a jak zwykle komentarze że idiotyzm goni idiotyzm , głupota itd. są idiotyczne ze względu na to że to
FILM AKCJI A NIE SCENARIUSZ NA PODSTAWIE CZARNYCH SKRZYNEK. Nauczcie się oglądać
filmy jak filmy a nie relacje z TVN24 ...
zakończenie słabe ,ale ujdzie na tle całego filmu
Zgadzam sie. Film oglada sie bardzo dobrze! Do samego konca nie wiadomo kto stoi za cala intryga.
Dla mnie zakonczenie na poziomie filmow akcji :) nie wiem jakie mogloby byc lepsze.
ludzie piszą że głupota goni głupotę bo tak po prostu jest. TO że film jest filmem akcji nie oznacza wcale że musi być debilny. Mnie np bardzo denerwowały debilne sceny i robiły one z filmu mało realny gniot. Było wiele takich scen ale jedna mi utkwiła w pamięci szczególnie - Licznik bomby szaleje, za 2 minuty bomba wybuchnie i zabije 200 osób, a co robi nasz wyszkolony rambo? A no uspokaja 10 minut małe dziecko żeby się nie martwiło, opowiada historię swojego życia, o swojej rodzinie, co tam bomba, co tam życie 200 osób, trzeba wrzucić 5 minut sentymentalnej rozmowy z dzieckiem w środku największych nerwów i skupienia na bombie. ehh co za głupota.