PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q80/1185086_10151812067271 760_1942961444_n.jpg

arni fajny wygląda :D

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Sly i Arni z cygarkiem hehe. Dobra fota :D

ocenił(a) film na 8
Iron_Maiden

fajnei jakby arnold dokładnie tak ubrany nagle pojawił sięz minigunem :D to by było mega zabawne

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Kto wie może tak będzie.

ocenił(a) film na 7
Expendable91

takie małe nawiązanie było by super

Iron_Maiden

Ten film to dla mnie głównie dla Arniego, to był mój bohater dzieciństwa:)

Expendable91

Zdjęcie jest po prostu suuuuuper , Arnie wygląda świetnie :)

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Sylvek zakrwawiony - będzie się działo.

ocenił(a) film na 7
karoman4

To na pewno koleżanko, łuski posypią się gęsto.

ocenił(a) film na 4
Shockwave_91

Oby tak właśnie było.

ocenił(a) film na 8
Shockwave_91

arni na fejsie pod tym zdjęciem chwalił reżysera bardzo. miejmy nadzieje że to będzie przełom w jego karierze

ocenił(a) film na 7
Expendable91

oby ta perełka była wisienką na torcie

ocenił(a) film na 6
Expendable91

WITAJ! W imieniu swoim i innych chcialem ci podziekowac ze zamieszczasz tu najnowsze fotki z planu i podajesz ciekawostki. Fota naprawde ciekawa widac ze sylvek stale jest w formie a po twarzy widac ze nie przytyl. Dobrze ze caly czas trzyma te swoja wage 90pare kilo... Co do arnolda to dziwi mnie ze taka brzydka fryzura mu sie podoba bo w dluzszych wlosach lub duzo krotszych by wygladal o niebo lepiej... Ale wazne ze arnold i sylvek po raz 3 pojawiaja sie w NIEZNISZCZALNYCH ;-) .... PS.NA KONIEC MAM DO CIEBIE PYTANIE JAKO FANA NIEZNISZCZALNYCH: KTORA CZESC DARZYSZ WIEKSZYM SENTYMENTEM 1 CZY DWOJKE(JA UBOSTWIAM NAJBARDZIEJ JEDYNKE BO SYLVEK JAKO REZYSER NAPRAWDE POKAZAL KLASE)???

ocenił(a) film na 8
punisher822_filmweb

ex2 uważam że jest lepsza od ex1 ale ex1 darze wiekszym sentymentem bo gdyby nie sly (ex1) to by nie powstało ex2 i ex3 (kontynuacje). sly pokazał inicjatywe. dzięki niemu mamy te trylogie

użytkownik usunięty
Expendable91

To zdjecie jest najlepsze z wszystkich dotychczas :)

Expendable91

Przedramię Sylvka większe hehe:) Ale przy młodym Arni to by było takie sobie przedramię.

ocenił(a) film na 4
MacGregor82

Tak się do zdjęcia ustawili już tyle razy było to pisane;) Sylwek stoi bliżej jest napompowany widac z resztą po make up czyli ,że świeżo kręcili a Arni stoi sobie na luzie do tego zaciskając dłonią bicka przez co wygląda na mniejszego

użytkownik usunięty
Expendable91

Oby wyszło lepiej niż Ex2 bo to była lipa, szczególnie po tak dobrej jedynce.