PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.novinite.com/view_news.php?id=152270

ocenił(a) film na 8
Expendable91

ani wzmianki o seagalu :) za trolling musi być kara

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Jet Li też nie został wymieniony.

ocenił(a) film na 8
karoman4

cage też nie. jet ogólnie został gdzieś oficjalnie potwierdzony? mi tam szczerze powiem przeszkadzać nie będzie jak jet nie zagra. ważne że w ogóle zagrał, pojawił się w tej trylogi.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Była wzmianka, że miał powrócić. Ale kto wie, może to taka sama plotka, jak wiele innych.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Jak to... Expandables 3 bez Jeta Li? ;_;

Jest Bruce Willis. Chyba pierwszy raz wymieniony w obsadzie Ex3.

użytkownik usunięty
Dentarg

Willis też musi być. Jego poczucie humoru jest genialne prawda Karo ?

ocenił(a) film na 4

Jam nie Kara... jam Babinicz.
Musi być, musi. Stara obsada powinna w całości wrócić i ciągle liczę na to, że wróci.

użytkownik usunięty
Dentarg

Niech już ruszą te zdjęcia, przynajmniej będziemy znali dobrze obsade i nie będzie tego zamieszania.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Musi być czterech i pół faceta. ;-D

ocenił(a) film na 4

Prawda.

użytkownik usunięty
Expendable91

Jet musi być. Brakowało mi jego walk na lotnisku.

ocenił(a) film na 8

no w sumie brakowało go. no szkoda że zagrał w drugiej cześci cameo i szkoda że zagrał w pierwszej części....

"nie ma takiego czegoś jak MUSIEĆ. nawet nie musimy iść na kibel tylko w gacie zrobić. jedyne co musimy to umrzeć"

według mnie nikogo oprócz eastwooda nie brakuje. mamy trylogie 6 godzinną z elitą gwiazd. jak ktoś ma jakieś ALE to niech nie ogląda. stallone spełnił moje marzenie z dzieciństwa x100000. nie narzekać. cieszyć się z tego co mamy.

użytkownik usunięty
Expendable91

Jak być ze swoją ekipą to już do końca.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Cieszymy się. Po prostu szkoda nam jeśli miałoby Jeta zabraknąć w Ex3. Nawet jeśli go zabraknie film obejrzymy i jeśli będzie dobry to będziemy się na nim dobrze bawić ;)

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Ja w to nie wierzę że Seagal zgodził by się zagrać w ,,Niezniszczalnych 3 ,, Zbyt dobrze go znam .Jeśli natomiast ewentualnie by się zgodził i zagrał by w tym filmie to była by to największa sensacja od czasu znokałtowania Mike Tysona przez Jamesa ,,Bustera,, Douglasa w Tokio w 1990 roku ! : http://www.youtube.com/watch?v=euZ08eWV4ME

użytkownik usunięty
bradock

Powiem ci że ja też wątpie że Stefan zagra.. za bardzo wybredny w rolach jest, już robił dymy w krytycznej decyzji bo dowiedział się że będzie grał epizod.

ocenił(a) film na 6
Expendable91

,,Za Trolling musi kara ,, Przepraszam ,ale ja np nie trolowałem ,tak samo Kasia ,Mateusz czy użytkownik Lizmak lub inni a my wszyscy byśmy chcieli zobaczyć Stevena ,,Łamignata ,,Seagala ,, w tym odcinku Niezniszczalnych 3 ,chociażby w epizodzie .to raczej nie jest w porządku takie twierdzenie .Ale Ok .

ocenił(a) film na 8
bradock

ten tekst z trollingiem wiadomo do kogo był kierowany. np do użytkownika co dzisiaj po raz kolejny pisał o seagalu

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Spoko ,rozumiem .Seagal to nie jest żaden idol takich ludzi jak Damiano ,Koperfas itp bo oni go tylko ośmieszają i mu szkodzą .Tylko nas ,którzy jako młode dzieciaki ogladali na VHS np ,,Hard to kill ,, i był czad wtedy !!!

ocenił(a) film na 6
Expendable91

A w jakim temacie ci kretyni znowu pisali o Seagalu ? Podaj temat bo chcę się pośmiać z nich .

ocenił(a) film na 8
bradock

nie podam bo niepotrzebnie im odpowiesz

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Aby nie zakładać następnego tematu, podrzucę tutaj link

http://www.youtube.com/watch?v=Znl5Y3a5Fts

Crews potwierdza siebie i Milę

ocenił(a) film na 8
klepak69

zawsze możesz założyć temat. takie normalne tematy, newsy są mile widziane :) lepsze to niż ciągle te same tematy na temat obsady: kogo brakuje, czemu nie ma seagala itd

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Trochę średnio chce mi się zakładać do każdego linku osobny temat. W sumie to się dziwie, że nikt nie założył ogólnego z newsami itp. ale znając ludzi to przemieniło by się w niekończącą dyskusję i spory. Jeśli będzie kiedyś Ex4 to trzeba będzie taki temat wrzucić i napisać, że bez komentarza ;) a do takich rzeczy hyde park.

ocenił(a) film na 8
klepak69

z jednej strony dobry pomysł. z drugiej mi by się nie chciało osobiście przeglądać 10 stron czy 600 tematów żeby sprawdzić czy news jest jakiś. no i jak mówisz co drugi wpis byłby nie na temat. kłótnie spory itd

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Na przykładzie pewnego forum budowlanego, można zrobić coś takiego jak pierwszy post, który jest edytowany przez założyciela tematu, gdzie są aktualne wiadomości i oficjalne info, a dalej ludzie się wypowiadają. Ale to trzeba mieć pewnie zdrowie i czas aby ciągle takie coś ogarniać (i ludzi pod tematem :) )

użytkownik usunięty
Expendable91

No to ,, Let's get ready to rumble''

ocenił(a) film na 4

I znowu się zacznie gorączka ''sobotniej'' nocy.

karoman4

W czwartek o 20:00 na Tvn7 :)hehe

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Wiem, mają być taneczne czwartki w tvn7.

karoman4

W tym filmie John trzaska szpagat.

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Właśnie i większość tych filmów z Travoltą w roli głównej.

karoman4

W jakich jeszcze bo ja za filmami tego typu za bardzo nie przepadam ?

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

''Gorączka sobotniej nocy'', ''Pozostać żywym''- (sequel ''Gorączki sobotniej nocy'') i ''Grease''.

karoman4

Nie oglądałem ''Pozostać żywym''. A tą część to chyba Stallone reżyserował ?

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Zgadza się.

użytkownik usunięty
karoman4

Wtedy miałem limity, teraz nareszcie będę mógł się udzielać

użytkownik usunięty

No no Henry to trzeba otworzyć szampana z tego powodu.

użytkownik usunięty

Aktualnie gram w dodatek do Serious Sama 3.

użytkownik usunięty

Już jest?

użytkownik usunięty

Kupiłem na wyprzedaży przedwczoraj za 3,49 ojro.

użytkownik usunięty

Jak ten dodatek się nazywa ?

użytkownik usunięty

Jewel of the Nile.

użytkownik usunięty

Wymaga podstawy ?

użytkownik usunięty

Tak

użytkownik usunięty

Nie wiem czy się opłaca pobierać bo wyczytałem że są 3 misje tylko.

użytkownik usunięty

Ja jestem maniakiem tej serii, więc musiałem ;)

użytkownik usunięty

To wszystko tłumaczy ;)

użytkownik usunięty
Expendable91

Ciekawe czy ruszą na początku miesiąca czy dopiero w połowie..

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Obsada robi wrażenie, ale żałuję że nie ma Cage'a.