Z tego co czytalem na angielskich stronach ma byc tak ze snipes bedzie przywodca ekipy z
jovolich cage lutz tym bokserem i kims jeszcze i ze gibson zabije jednego z ekipy stallona i
tych mlodych
To pisz bardziej wyrażnie. Wytłumacz o co Ci chodzi z tym zdaniem:
"snipes bedzie przywodca ekipy z jovolich cage lutz tym bokserem i kims jeszcze' ?
To ze bedą dwie ekipy najemnikow. Ekipa stallone i ekipa snipsa lub arniego. Te ekipy bedą mialy wspolnego wroga. Najlepszym wyborem bedzie polaczenie sił stallone i snipsa lub arniego
Mam nadzieję że Gibson też dostanie kogoś do swojej ekipy, bo sam nic nie zdziała.
Bedzie pewnie jak van damme w dwojce. Jeden dobry i reszta zwyklych . Tutaj mysle ze do gibsona dolączylby ktos młody umiejacy kopac tylki:-) moj faworyt to cam giganted lub the rock
W dwójce był Van Damme i Scott Adkins. Adkins to ten który okładał Stathama, a potem wpadł twarzą na śmigło.
pytanie brzmi: kogo by uśmiercili? z ekipi snipesa stawiam na tego lalusia na którego każdy narzeka
z ekipy barneya hm.... najgorzej jakby uśmiercili stathama lub lundgrena. może jet powróci i jego uśmiercą
Mysle tak samo a z ekipy stallona prawdopodobnie jackie chana ktory bedzie gral bylego wspolnjka ktory im bedzie pomagal.
albo roukre teraz mi wpadło tak do głowy. rourke miał zagrać już w ex2 i zostać uśmiercony ale nie dogadali się coś i w ogóle nie zagrał
Jeśli uśmiercą lalusia z ekipy Snipesa to będzie to bardzo podobny motyw do Hemswortha z Ex2. Nie byłbym taki pewien czy tak właśnie zrobią.
A z ekipy Barneya pewnie polegnie ktoś kto nie będzie chciał grać. Stallone namówi go do udziału w jednej, dwóch scenach i go uśmiercą. Obstawiam Rourke albo Li.
Napewno o pozostałych nie mamy raczej co się martwić. No chyba, że Couture padnie... mało kto go lubi ;)
Przyszło mi takie coś do głowy, że może Barney polegnie ? Może ,,Gibson,, wraz ze swoimi ludźmi dopadną Barneya i go załatwią lub zostanie porwany, (jak wiadomo, Stallone chciałby, aby ta cześć wyglądała podobnie do filmu ,,The Raid), po czym Lee przejmie dowództwo i zbierze ludzi w tym np. (Jet li, Jackie Chan,), i pozostali członkowie ekipy i będą chcieli odbić swojego przywódce.
Witaj! A gdzie Ty byłeś, jak Cię nie było? ;-)
Ja też myślałam na uśmierceniu Barneya Rossa, ale pod koniec filmu dopiero.
Witaj, witaj : )
Byłem ciągle na Filmwebie, ciągle śledziłem newsy itd, ale nie miałem jakoś ochoty na pisanie, ale teraz to się troszkę zmieni : ).
O, to jest ciekawy pomysł. Uśmiercenia Barneya byłoby bardzo zaskakujące, ale z drugiej strony dziwne: Stallone ginie przed główną akcją i nie będzie go przez resztę własnego filmu?
Natomiast porwanie Barneya brzmi dużo lepiej. Lee objąłby przywództwo, zadzwonił po Mouse'a i Churcha by pomogli odbić starego kumpla, a później odbili go. Barney mógłby wziąć jeszcze udział w ostatniej scenie akcji.
Motyw porwania Sylwka bardzo ciekawy:) Najbardziej podoba mi się wizja Stathama jako tego mściciela, który pragnie odbić Barneya.
Co do tych ekip to już w pierwszej części można było wywnioskować, że Arni ma swoją ekipę najemników. Wiec może grupa Barneya i Trencha będzie walczyć z Gibsonem.
Nie no, raczej nie Chan. Chan zgodził się na udział w Ex3 pod warunkiem takim, że zagra większą rolę. Myślę, że Chan zastąpi kogoś w ekipie Barneya, a ten "ktoś" wcześniej zginie.
Moze zrobią niespodzianke i padnie ktos na kogo wgl nje obstawiamy?w koncu to ostatnia czesc niezniszczalnych
Niespodzianki w filmach akcji rzadko się zdarzają. Ale kto wie, może faktycznie tak będzie.