i zaczyna prace z zespołem, producentami itd PODOBNO w akcji w porcie mają brać udział motorówki, narty wodne, helikoptery i radiowozy. zdjęcia mają rozpocząć się pod koniec tego miesiąca
http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/08/sly-arrives-in-sofia-bulgaria- details-on-the-filming-at-the-varna-shipyard-dolph-tweets-on-the-film-round-3-br acket-2-results.html
wspaniale, w akcji w porcie mają brac udział Sly, Arnold, Jason Statham, Milla Jovovich :P
Sylwek przyjechał tylko na kontrol i zaraz wraca do siebie. Ale za tydzień powróci i rozpocznie zdjęcia :D
Proszę ;)
http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/07/filming-location-for-ex3-happy -birthday-to-arnold-schwarzenegger.html
;D
Jak będę miał czas to w paincie powklejam ;) ewentualnie może ktoś charytatywnie się podejmie ;) ewentualnie można sobie wyobrazić, że tam już kręcą ;p a tak na serio to jeszcze tydzień i się dużo rzeczy wyjaśni.
Może w końcu za tydzień potwierdzą już pełną i oficjalną obsadę na co bardzo czekam.
No powinni, w końcu będą musieli nakręcać sceny tak by nikt nie widział ;) jak tak będą wszystkich ukrywać. Cała sytuacja zaczyna robić się denerwująca, nic nie wiadomo do końca, i co jakiś czas niepotwierdzone informacje(w sumie dające nam pożywkę ;) )
Ja bym jeszcze chciał żeby potwierdzili Willisa (podobno jest nadzieja) i oczywiście Seagala.
Naturalnie jeden jak i drugi mogą się jeszcze pokazać w filmie, SS ma być jeśli rola mu przypasuje (tylko o tym na razie cicho), a Willis jeszcze nic straconego (Facet z Lionsgate powiedział, że negocjacje trwają do rozpoczęcia zdjęć i by nie tracić nadziei). Ok ja kończę na dzisiaj, pozdrawiam.
Nie wiem gdzie to podrzucić, więc tutaj zostawie ;p
http://s893.photobucket.com/user/STALLOWNED/media/40F8B39E-B807-4CD2-B3D2-26CB67 6D00D3-681-0000012FD99F00C0.jpg.html
Ford jak widać, chyba troszkę wcześniej wiedział do jakiej roli się przygotowuje niż od kilku dni.
Ford równie dobrze może być w trakcie przygotowań do "Star Wars VII" (bardziej prawdopodobne chociaż to i tak za wcześnie) lub utrzymuje dobrą formę od dłuższego czasu.
Forma prawie jak u Arniego :D Nie sądziłem że Ford w tym wieku jest w takiej formie.
Prawie jak u Arniego? Nie przesadzajmy;) Wygląda dobrze ale nie lepiej niż Lundgren
wpadłem na pewną plotke ale tylko na jedej stronie więc narazie nie zamieszczam by zamieszania nie robić
powiem tylko tyle że ta plotka mówi że dwie osoby z obsady stoją pod znakiem zapytania. może po prosty chcą zrobić reklame tak jak w przypadku pierwszej cześci zabrali nazwisko trejo
ogranicze plotke do tego że mowa jest o tych co mają pojawić się pierwszy razy ;). dodam że osobiście dla mnie dużej straty by to nie było
plotka z jednej strony głosi o chanie i jovovich. tylko to jedna strona, nieoficjalna i dodatkowo powołuje sie na nieoficjalną strone z fejsa ponieważ "ktoś tam nie wymienił ich w obsadzie". dlatego nie warto się narazie denerwować.
Myślę, że nie zrezygnują z niego. On może wnieść do filmu, powiedzmy trochę widowiskowości.
tu się zgodzie. ludzie na inne to "elita filmwebu". hejty, no lify i trolle gorsze od niego co znają się na swoim fachu więc go tam wykończą
Akurat to mu się udało. Dangeris miewa dobre zaczepki... mniej więcej raz na sto prób.
Taa... Chan i Jovovich pod znakiem zapytania... pewnie dlatego, że nie starczy miejsca dla Lutza. Jeśli faktycznie nie będzie wspomnianego Chana to dla mnie Ex3 nie istnieje. Niech sobie kręcą kontynuację z Lutzami i innymi Pattinsonami do woli.
Jeśli okaże że Chan i Seagal (Niemal Pewne ) nie zagrają w Ex3 to wcale 3 nie bedzię najwiekszą obsadę .Wogóle ta plotka może być prawdziwa ,bo przecież potwierdzeni zostali Gibson ,Ford ,Banderas .Mieli by teraz dojść Chan ,Cage ,Rourke ,Snipes ,Jovovich itp Za dużo tych osób nawet jak na taki film ! Ktoś za chu*ja wypadnie z gry tylko kto ? To jest pytanie
No jasne że Seagal !!! Wogóle to bardzo ciekawie robi się tyle nazwisk ma grać ,teraz niby plotka że kilka osób ma odejść ,jeszcze ma być ta Gwiazda ze Zmierzchu ,Lutz czy jak tam ,jednym słowem napiecie rośnie !!!
Napięcie jest chyba większe niż w zeszłym roku :) Ciekawe co z tego wyniknie w końcu.