PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

i zaczyna prace z zespołem, producentami itd PODOBNO w akcji w porcie mają brać udział motorówki, narty wodne, helikoptery i radiowozy. zdjęcia mają rozpocząć się pod koniec tego miesiąca

http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/08/sly-arrives-in-sofia-bulgaria- details-on-the-filming-at-the-varna-shipyard-dolph-tweets-on-the-film-round-3-br acket-2-results.html

użytkownik usunięty
Expendable91

Narty wodne? To coś dla Chana. :)

ocenił(a) film na 8

wcześniej było wspomniane o porcie i nawet pokazali zdjęcia tego portu.

ocenił(a) film na 7
Expendable91

wspaniale, w akcji w porcie mają brac udział Sly, Arnold, Jason Statham, Milla Jovovich :P

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Sylwek przyjechał tylko na kontrol i zaraz wraca do siebie. Ale za tydzień powróci i rozpocznie zdjęcia :D

ocenił(a) film na 8
klepak69

dzięki za dodatkowe info ;) ja na szybko czytałem. jutro do pracy się szykuje

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Spoko, spoko ;)

A zdjęcia chyba 19 ruszają, więc to za 8 dni :D

użytkownik usunięty
klepak69

Ja chce już fotkę z planu :D

ocenił(a) film na 6

Proszę ;)

http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/07/filming-location-for-ex3-happy -birthday-to-arnold-schwarzenegger.html

;D

użytkownik usunięty
klepak69

Poproszę taką na której jest cała ekipa niezniszczalnych :)

ocenił(a) film na 6

Jak będę miał czas to w paincie powklejam ;) ewentualnie może ktoś charytatywnie się podejmie ;) ewentualnie można sobie wyobrazić, że tam już kręcą ;p a tak na serio to jeszcze tydzień i się dużo rzeczy wyjaśni.

użytkownik usunięty
klepak69

Może w końcu za tydzień potwierdzą już pełną i oficjalną obsadę na co bardzo czekam.

ocenił(a) film na 6

No powinni, w końcu będą musieli nakręcać sceny tak by nikt nie widział ;) jak tak będą wszystkich ukrywać. Cała sytuacja zaczyna robić się denerwująca, nic nie wiadomo do końca, i co jakiś czas niepotwierdzone informacje(w sumie dające nam pożywkę ;) )

użytkownik usunięty
klepak69

Ja bym jeszcze chciał żeby potwierdzili Willisa (podobno jest nadzieja) i oczywiście Seagala.

ocenił(a) film na 6

Naturalnie jeden jak i drugi mogą się jeszcze pokazać w filmie, SS ma być jeśli rola mu przypasuje (tylko o tym na razie cicho), a Willis jeszcze nic straconego (Facet z Lionsgate powiedział, że negocjacje trwają do rozpoczęcia zdjęć i by nie tracić nadziei). Ok ja kończę na dzisiaj, pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

W końcu się biorą do roboty.

użytkownik usunięty
karoman4

Dobrze powiedziane ;)

ocenił(a) film na 4

Im więcej tym lepiej;P Zobaczymy co z tego bigosu wyniknie;P

ocenił(a) film na 4
eragonmark

Lubię bigos. ;-)

ocenił(a) film na 4
karoman4

Z tym ,że co za dużo to nie zdrowo;P

ocenił(a) film na 4
eragonmark

To też prawda.

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Nie wiem gdzie to podrzucić, więc tutaj zostawie ;p

http://s893.photobucket.com/user/STALLOWNED/media/40F8B39E-B807-4CD2-B3D2-26CB67 6D00D3-681-0000012FD99F00C0.jpg.html

Ford jak widać, chyba troszkę wcześniej wiedział do jakiej roli się przygotowuje niż od kilku dni.

ocenił(a) film na 3
klepak69

Ford równie dobrze może być w trakcie przygotowań do "Star Wars VII" (bardziej prawdopodobne chociaż to i tak za wcześnie) lub utrzymuje dobrą formę od dłuższego czasu.

użytkownik usunięty
klepak69

Forma prawie jak u Arniego :D Nie sądziłem że Ford w tym wieku jest w takiej formie.

ocenił(a) film na 4

Prawie jak u Arniego? Nie przesadzajmy;) Wygląda dobrze ale nie lepiej niż Lundgren

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Największą demolkę kina czas zacząć.

