dawno takiej szmiry nie widzialem mimo ze jestem fanem podobnych filmow ten to szczyt ciezko
nawet okreslic czego staralem sie ale nie dotrwalem do konca
ja to samo... w połowie wylączyłam.. pomysł może i całkiem dobry ale wykonanie katastrofa.. przewidywalny, irytujący, taki typowo Amerykański głupi film. nawet aktorzy których lubię tutaj mi się nie podobali.. mozna by było niby skupić się na przesłaniu i spróbować obejrzeć ale musiałabym chyba garnek melisy wypić.. nie no nie ma o czym gadać nie znoszę filmów które mnie tak denerwują
mam pytanie a ogladalas Gre o Tron bomam zamiar zaczac ale ciezko powiedziec czy warto
lepiej przeczytaj książkę :) gra o tron na początku bardzo mi się podobała ale ostatni sezon jak dla mnie beznadziejny, mam nadzieję że następny będzie lepszy
pomysł dobry? chyba żartujesz... to jeden z bardziej debilnych scenariuszy jaki został zrealizowany. Niektóre momenty były nawet, nawet, ale żeby obejrzeć do końca logikę trzeba było wyłączyć. I nie rozchodzi się o to, że w horrorach ogólnie pojawiają się postacie, które z logiką nie mają nic wspólnego. Ten film jest po prostu głupi.
no zgadzam się. nie chciałam pisać jakoś bardzo krytycznie bo jak by nie patrzeć nie obejrzałam do końca i nie wiem czy nie spadło by na mnie wiadro pomyj że komentuję skoro nie oglądałam. wyłączyłam jak przyszli ludzie w maskach i dla mnie to było maksimum jakie mogłabym znieść. ale jak widzę że niektórzy piszą na forum że film świetny to nie wiem czy się śmiać czy płakać. a komentarz w którym ktoś napisał że "naprawdę nie spodziewałam się że chłopak będzie chciał zabić ojca!" całkowicie rozwalił mi konstrukcję :| no ale ile ludzi tyle opinii. chyba jednak wolę europejskie kino.
Gatunek dobry, tylko częściej zdarzają się pomyje. Z kina europejskiego to ja wolę brytyjskie horrory ;) A co do poziomu wspomnianych przez ciebie postów fanów filmu, to też jestem w szoku.