PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

to co cieszymy się jak normalni ludzie z twardzieli czy narzekamy na lalusia jak małe dzieci?

i tak zniknie on w cieniu tych twardzieli jak kaskaderzy i statyści

jeżeli w ogóle narzekać będe to po filmie jak mi się nie spodoba. tak samo było w przypadku hemswortha "laluś co umawia się z hanną montaną"

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Obyś miał rację.

ocenił(a) film na 8
Iron_Maiden

z hemsworthem było to samo "laluś, chłopak hannt montany" a sprawdził się.

ja życze chłopakowi jak najlepiej. może dzięki ex3 zmieni branże filmową

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Ja do niego nic nie mam. Ale nie pasuję do EX 3, mógł Sly już nikogo nie dobierać. Teraz czekamy na pierwsze zdjęcia z planu.

ocenił(a) film na 8
Iron_Maiden

z jedne storny chciałbym zagrać w tym filmie z drugiej nie bo wieszali by na mnie psy za to że znany nie jestem ;)

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Wątpię, żeby ludzie wieszali psy na kimś zupełnie nieznanym. Co innego być nowym nazwiskiem, a co innego być znanym przez jakieś filmy. Ja tam bym się bardzo ucieszył gdyby Ciebie wzięli do filmu. To byłby naprawdę piękny gest Stallone'a by wziąć kogoś całkowicie świeżego :)

prof_mateusz27

że kręci teraz filmy Johnsonem....

użytkownik usunięty
Expendable91

Nie ma co narzekać. Tak naprawdę narzekają tylko cioty jak ta której temat na szczęście zakopałeś. A co do tego gościa to założę się, że tak naprawdę mało kto go zna, ja go nie znam i nie obchodzi mnie kto to jest. Ja tylko się cieszę, że Gibson, Cage i Snipes jako nowe twarze są już potwierdzone, i tyle mi wystarczy.

ocenił(a) film na 8

10/10. dokładnie! twój komentarz to jeden z niewielu normalnych komentarzu dzisiaj (na temat tego newsa)

użytkownik usunięty
Expendable91

Dzięki. Chociaż teraz tak naprawdę to nie wiem jak jest z Cage'm, bo ostatnio przeczytałem że z IMDB został wykasowany, a Seagal dodany. Brak czy nie brak tego pierwszego będzie trochę dziwny ale przeżyje. Jedyne czego szkoda to to, że nie wzięto pod uwagę Rutgera i Russella przy obsadzie, ale tu też nie będę narzekał, bo z Gibsonem i Snipesem na czele jestem utwierdzony w przekonaniu że to będzie najlepsza część, ale poczekajmy do premiery. Fajny mam avatar, nie? xD

ocenił(a) film na 8

no właśnie ciekawy masz avatar.

dodam jeszcze

"no ludzie ogarnijcie się. masa twardzieli i jeden nieznany. to kogo jesteście fanami? nowego czy twardzieli? chyba tak naprawde nowego skoro na nim psy wieszacie"

nie jest do ciebie to skierowane tylko ogólnie do tych co teraz tak narzekają

użytkownik usunięty
Expendable91

Mają prawo nie możesz im tego zabronić.

ocenił(a) film na 8

no internet jest wolny. niech trollują, spamują itd. niech robią chlew ile wlezie

użytkownik usunięty
Expendable91

Narzekanie to nie jest trolling. I tak nie zrobisz tutaj porządku

użytkownik usunięty

Czyli jestem ciotą.

użytkownik usunięty

I znowu pitolisz. Gdzie w tym co napisałem nazwałem Cię ciotą?

użytkownik usunięty

,,Tak naprawdę narzekają tylko cioty jak ta której temat na szczęście zakopałeś''

użytkownik usunięty

Teraz to już przesadziłeś. Przecież to nie Ty napisałeś ten temat o Seagalu, który Ex91 zakopał. Może więc zaczniesz uważnie czytać to co piszę a nie pitolisz bzdety.

użytkownik usunięty

Tylko cioty jak ta.... dobra nieważne.

ocenił(a) film na 6

Mi też najbardziej zależy na Gibsonie ,Cage i Snipes .Póżniej zaś na Seagalu ale jak go nie bedzie to przecież nie bede płakał tak jak inni .Widać że mamy bardzo podobny gust i to cieszy .

użytkownik usunięty
bradock

Tak jest!

ocenił(a) film na 6

Jak Seagal nie zagra w Niezniszczalnych 3 to ale się zasmieje w pysk Damiano !!!! Bo on mi kiedyś wytykał że się pomyliłem i że on zagra .A na razie nic na takie coś nie wskazuje ,nie zadnych oficjalnych info potwierdzajacych jego wystep .

użytkownik usunięty
bradock

Nie ma co się denerwować Bradock i nie ma co narzekać na brak jakiegoś twardziela czy obecność jakiegoś nieznanego młodziaka. Jest Gibson, jest Snipes, jest Cage, Rourke powraca, więc jest dobrze. Ja też mógłbym narzekać na brak Rutgera Hauera i Kurta Russella których uwielbiam, ale po co to? Będzie git.

ocenił(a) film na 6

W sumie masz racje ,Gibson ,Snipes ,Cage i Rourke to mocarze !!! Oby tylko potwierdzieli ich wystep to wtedy otwieram szampana !!!!

ocenił(a) film na 6

Ty kolego dobrze znasz się na muzyce wiec mam pytanie ? Co to jest za piosenka albo jaki zespół ją grą w podkładzie Niemieckiego Zwiastunu ,,Inwazji na U.S.A ,, który zaraz ci dam tutaj :http://www.youtube.com/watch?v=SjCOrvO3-yw

ocenił(a) film na 6
bradock

http://www.youtube.com/watch?v=SjCOrvO3-yw

użytkownik usunięty
bradock

Gdzieś to słyszałem, ale nie znam wykonawcy. Poza tym ograniczam się tylko do muzyki filmowej, jazzu i rocka, ale jak to znajdę to dam Ci znać.

ocenił(a) film na 6

Ok .

użytkownik usunięty
bradock

Znalazłem tą piosenkę co szukałeś, poniżej masz link.

http://www.youtube.com/watch?v=rzrpy9qSSSE

ocenił(a) film na 6

Dzięki Kolego !!!

