,słabe aktorzyny i ludzie (niektórzy) co nie znaja sie na sztukach walki i brak mistrza akido z góry 1.
"same dziadki" - to Seagal nie jest dziadkiem? Jest niewiele młodszy od Stallone'a, który będzie grał pierwsze skrzypce podczas scen akcji. Harrison Ford raczej z nikim nie będzie się okładał.
"słabe aktorzyny" - kto jak kto, ale akurat Seagal jest jednym ze słabszych aktorów. Zawsze gra tak samo.
"brak mistrza akido z góry 1" mi też się nie podoba brak Seagala i Chana. Wiele razy też narzekałem na Lutzów, ale mimo wszystko nie zamierzam oceniać na 1 filmu przed jego obejrzeniem. Dopiero jak obejrzę to ocenię na 1 :D
niema seagala wiec 1 i bez dyskusji! seagal nie jest bo nadal swietnie sie bije,aktorstwo jest nie wazne.
Seagal odrzuczając propozycje zagrania w Exp 3 sam się ośmieszył i pogrąży się toatalnie ,na samo dno .W tej seri to nawet zgodzili się zagrać aktorzy którzy nie wiele mieli wspólnego z kinem akcji np Robert ,Rourke ,a teraz Antonio ,Ford ,Lutz itp Ba nawet ostatnio zainteresowanie udziału w Exp4 wyraził Pierce Brosnan .Wiec nie rozumiem jego zachowania .Mało tego ,kiedyś czytałem wywiad Seagala z 1991 roku w ramach promocji ,,Out for Justice ,, i tam Steven mówił że lubi ,kocha filmy akcji nawet jeśli jego postacię są jednowymiarowe ,schematyczne.Filmy akcji same w sobię są świetne ,mimo że postacię które są komiksowe to jednak pozwalają pokonać w widowiskowy sposób zło .Dziwnę ,myślałem że on lubi filmy akcji .A zagrać w takim filmie jak Exp3 z taką obsadą to jest coś .Szacun dla wszystkim aktorów którzy zgodzili się zagrać w seri Exp .A na temat Seagala nie chcę już rozmawiać bo jest już jałową intelektualnie rozmowa .
"Seagal odrzuczając propozycje zagrania w Exp 3 sam się ośmieszył i pogrąży się toatalnie ,na samo dno ." Dokładnie, taka prawda niestety, a szkoda. Miał propozycję do każdej części...
Ale jest jeszcze taki mało znany epizod ,fakt łączący nięcheć Stevena do Exp z Van Damme .A chodzi mianowcie o to że zanim zaczeły się zdjecia do Exp 2 i zanim potwierdzono że w 2 zagra Van Damme i Norris w sieci ukazał się artykuł/ wywiad z Van Damme który mówił że zagra w Exp 2 pod warunkiem że niebedzie w tej cześci Seagala .No i nie było .Może Seagal się o tym dowiedział że Sylwek wybrał Van Damma a nie jego i się tak po ludzku na serię Exp obraził .Kto wię .Potem po premierze Van Damme zmienił zdanie i mówił że chcę Seagala w 3 cześci .Ciekawę jak było na prawdę i jak to zdarzenie miało wpływ na decyzje Stevena ? Ciekawe jak to było ? W każdym razie to i tak nie zmienia sytuacji że Seagal leci sobię w kulki jeśli chodzi o wystep w Exp delikatnie mówiąc .
Seagal za bardzo "gwiazdorzy" i taka jest prawda. Wszystko mu nie pasuje. Gdyby chciał to już dawno byłby w obsadzie. Nie to nie, jego strata. Są inni :)
Zgadza się ! Dawać Cage ,Travoltę ,Diesla i The Rocka do Exp 4 !!! Tylko wtedy 4 bedzie miała sens .
Zgadzam się. Spójrz jeszcze na to:
http://www.imdb.com/title/tt3291150/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast
To by dopiero było!
Ten spaślak miałby zagrać w tym filmie? Dobre sobie, aktor z niego mierny, a do tego spasł się tak, że wątpie by zdołał podnieść nogę do kopniaka.
w najnowszym filmie wyprowadzal serie kopniakow,aktorstwo nie wazne i nadal rzadzi w kinie akcji wiec musi zagrac.
No i się zaczęło! A to znaczy, że premiera filmu zbliża się do nas, co prawda, małymi krokami.
Dziadki to może oni są tylko z nazwy bo większość z nich poskładałaby przeciętnego 20 czy 30 latka.
jeśli chodzi o Seagala to dla mnie jest przeciętnym aktorem jeśli chodzi o kino akcji zawsze praktycznie w każdym filmie w którym grał robi z siebie gwiazdę zawsze w filmie jest drętwy i jak coś to tylko macha rękami jakieś tam umiejętności na pewno ma ale do kina akcji dla mnie się on nie nadaje i DOBRZE że nie ma go w każdej części Exp
aktorstwo jak najbardziej się liczy marny aktor to nie aktor mógł nie pchać się do tej branży a skoro ma takie umiejętności to niech idzie uczyć w jakiś szkołach a nie gra w filmach !
Akurat największe umiejętności mają Don "the dragon" Wilson, Billy Blanks, Chuck Norris. To są prawdziwi mistrzowie sztuk walki.