PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Z tego co czytalem na angielskich stronach ma byc tak ze snipes bedzie przywodca ekipy z
jovolich cage lutz tym bokserem i kims jeszcze i ze gibson zabije jednego z ekipy stallona i
tych mlodych

użytkownik usunięty
olisadebe-1

Czyli Gibson i Snipes złymi? Delicious

Nie. Druzyna snipsa i stallone polaczą sily by zabic gibsona ktory zabil iim po jednym najemnikou

użytkownik usunięty
olisadebe-1

A to jeszcze ciekawiej.

ocenił(a) film na 8
olisadebe-1

Doborowy duet Gibson i Snipes.

Iron_Maiden

Chyba pisze ze stallone z snipsem beda razem walczyc przeciwko gibsonowi...

ocenił(a) film na 8
olisadebe-1

To pisz bardziej wyrażnie. Wytłumacz o co Ci chodzi z tym zdaniem:

"snipes bedzie przywodca ekipy z jovolich cage lutz tym bokserem i kims jeszcze' ?

Iron_Maiden

To ze bedą dwie ekipy najemnikow. Ekipa stallone i ekipa snipsa lub arniego. Te ekipy bedą mialy wspolnego wroga. Najlepszym wyborem bedzie polaczenie sił stallone i snipsa lub arniego

ocenił(a) film na 4
olisadebe-1

Gibson vs reszta? Ma chłopak pecha...

Dentarg

No na to wyglada

olisadebe-1

Ma tez byc troche o przeszlosci trencha i barneya

ocenił(a) film na 8
olisadebe-1

Mam nadzieję że Gibson też dostanie kogoś do swojej ekipy, bo sam nic nie zdziała.

Iron_Maiden

Bedzie pewnie jak van damme w dwojce. Jeden dobry i reszta zwyklych . Tutaj mysle ze do gibsona dolączylby ktos młody umiejacy kopac tylki:-) moj faworyt to cam giganted lub the rock

ocenił(a) film na 4
olisadebe-1

W dwójce był Van Damme i Scott Adkins. Adkins to ten który okładał Stathama, a potem wpadł twarzą na śmigło.

ocenił(a) film na 8
Dentarg

pytanie brzmi: kogo by uśmiercili? z ekipi snipesa stawiam na tego lalusia na którego każdy narzeka

z ekipy barneya hm.... najgorzej jakby uśmiercili stathama lub lundgrena. może jet powróci i jego uśmiercą

Expendable91

Mysle tak samo a z ekipy stallona prawdopodobnie jackie chana ktory bedzie gral bylego wspolnjka ktory im bedzie pomagal.

ocenił(a) film na 8
olisadebe-1

albo roukre teraz mi wpadło tak do głowy. rourke miał zagrać już w ex2 i zostać uśmiercony ale nie dogadali się coś i w ogóle nie zagrał

Expendable91

Moze byc tez ze rourke

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Jeśli uśmiercą lalusia z ekipy Snipesa to będzie to bardzo podobny motyw do Hemswortha z Ex2. Nie byłbym taki pewien czy tak właśnie zrobią.

A z ekipy Barneya pewnie polegnie ktoś kto nie będzie chciał grać. Stallone namówi go do udziału w jednej, dwóch scenach i go uśmiercą. Obstawiam Rourke albo Li.
Napewno o pozostałych nie mamy raczej co się martwić. No chyba, że Couture padnie... mało kto go lubi ;)

ocenił(a) film na 8
Dentarg

Przyszło mi takie coś do głowy, że może Barney polegnie ? Może ,,Gibson,, wraz ze swoimi ludźmi dopadną Barneya i go załatwią lub zostanie porwany, (jak wiadomo, Stallone chciałby, aby ta cześć wyglądała podobnie do filmu ,,The Raid), po czym Lee przejmie dowództwo i zbierze ludzi w tym np. (Jet li, Jackie Chan,), i pozostali członkowie ekipy i będą chcieli odbić swojego przywódce.

ocenił(a) film na 4
Optimus22

Witaj! A gdzie Ty byłeś, jak Cię nie było? ;-)

Ja też myślałam na uśmierceniu Barneya Rossa, ale pod koniec filmu dopiero.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Witaj, witaj : )
Byłem ciągle na Filmwebie, ciągle śledziłem newsy itd, ale nie miałem jakoś ochoty na pisanie, ale teraz to się troszkę zmieni : ).

użytkownik usunięty
Optimus22

Miło że się pojawiłeś. :)
Jak coś u mnie na blogu głosowanie.

ocenił(a) film na 4
Optimus22

Ja myślałam, że już o nas całkowicie zapomniałeś.

ocenił(a) film na 4
Optimus22

O, to jest ciekawy pomysł. Uśmiercenia Barneya byłoby bardzo zaskakujące, ale z drugiej strony dziwne: Stallone ginie przed główną akcją i nie będzie go przez resztę własnego filmu?
Natomiast porwanie Barneya brzmi dużo lepiej. Lee objąłby przywództwo, zadzwonił po Mouse'a i Churcha by pomogli odbić starego kumpla, a później odbili go. Barney mógłby wziąć jeszcze udział w ostatniej scenie akcji.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Motyw porwania Sylwka bardzo ciekawy:) Najbardziej podoba mi się wizja Stathama jako tego mściciela, który pragnie odbić Barneya.

Co do tych ekip to już w pierwszej części można było wywnioskować, że Arni ma swoją ekipę najemników. Wiec może grupa Barneya i Trencha będzie walczyć z Gibsonem.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

w sumie fajnie jakby sly zginął. znaczy ciekawa opcja.

użytkownik usunięty
Expendable91

Zgadzam się, byłoby ciekawie.

ocenił(a) film na 4
olisadebe-1

Nie no, raczej nie Chan. Chan zgodził się na udział w Ex3 pod warunkiem takim, że zagra większą rolę. Myślę, że Chan zastąpi kogoś w ekipie Barneya, a ten "ktoś" wcześniej zginie.

Dentarg

Moze zrobią niespodzianke i padnie ktos na kogo wgl nje obstawiamy?w koncu to ostatnia czesc niezniszczalnych

ocenił(a) film na 4
olisadebe-1

Niespodzianki w filmach akcji rzadko się zdarzają. Ale kto wie, może faktycznie tak będzie.

Dentarg

Chan ma zagrac dawnego najemnika z ekipy barneya

Dentarg

Tak a w trojce moze byc gibson i pewnie jakis nowy mlody pewnie