PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=837168}
7,2 50 tys. ocen
7,2 10 1 49643
7,0 89 krytyków
Nomadland
powrót do forum filmu Nomadland

Jak dobrze, że przestałem czytać i sugerować się opiniami tutaj. Dzisiaj wszedłem na forum celowo. Większości z Was nie dałbym podsumować filmów tzw. trzeciej kategorii a co dopiero takich jak Nomadland. Jeśli ktoś mówi, że ten film jest nudny, to tylko mogę powiedzieć, że współczuję. Na szczęście są prawdziwi krytycy filmowi i recenzenci. I proszę przestańcie pisać bzdury. Film niesamowicie poruszający, mądry, świetnie zagrany i nakręcony.

bumo777

zdecydowanie się zgadzam

ocenił(a) film na 8
bumo777

Mam przestac pisać swoje opinie na portalu o filmach tylko dlatego, że są inne od twojego subiektywnego zdania? Wali ci na dekiel?

coldy1988

Dziewczynko czegoś nie zrozumiałaś w moim poście. I nie obrażaj mnie, bo ja nikogo nie obraziłem moim postem. Czytaj grzecznie książeczkę, śledź instagrama i tik toka i nie pisz proszę więcej do mnie. Szkoda mojej energii dla Ciebie.

ocenił(a) film na 8
bumo777

Nie będę śledził żadnego Instagrama! Przestań mówić ludziom co mają robić! Przestań mowić ludziom, że mają przestać pisać opinie i bagatelizować to co mówią tylko dlatego, że ci się to nie podoba! Nie tylko obraziłeś kogoś - obraziłeś wszystkich na forum swoim aroganckim wpisem o niekompetencji komentujących! Obrażasz mnie próbując nazwyać mnie kimś kim nie jestem! Podoba ci się film, to idź i se strzep do niego, ale nie wytykaj ludziom ich opinii. Nie spławiaj mnie, tylko dlatego, że nie umiesz się obronić! Być cię spotkał, załączył ragdolla to raz dwa byś się uspokoił. Nie umie znaleźć się w tłumie, to niech idzie z ptakami gada.