PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=264735}

Noc w muzeum

Night at the Museum
2006
6,4 152 tys. ocen
6,4 10 1 151549
5,5 27 krytyków
Noc w muzeum
powrót do forum filmu Noc w muzeum

Kicha.. jeżeli chodzi o dubbing. Film w sumie nie najgorszy. Ale bez polskiego dubbingu byłby lepszy... Żaden z tekstów mnie nie rozsmieszyl, a jestem pewna, ze Owen Wilson nieźle tam dawał... Generalnie dubbingowaniu takich filmów mówimy stanowcze i konkretne NIE!! a w kinach wyświetlają tylko taka wersje.. bez sensu, czekam az film bedzie gdzies z napisami (chocby dopiero na dvd)... na bank bedzie lepiej.

agatha_3

Film jest super. posmiać siemożna ale dubbing wydzedłym im niezbyt ciekawie, może nei tragicznie ale zdecydowanie lepiej jest ten film zobaczyc w wersji oryginalnej z polskimi napisami.

Voncroy

Ja strasznie nie lubie dubbingu...jeszcze lektor jak jest to spoko...ja oglądałam ten film z napisami, do kina nie poszłam, bo dubbing jest słaby...

ocenił(a) film na 8
agatha_3

mozesz byc pewne agatka ze dawal tekstami .... nie tylko tekstami ale gestami

ocenił(a) film na 10
agatha_3

Film oglądałam z polskim dubbingiem i drugi raz angileska wersję z polskimi napisami!! I nie zgadzam sie z opinia że polski dubbing był kichą!! Dosłownie płakałam momentami ze śmiechu na tym filmie, a to za sprawa świetnego doboru głosów!! Adamczyk wymiatał i tyle. Jest ogromna różnica miedzy polską a angielską wersją!! Oczywiscie na korzyśc polskiej!! zje*ali to oni te napisy!! Ale nawet najlepsze napisy nie oddadzą tego dubbingu!! Polecam gorąco, idzcie do kina, a jeżeli już ściągacie to chociaż polską wersję!! ;D

ocenił(a) film na 4
agatha_3

Nie wiem, może rzecz gustu. Mi nie podpasował innym może tak, nie wiem. Ja jednak wole bez dubbingu.

ocenił(a) film na 8
agatha_3

jak sie nie rozumie ani slowa po anglielsku to z pewnoscia dubbing wydaje sie fajniejszy i smieszniejszy ...

ja jak trafie na film z dubbing i nawet zeby to byl hit na ktory czekalem pol roku to i tak odrazu kasuje... nie po to filmy wychodza anglojezyczne zeby pod nie podkladac glosy innych aktorow ....to jakas pomylka