Ide ze znajomymi, co miesiąc każdy z nas wybiera film i w tym miesiącu padło na mnie. Nie mam pojęcia na co wziąć dość sporą grupke znajomych żeby przynajmniej połowie się podobało.
Poza "Nocą oczyszczenia" wpadł mi do głowy tylko "W ciemność Star Trek". Co polecacie ? (Idziemy w sobotę 15.06.2013, więc prosiłabym o szybką odpowiedź).
Ja bym polecił "Star Treka" jeszcze nie oglądałem sam się wybieram. Od dawna byłem fanem tej serii więc zobaczę kolejną cześć. Podobno świetna i widowiskowa (3D na wysokim poziomie, takie są opinie). Ostatnia część podobała mi się.
A "Noc oczyszczenia" ? no cóż kwestia gustu , na razie mnie nie ciągnie aby obejrzeć. Z opisu to dziwny jak dla mnie pomysł na fabułę.
Pomysł na "Noc oczyszczenia" nawet ciekawy, przynajmniej nie kojarzę nic podobnego w jakiejś innej produkcji, ale nie dzieje się w tym filmie zbyt wiele. Osobiście decydowanie bardziej polecam "Drugie oblicze".
poczekaj jeszcze chwilę (tydzień)i wybierzcie sie na nowego supermana "man of steel" - star trek jest sredni...("nocy oczyszczenia" jeszcze nie oglądałem.)
Byłam na Star Trek, nawet fajny ale 3D spowodowało tylko ból oczu i zmęczenie, jednak zapominasz o tym bo akcja toczy się cały czas i nie nudzisz się. Odnośnie "Nocy Oczyszczenia" to się nie wypowiem bo dopiero idę na to do kina. Mi to wsio ryba, bo staram się chodzić do kina co tydzień z okazji "śród z orange" w multikinie
Osobiście "Noc oczyszczenia" - odradzam! ..Idąc do kina, szykowałam się na dobry film.. jednak się zawiodłam. Pomysł na film bardzo dobry, ale całokształt wykonania bardzo słaby, ogólnie nuda. "W ciemność Star Trek" nie oglądałam, więc się nie wypowiadam ;)
Z tych dwóch ja oglądałam Star Trek. Nocy oczyszczenia nie widziałam, ale ma kiepskie recenzje w sieci, więc raczej nie ryzykowałabym pójścia do kina. Star trek jest na przyzwoitym poziomie, dużo akcji nie będzie nudy.
no PUJSC na pewno warto, jak gra Lena Headey;)
tylko raz w mies chodzicie do kina?
to zefundujcie se chociaż jakieś kinmo europejskie nie to blockbustery, albo idźcie od razu na kilka filmów (można tak w większosci cc;))