PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643609}

Noc oczyszczenia

The Purge
2013
5,7 83 tys. ocen
5,7 10 1 82983
4,3 29 krytyków
Noc oczyszczenia
powrót do forum filmu Noc oczyszczenia

na trailerze okolo 2:09 widac jak murzynek
bambi kogos trzyma i ma gnata. Co o tym myslicie? Na moje ci kolesie podstawili murzynka
bambi zeby otworzyl im dom od srodka, a prawdziwym celem jest rodzinka, na trailerze bylo widac
ze systemy zabezpieczen byly calkiem niezle wiec jak niby mogli sie tam dostac. Ogolnie banda
debili przebrani za pajaców proboje dla zabawy zabic niewinna rodzinke tylko dlatego ze to jest
legalne, trzeba przyznac ze calkiem niezle sie zapowiada, ale ten film mnie nie ruszy bo gdybym
byl w ich sytuacji zadzwonilbym po kumpli i bysmy ich zmietli z powierzchni ziemi na luzie

direx1994

Mi się wydaje ,że rodzina uzgodniła , że oddadzą im Bambiego , a Bambi się zbuntował wyciągnoł gnata, złapał jedno z dzieci i zaczął ich szantażowac.

direx1994

murzynek bambi ? a kto Ci pozwolił na takie określenie ?

BlackInsidee

Chyba chodziło mu o bambo ;p

ocenił(a) film na 7
direx1994

Wow powalasz mnie :) Czy nie jesteś przypadkiem jednym z tych osiedlowych dresów, którzy są mocni w bandzie?

direx1994

mentalność gimnazjalisty...

direx1994

`Analiza trailera`, no ja Cię proszę. Najpierw wybierz sie do kina na film, bądź poczekaj aż można go będzie obejrzeć, a potem analizuj cokolwiek człowieku.

ocenił(a) film na 5
Valenciaa

na kino go nie stać ;D

loozack

To niech obejrzy w domu. :D Zresztą to chyba lepiej, że go nie stać, bo niedajboże wpadł by do kina z tą swoją "ekipą" i analizowaliby ten film na głos na sali, tak jak wczoraj na seansie w Opolu niektórzy raczyli dzielić się swoimi uwagami na temat filmu. :|

ocenił(a) film na 5
Valenciaa

haha racja :D