http://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q80/1185086_10151812067271 760_1942961444_n.jpg
arni fajny wygląda :D
fajnei jakby arnold dokładnie tak ubrany nagle pojawił sięz minigunem :D to by było mega zabawne
arni na fejsie pod tym zdjęciem chwalił reżysera bardzo. miejmy nadzieje że to będzie przełom w jego karierze
WITAJ! W imieniu swoim i innych chcialem ci podziekowac ze zamieszczasz tu najnowsze fotki z planu i podajesz ciekawostki. Fota naprawde ciekawa widac ze sylvek stale jest w formie a po twarzy widac ze nie przytyl. Dobrze ze caly czas trzyma te swoja wage 90pare kilo... Co do arnolda to dziwi mnie ze taka brzydka fryzura mu sie podoba bo w dluzszych wlosach lub duzo krotszych by wygladal o niebo lepiej... Ale wazne ze arnold i sylvek po raz 3 pojawiaja sie w NIEZNISZCZALNYCH ;-) .... PS.NA KONIEC MAM DO CIEBIE PYTANIE JAKO FANA NIEZNISZCZALNYCH: KTORA CZESC DARZYSZ WIEKSZYM SENTYMENTEM 1 CZY DWOJKE(JA UBOSTWIAM NAJBARDZIEJ JEDYNKE BO SYLVEK JAKO REZYSER NAPRAWDE POKAZAL KLASE)???
ex2 uważam że jest lepsza od ex1 ale ex1 darze wiekszym sentymentem bo gdyby nie sly (ex1) to by nie powstało ex2 i ex3 (kontynuacje). sly pokazał inicjatywe. dzięki niemu mamy te trylogie
Tak się do zdjęcia ustawili już tyle razy było to pisane;) Sylwek stoi bliżej jest napompowany widac z resztą po make up czyli ,że świeżo kręcili a Arni stoi sobie na luzie do tego zaciskając dłonią bicka przez co wygląda na mniejszego