Expendable91

Wiadomo kogo ten laluś ma zagrać? Dobrego czy złego ?

ocenił(a) film na 8
prof_mateusz27

zapewne będzie mięsem armatnim jako powód do kolejnej wielkiej rozwałki :D

Rambo022

Mam nadzieje, że egzekucja na nim będzie na poziomie tej co wykonał Van Damme w EX2 albo lepsza :)

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Niech ginie szybko i efektownie!

ocenił(a) film na 8
prof_mateusz27

coś jak hemsworth pewnie. narzekają a pewno się spisze

ocenił(a) film na 6
Expendable91

W sumie masz racje Exp .To że dodano tam jednego aktora z młodego pokolenia wcale nie powino przekreślać szans na udany film ,w końcu młodzi też powini się sprawdzić .A wiadomo że Stara Gwardia Bedzie Rządzić !!! Tak naprawdę nie powiniśmy ani narzekać na ten film ani atakować tylko trzymać kciuki i cieszyć się że jeszcze w tych czasach powstaja prawdziwe filmy akcji !!! Ja liczę w tej cześci na rozpierduchę i ostrą rzeżń co najmiej na poziomie ,,Olimpu w ogniu ,, jeśli nie lepszą !!!! Siła kina akcji to jest to !!! http://www.youtube.com/watch?v=yBbqBNkgeWw

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Najważniejsze, żeby pojawili się przedstawiciele starej gwardii kina akcji. Reszta się nie liczy.

użytkownik usunięty
karoman4

Jak możesz tak mówić. To Statham się nie liczy?

ocenił(a) film na 4

A to Statham jest lalusiem ze Zmierzchu?

użytkownik usunięty
karoman4

Wciąż nie odpowiedziałaś na moje pytanie tylko uciekasz się do lalusia. Pisałaś jasno: "Najważniejsze, żeby pojawili się przedstawiciele starej gwardii kina akcji", Statham nie starą gwardią więc według Ciebie się nie liczy.

A gdyby Statham zagrał lalusia w Zmierzchu? :D

ocenił(a) film na 4

Czepiasz się o coś, czego nie napisałam. A pisząc wczorajszego posta, na który odpowiedziałeś, nie miałam na myśli Stathama. Czyli krótko mówiąc gadasz nie na temat.

użytkownik usunięty
karoman4

Tak to można wyczytać. Liczy się stara gwardia, reszta nie. Statham nie jest starą gwardią, czyli idąc tym rozumowaniem również się nie liczy. :)

ocenił(a) film na 4

No to trzeba uważać na to, co się czyta i jak się czyta. Pisząc ''reszta'' nie miałam na myśli Stathama tylko tą młodą krew i ten cały spór o te ^ newsy.

użytkownik usunięty
karoman4

Ten spór jest bezsensowny, przecież większość typa pewnie nie zna. Przypuszczam, że dostanie małą rolę i o co ten cały szum ludzie robią.

ocenił(a) film na 4

Ja już nawet nie reaguję na to. Dlatego napisałam, że obchodzi mnie tylko udział starej gwardii (bo w końcu to o nich jest ta produkcja), a reszta jest mi obojętna (pomijając Stathama, Crewsa, Couture'a, bo to stała ekipa Ex).

użytkownik usunięty
karoman4

Dokładnie.

ocenił(a) film na 8
karoman4

zgłosiłem tamtego

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Ja też.

ocenił(a) film na 6

Ja ci już odpowiem na to pytanie dotyczące Stathama .,,Brytyjski The Times ,, napisał kiedyś artykuł o Jasonie Stathanie zatytułowany ,,Ostatni bohater kina akcji ,, Anglik jest bowiem ,jednym z nielicznych herosów wywodzącej się ze starej szkoły kina akcji -wysportowany ,charyzmatyczny ,w miarę uzdolniony aktorsko nie bojący się kaskaderskich wyzwań .Jego kreacje porównuje się do do najlepszych ról Schwarzeneggera i Willsa .a nazwisko Stathama działa na widzów jak na magnes .Jak wieksość gwiazdorów kina akcji ,Statham nie planował filmowej kariery od najmłodszych lat .Mimo że kariera Stathama rozbłysła po 2000 roku można go zaliczyć do starej szkoły kina akcji dzięki tym cechom które wymieniłem .Zresztą filmy też niektóre ma oldschooldowe np ,,Zabójca ,, ,,Mechanik ,, ,,Elita Zabójców ,, ,,Niezniszczalni 1,2 ,,Safe ,, itp Tylko żależy kto i jak patrzy na dany gatunek i aktorów .

użytkownik usunięty

Myślę, że dobrze przeczytałeś o tej starej gwardii. Ja tez tak to odebralem.