http://www.novinite.com/view_news.php?id=152270
cage też nie. jet ogólnie został gdzieś oficjalnie potwierdzony? mi tam szczerze powiem przeszkadzać nie będzie jak jet nie zagra. ważne że w ogóle zagrał, pojawił się w tej trylogi.
Była wzmianka, że miał powrócić. Ale kto wie, może to taka sama plotka, jak wiele innych.
Jak to... Expandables 3 bez Jeta Li? ;_;
Jest Bruce Willis. Chyba pierwszy raz wymieniony w obsadzie Ex3.
Jam nie Kara... jam Babinicz.
Musi być, musi. Stara obsada powinna w całości wrócić i ciągle liczę na to, że wróci.
Niech już ruszą te zdjęcia, przynajmniej będziemy znali dobrze obsade i nie będzie tego zamieszania.
no w sumie brakowało go. no szkoda że zagrał w drugiej cześci cameo i szkoda że zagrał w pierwszej części....
"nie ma takiego czegoś jak MUSIEĆ. nawet nie musimy iść na kibel tylko w gacie zrobić. jedyne co musimy to umrzeć"
według mnie nikogo oprócz eastwooda nie brakuje. mamy trylogie 6 godzinną z elitą gwiazd. jak ktoś ma jakieś ALE to niech nie ogląda. stallone spełnił moje marzenie z dzieciństwa x100000. nie narzekać. cieszyć się z tego co mamy.
Cieszymy się. Po prostu szkoda nam jeśli miałoby Jeta zabraknąć w Ex3. Nawet jeśli go zabraknie film obejrzymy i jeśli będzie dobry to będziemy się na nim dobrze bawić ;)
Ja w to nie wierzę że Seagal zgodził by się zagrać w ,,Niezniszczalnych 3 ,, Zbyt dobrze go znam .Jeśli natomiast ewentualnie by się zgodził i zagrał by w tym filmie to była by to największa sensacja od czasu znokałtowania Mike Tysona przez Jamesa ,,Bustera,, Douglasa w Tokio w 1990 roku ! : http://www.youtube.com/watch?v=euZ08eWV4ME
Powiem ci że ja też wątpie że Stefan zagra.. za bardzo wybredny w rolach jest, już robił dymy w krytycznej decyzji bo dowiedział się że będzie grał epizod.
,,Za Trolling musi kara ,, Przepraszam ,ale ja np nie trolowałem ,tak samo Kasia ,Mateusz czy użytkownik Lizmak lub inni a my wszyscy byśmy chcieli zobaczyć Stevena ,,Łamignata ,,Seagala ,, w tym odcinku Niezniszczalnych 3 ,chociażby w epizodzie .to raczej nie jest w porządku takie twierdzenie .Ale Ok .
ten tekst z trollingiem wiadomo do kogo był kierowany. np do użytkownika co dzisiaj po raz kolejny pisał o seagalu
Spoko ,rozumiem .Seagal to nie jest żaden idol takich ludzi jak Damiano ,Koperfas itp bo oni go tylko ośmieszają i mu szkodzą .Tylko nas ,którzy jako młode dzieciaki ogladali na VHS np ,,Hard to kill ,, i był czad wtedy !!!
A w jakim temacie ci kretyni znowu pisali o Seagalu ? Podaj temat bo chcę się pośmiać z nich .
Aby nie zakładać następnego tematu, podrzucę tutaj link
http://www.youtube.com/watch?v=Znl5Y3a5Fts
Crews potwierdza siebie i Milę
zawsze możesz założyć temat. takie normalne tematy, newsy są mile widziane :) lepsze to niż ciągle te same tematy na temat obsady: kogo brakuje, czemu nie ma seagala itd
Trochę średnio chce mi się zakładać do każdego linku osobny temat. W sumie to się dziwie, że nikt nie założył ogólnego z newsami itp. ale znając ludzi to przemieniło by się w niekończącą dyskusję i spory. Jeśli będzie kiedyś Ex4 to trzeba będzie taki temat wrzucić i napisać, że bez komentarza ;) a do takich rzeczy hyde park.
z jednej strony dobry pomysł. z drugiej mi by się nie chciało osobiście przeglądać 10 stron czy 600 tematów żeby sprawdzić czy news jest jakiś. no i jak mówisz co drugi wpis byłby nie na temat. kłótnie spory itd
Na przykładzie pewnego forum budowlanego, można zrobić coś takiego jak pierwszy post, który jest edytowany przez założyciela tematu, gdzie są aktualne wiadomości i oficjalne info, a dalej ludzie się wypowiadają. Ale to trzeba mieć pewnie zdrowie i czas aby ciągle takie coś ogarniać (i ludzi pod tematem :) )
''Gorączka sobotniej nocy'', ''Pozostać żywym''- (sequel ''Gorączki sobotniej nocy'') i ''Grease''.