nie wystapił w zadnej z czesci,poniewaz tworcy i wszyscy odp za obsade bali sie o swoje zycie plus takze aktorzy szczególnie conture ktoremu seagal chciał złamac wszystkie kosci,niestety wiec nie ma mozliwosci zeby mistrz akido wystapił boja sie hehe ale by była rzeznia szkoda by było tych wszystkich zabitych ludzi.
To raczej Seagal bał się, że reszta obsady do niego doskoczy.Jeden Stefan na Sly'a, Arniego, Stathama, Snipesa, Crewsa, czy Couture'a?
Seagal nie wystopił w tym filmie ponieważ to jest arogant na maksa !!! Zresztą po co ja ci to tłumacze ....
Mistrza aikido? Ja słyszałem ,że z niego większy kłamczuch jak z Ciebie mistrz ortografii ;P
Trzeba będzie wpasc na Borek Wielkopolski i sprawdzic:P Może ty jesteś jego porzuconym dzieckiem?:D
No wiesz:> wypowiadasz się o nim jak byś marzył o codziennych pobudkach między nogami Stefana więc kto Cię tam wie;D
Chłopcze sympatyczny:P widzę nerwy Ci puszczają:P Czemu jeszcze w szkole tak w ogóle nie jesteś? Od początku roku szkolnego już wagary jak możesz? Pomyśl jak rozczarowani muszą byc twoi rodzice:( Smutne
Zaglądałeś?:D Wydało się jakie zboczenia siedzą w twojej szympansiej główce;P A co na jajach ma Seagal?:D Też widziałeś?:D
Nie wstał bym?:) Wydaje mi się ,że po sprincie na sto metrów to on by leżał pierwszy z wycieńczenia;D
Kiedyś może i tak;) Dzisiaj jeden jego ruch ręką = Zamówienie złożone w McDonald's :)
hah raczej nie co potwierdzil w swoim najnowszym filmie i w tym co wyjdzie pewnie tez tam kilku obije.
Wiedz iż on potrzebuje dublerów nawet w scenach gdy chodzi więc wiarygodnosc jego filmów spadła do zera według mnie;) Szanowny Panie Kolego;)
Trzeba się zniżyć do jego poziomu, choć podejrzewam, że łatwe zadanie to to nie będzie :D Także gratulacje ode mnie :D
To Twoje zdanie, ja go nie muszę kwestionować, mam prawo je mieć w dupie. Z resztą, nie widze, by ta odpowiedź była skierowana do Ciebie, tylko do Thierrego:)