dlaczego Segal nie gra a potem komentuj.
Trochę swego czasu pisali o tym.

ocenił(a) film na 6
roland1919

Seagal odrzuczając propozycje zagrania w Exp 3 sam się ośmieszył i pogrąży się toatalnie ,na samo dno .W tej seri to nawet zgodzili się zagrać aktorzy którzy nie wiele mieli wspólnego z kinem akcji np Robert ,Rourke ,a teraz Antonio ,Ford ,Lutz itp Ba nawet ostatnio zainteresowanie udziału w Exp4 wyraził Pierce Brosnan .Wiec nie rozumiem jego zachowania .Mało tego ,kiedyś czytałem wywiad Seagala z 1991 roku w ramach promocji ,,Out for Justice ,, i tam Steven mówił że lubi ,kocha filmy akcji nawet jeśli jego postacię są jednowymiarowe ,schematyczne.Filmy akcji same w sobię są świetne ,mimo że postacię które są komiksowe to jednak pozwalają pokonać w widowiskowy sposób zło .Dziwnę ,myślałem że on lubi filmy akcji .A zagrać w takim filmie jak Exp3 z taką obsadą to jest coś .Szacun dla wszystkim aktorów którzy zgodzili się zagrać w seri Exp .A na temat Seagala nie chcę już rozmawiać bo jest już jałową intelektualnie rozmowa .

ocenił(a) film na 8
bradock

"Seagal odrzuczając propozycje zagrania w Exp 3 sam się ośmieszył i pogrąży się toatalnie ,na samo dno ." Dokładnie, taka prawda niestety, a szkoda. Miał propozycję do każdej części...

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Ale jest jeszcze taki mało znany epizod ,fakt łączący nięcheć Stevena do Exp z Van Damme .A chodzi mianowcie o to że zanim zaczeły się zdjecia do Exp 2 i zanim potwierdzono że w 2 zagra Van Damme i Norris w sieci ukazał się artykuł/ wywiad z Van Damme który mówił że zagra w Exp 2 pod warunkiem że niebedzie w tej cześci Seagala .No i nie było .Może Seagal się o tym dowiedział że Sylwek wybrał Van Damma a nie jego i się tak po ludzku na serię Exp obraził .Kto wię .Potem po premierze Van Damme zmienił zdanie i mówił że chcę Seagala w 3 cześci .Ciekawę jak było na prawdę i jak to zdarzenie miało wpływ na decyzje Stevena ? Ciekawe jak to było ? W każdym razie to i tak nie zmienia sytuacji że Seagal leci sobię w kulki jeśli chodzi o wystep w Exp delikatnie mówiąc .

ocenił(a) film na 8
bradock

Seagal za bardzo "gwiazdorzy" i taka jest prawda. Wszystko mu nie pasuje. Gdyby chciał to już dawno byłby w obsadzie. Nie to nie, jego strata. Są inni :)

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Zgadza się ! Dawać Cage ,Travoltę ,Diesla i The Rocka do Exp 4 !!! Tylko wtedy 4 bedzie miała sens .

ocenił(a) film na 8
bradock

Zgadzam się. Spójrz jeszcze na to:

http://www.imdb.com/title/tt3291150/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

To by dopiero było!

bradock

To ma sens bo faktycznie mógł się za to obrazić, ale cóż Stallone wybrał lepszego.

ocenił(a) film na 8
damianho15

Ten spaślak miałby zagrać w tym filmie? Dobre sobie, aktor z niego mierny, a do tego spasł się tak, że wątpie by zdołał podnieść nogę do kopniaka.

Nozix

w najnowszym filmie wyprowadzal serie kopniakow,aktorstwo nie wazne i nadal rzadzi w kinie akcji wiec musi zagrac.

ocenił(a) film na 4
damianho15

No i się zaczęło! A to znaczy, że premiera filmu zbliża się do nas, co prawda, małymi krokami.

użytkownik usunięty
karoman4

Cześć Karo.

ocenił(a) film na 8
damianho15

Dziadki to może oni są tylko z nazwy bo większość z nich poskładałaby przeciętnego 20 czy 30 latka.

simon3333

no nie kazdy

simon3333

Prawda.

ocenił(a) film na 10
damianho15

jeśli chodzi o Seagala to dla mnie jest przeciętnym aktorem jeśli chodzi o kino akcji zawsze praktycznie w każdym filmie w którym grał robi z siebie gwiazdę zawsze w filmie jest drętwy i jak coś to tylko macha rękami jakieś tam umiejętności na pewno ma ale do kina akcji dla mnie się on nie nadaje i DOBRZE że nie ma go w każdej części Exp

Strongu05

aktorstwo sie nie liczy! a umiejetnosci ma najwieksze i do tego najlepsze filmy wiec musi byc.

ocenił(a) film na 8
damianho15

to zrób mu lachę jak go tak kochasz :)

ocenił(a) film na 10
damianho15

aktorstwo jak najbardziej się liczy marny aktor to nie aktor mógł nie pchać się do tej branży a skoro ma takie umiejętności to niech idzie uczyć w jakiś szkołach a nie gra w filmach !

ocenił(a) film na 8
damianho15

Ty go tak uwielbiasz, a Seagal sra na takich jak ty, żałosne...

ocenił(a) film na 6
damianho15

Akurat największe umiejętności mają Don "the dragon" Wilson, Billy Blanks, Chuck Norris. To są prawdziwi mistrzowie sztuk walki.

ocenił(a) film na 4
frycek49

O Blanksie mogliby pomyśleć.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Do fajnie by było ale on chyba coś wycofał się z aktorstwa :(

ocenił(a) film na 4
frycek49

Mógłby powrócić na te 5 minut, tak jak Norris. :-)

ocenił(a) film na 6
karoman4

No fajnie by było.