PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643609}

Noc oczyszczenia

The Purge
2013
5,7 83 tys. ocen
5,7 10 1 82983
4,3 29 krytyków
Noc oczyszczenia
powrót do forum filmu Noc oczyszczenia

Nie będę rozpisywal się nawet na temat tego idiotycznego filmu, bo każdy myslacy człowiek wie, ze ten film to najbardziej kretynski twor jaki mogli nakrecic amerykanie i tylko amerykanie. Przekroj ocen na FW wskazuje na to, ze ogromna rzesza polskiego widza to mowiac wprost bezmózgie yeti. To ze amerykanie kreca coraz głupsze filmy to nic nadzwyczajnego i każdy o tym doskonale wie. Problemem stanowią ludzie, którzy potrafią ocenic takie szambo pozytywnie, oceniając nie tylko gre aktorska, która jest w tym filmie na poziomie gimnazjalistow występujących w szkolnym teatrzyku, ale co gorsza, dopatrują się w tych wymiocinach głębszego przekazu. Nie wiem na jakim etapie rozwoju umysłowego trzeba się zatrzymać aby widzieć w tym gniocie jakiś przekaz.

Jeśli ktoś myśli, ze mój post to obraza i brak poszanowania dla ludzi i ich gustow, to powinien zastanowić się dwa razy.. lub może w ogole nie powinien podejmowac się proby myslenia, skoro nie rozumie tak oczywistych rzeczy? Jedyna obraza jaka tu jest to obraza dla człowieka myslacego, który niestety z zażenowaniem czytac musi komentarze ludzi, którzy taplają się w takim filmowym gownie i rozpisują o tym jaki ma wspanialy smak.

ocenił(a) film na 3
man_with_no_name

Tak bardzo głęboki, tak bardzo nikogo nie obchodzi twoje zdanie.. Film jest tylko dla rozrywki, po twoim poście sądzę że "bezmózgie yeti" więcej myślą niż ty.. "każdy myślący człowiek" za kogo ty się uważasz że to piszesz? Ludziom znacznie inteligentniejszym od Ciebie mógł się ten film spodobać, w jakikolwiek sposób. Ciekaw jestem czy ty byś zagrał lepiej. Nie nie bronie tego filmu, ja dałem ocenę 6/10 bo dla mnie zły nie był.. "Jeśli ktoś myśli, ze mój post to obraza i brak poszanowania dla ludzi i ich gustow" tak, ja tak uważam, każdy lubi co innego. Takiego żałosnego i nic nie wnoszącego posta jak Twój w życiu jeszcze nie widziałem. Powiem jedno jesteś moim zdaniem trochę żałosny :) . Nie będę stawiał kolejnych postów bo nie lubię odpisywać jakimś nerdom,

ocenił(a) film na 4
man_with_no_name

Tak bardzo bulwersują mnie takie osóbki jak Ty :)
Napisz co sądzisz o tym filmie i nie wplątuj w to innych ludzi mówiąc w stylu "Film dla ludzi z miałem w glowie" , bo komuś mógł się spodobać.
a i ocena też git, pozdro ;]

man_with_no_name

A jakim trzeba być bezmózgim yeti, żeby czerpać przyjemność np. z jazdy na nartach, albo słuchania muzyki.. Film to także rozrywka, nie każdy musi mieć super głęboki przekaz..