PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643609}

Noc oczyszczenia

The Purge
2013
5,7 83 tys. ocen
5,7 10 1 82983
4,3 29 krytyków
Noc oczyszczenia
powrót do forum filmu Noc oczyszczenia

Film nie powala, ale pomysł jest jak dla mnie genialny. Temat moze nie najnowszy, ale
odswiezony przez Igrzyska Śmierci i Battle Royale. Ja akurat lubie taki temat ( a on jest w filmie
najwazniejszy, jak dla mnie) tylko kompletnie nie rozumiem po co robic z tego horror... przez to
ginie caly efekt, jakies maski, chaotyczne ujecia podskakujacego czerwonego kapturka z siekiera,
no masakra... aktorsko bez rewelacji, to samo efekty specialne. Jeszcze co rzuca sie w oczy to
muzyka. Była zła, powinno jej juz w ogole nie byc i nie zniszczyla by dobrej pierwszej sceny. Bardzo
dobre bylo ostatnie zdanie w filmie :P

ocenił(a) film na 4
jojo666

Właśnie wróciłem z seansu i masz racje film dla mnie nie był jakis zachwycający, ale sam pomysł jak najbardziej świetny, po prostu nie wykorzystany potencjał :)
Pozdrawiam

jojo666

SPOJLERY .przypomnij jakie bylo ostatnie zdanie? "good luck" odchodzacego nieznajomego o ile pamietam.czy chodzi ci o komentarze z radia juz po calej akcji: ze ta noc byla jak dotąd najbardziej successful i wiele osob "wzielo udzial"?

ocenił(a) film na 7
mila1082

SPOJLERY !!!

Były informacje o NocyOczyszczenia i ludzie mowili co sie dzialo, czy sa zadowoleni czy nie i ostatni gosciu mowi: W nocy zginelo mi 2 synow. Do tej pory bylem dumny z bycia Amerykaninem. Juz nie jestem.

ocenił(a) film na 7
jojo666

tak, ten tekst właśnie był chyba najmocniejszy z całego filmu.