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

Święte słowa, bracie.

ocenił(a) film na 8
karoman4

wpadłem na pewną plotke ale tylko na jedej stronie więc narazie nie zamieszczam by zamieszania nie robić

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Okey. Ale jak coś, to pisz na gorąco.

ocenił(a) film na 8
karoman4

powiem tylko tyle że ta plotka mówi że dwie osoby z obsady stoją pod znakiem zapytania. może po prosty chcą zrobić reklame tak jak w przypadku pierwszej cześci zabrali nazwisko trejo

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Ciekawe, które nazwiska.

ocenił(a) film na 8
karoman4

ogranicze plotke do tego że mowa jest o tych co mają pojawić się pierwszy razy ;). dodam że osobiście dla mnie dużej straty by to nie było

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Nie mów, że chodzi o Chana, bo tego nie zniesę (jak mawiał pan Kiepski).

ocenił(a) film na 8
karoman4

plotka z jednej strony głosi o chanie i jovovich. tylko to jedna strona, nieoficjalna i dodatkowo powołuje sie na nieoficjalną strone z fejsa ponieważ "ktoś tam nie wymienił ich w obsadzie". dlatego nie warto się narazie denerwować.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Myślę, że nie zrezygnują z niego. On może wnieść do filmu, powiedzmy trochę widowiskowości.

użytkownik usunięty
karoman4

http://www.filmweb.pl/forum/inne/PO+czy+PIS,2264748

ocenił(a) film na 4

Nawet nie wiem, jak to skomentować.

użytkownik usunięty
karoman4

Tam go zgniota dość szybko.

ocenił(a) film na 4

Krótko mówiąc, wszedł do paszczy lwa.

użytkownik usunięty
karoman4

Tak, albo stada lwów.

ocenił(a) film na 8

tu się zgodzie. ludzie na inne to "elita filmwebu". hejty, no lify i trolle gorsze od niego co znają się na swoim fachu więc go tam wykończą

użytkownik usunięty
Expendable91

Padlinożercy.

ocenił(a) film na 4

Akurat to mu się udało. Dangeris miewa dobre zaczepki... mniej więcej raz na sto prób.

użytkownik usunięty
Dentarg

Raz na sto kont.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Taa... Chan i Jovovich pod znakiem zapytania... pewnie dlatego, że nie starczy miejsca dla Lutza. Jeśli faktycznie nie będzie wspomnianego Chana to dla mnie Ex3 nie istnieje. Niech sobie kręcą kontynuację z Lutzami i innymi Pattinsonami do woli.

użytkownik usunięty
Dentarg

Kurde Chan musi być!!!

ocenił(a) film na 6

Jeśli okaże że Chan i Seagal (Niemal Pewne ) nie zagrają w Ex3 to wcale 3 nie bedzię najwiekszą obsadę .Wogóle ta plotka może być prawdziwa ,bo przecież potwierdzeni zostali Gibson ,Ford ,Banderas .Mieli by teraz dojść Chan ,Cage ,Rourke ,Snipes ,Jovovich itp Za dużo tych osób nawet jak na taki film ! Ktoś za chu*ja wypadnie z gry tylko kto ? To jest pytanie

użytkownik usunięty
bradock

A ty bradock kogo wolałbyś żeby zagrał, Chan czy Seagal ?

ocenił(a) film na 6

No jasne że Seagal !!! Wogóle to bardzo ciekawie robi się tyle nazwisk ma grać ,teraz niby plotka że kilka osób ma odejść ,jeszcze ma być ta Gwiazda ze Zmierzchu ,Lutz czy jak tam ,jednym słowem napiecie rośnie !!!

użytkownik usunięty
bradock

Napięcie jest chyba większe niż w zeszłym roku :) Ciekawe co z tego wyniknie w końcu.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Bądź co bądź, Chan to żywa legenda i tu nie ma czego kwestionować.