PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

na skalę światową. na tyle dni przed premierą? jestem ciekaw co dzieje się teraz w studio odpowiedzialnym za produkcję. katastrofa :D

ocenił(a) film na 6
krupy

Kilka takich wpadek na rok to normalka w Hollywood, a kto ma pójść do kina to i tak pójdzie. Sam jestem ciekaw jak to się dzieje, że niektóre filmy wyciekają z takim wyprzedzeniem.

iKloszard

bez przesady filmy nie wyciekają przed premierą. najszybciej wyciekają screenery filmów oscarowych. nawet tydzień po premierze. ale żeby film z lipca pojawił się w necie przed premierą? tego jeszcze nie grali.

ocenił(a) film na 6
krupy

Masz rację. Szczególnie, że to bardzo drogi i popularny film.

krupy

Grali, polecam zerknąć kilka lat wstecz i- bingo! X-Men Geneza ; Wolverine i pamiętna wersja bez dokończonych efektów spec. :)

krupy

Zdarzało się tak już kilka razy. Niezniszczalni 3 mieli premierę na Com Conie - właśnie stamtąd ktoś wykradł kopię.

Mahone93

*Comic Conie

krupy

To teraz bedzie kto pierwszy wypuści napisy do tego ewenementu :DD

krupy

jak dobrze ze są na tym świecie torrenty :D

krupy

To naprawdę zaskok. Najpierw przecieka pilot Flasha i Constantine'a a teraz Niezniszczalni. Dobry rok dla torrenciarzy. :) Jeśli to naprawdę kopia z Comic Conu to ciekawe czy ktoś za to porządnie beknie. Czekam na newsy opisujące tą aferę. Bo to nie jest wcale taka łatwa sprawa z wyciekaniem filmu i to takiego blockbustera na tydzień przed premierą. Do dziś nie ma Ripowej, dobrej kopi Zimowego Żołnierza, że o X-Men DotFP nie wspomnę.

ocenił(a) film na 6
8azyl1szek

X-men są w całkiem porządnej jakości przecież. Choć nie ripowa...

8azyl1szek

no ja obejrzałem zimowego żołnieża i byłem przekonany, że to dvd rip. taka dobra była jakość. aż sprawdzę jeszcze raz.

krupy

To jest kara za kategorie wiekowa pg13, do kina i tak bym nie poszedł.

ocenił(a) film na 7
krupy

faktycznie aż się zdziwiłam widząc film w wersji hd z napisami zanim wszedł do kin na świecie bo o Polsce nie mówię ale się cieszę,bo nie mogłam się doczekać, a do kina i tak się wybiorę więc biedny Sly któremu ktoś zrobił takie świństwo chyba wyjdzie na swoje

krupy

I to jeszcze w takiej dobrej jakości ;D Sam byłem zdziwiony. A film bardzo dobry jak każda część :)