PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

hej
dla mnie trylogia Niezniszczalnych znaczy tyle, że jest to na pewno nie arcydzieło, ale dobry film i to już
duży plus, który nie nudzi przy oglądaniu, a zarazem niesie ze sobą akcje w starym dobrym stylu,
troszkę humoru i przede wszystkim co dla mnie bardzo ważne i ciekawe możliwość zobaczenia różnej
szkoły aktorskiej wybitnych aktorów w jednym filmie o łatwym przesłaniu - "dobro wygrywa, zło
przegrywa". Wydaje mi się, że sukces Niezniszczalnych tkwi w tym, iż właśnie bardzo dobra gra
aktorów wzbogaca film, a nie tworzy z niego kiczu czy pośmiewiska. Trzecia część Niezniszczalnych
oznacza tyle, że jest zapotrzebowanie na tego typu filmy. Ktoś powie "dno", ale najbardziej boli fakt, że
nowe filmy akcji nie dorastają do pięt Niezniszczalnym...

ocenił(a) film na 5
jconstantine

Niezniszczalni to trylogia którą albo kupujesz jako widz albo nie, albo lubisz jej bohaterów albo nie. Myślę że kino rozrywkowe z walką dobra ze złem właśnie tak powinno wyglądać i choć wydawało się że kino akcji ma już najlepsze lata za sobą. Że to gatunek na wyginięciu (żeby nie tu powiedzieć martwy) ci Niezniszczalni przywracają w niego wiarę. Pokazują że dinozaury kina akcji całkiem dobrze sobie jeszcze radzą i dobrze się przy tym bawią :)