PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=264735}

Noc w muzeum

Night at the Museum
2006
6,4 152 tys. ocen
6,4 10 1 151549
5,5 27 krytyków
Noc w muzeum
powrót do forum filmu Noc w muzeum

Rewelacyjny film!!!

ocenił(a) film na 10

Dawno nie widziałam tak świetnie zrobinej komedji mnustwo śmiechu i kolorów.Dlamnie w 10 punktowej skali 10.

ocenił(a) film na 6
Raniii

Zgadzam się z moim przedmówczynią, film REWELKA!!! Dawno nie widziałem takiego dobrego filmu po obejrzeniu go od razu zachciało mi się iść do muzeum historii naturalnej. Polecam bo wart obejrzenia 9/10!
PZDR!!!

Sackboy

ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziam dziam gadu gadu...
najlepszy tekst. zapowiadalo sie nudnie ale filmik swietny teksty wymiataja bomba!!!

wissenna

niektore teksty w filmie rozbrajaja ;p i bardzo podobala mi sie scena jak larry lal sie z malpa normalnie ubawilem sie po pachy na tym filmie...widac ze to typowo rodzinny film ale mimo wszystko majac 20 na karku musze przyznac ze film ogladalo sie milo, efekty specjalne nienachalne, charakteryzacja i kostiumy tez staly na porzadnym poziomie...no jedyny minus jaki znalazlem to tekst tej panienki do indianki pod koniec filmu...naprawde polecam ten film...dla mnie swobodnie 9/10 :)