PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200209}

Nostalgia anioła

The Lovely Bones
2009
7,1 125 tys. ocen
7,1 10 1 125407
5,3 31 krytyków
Nostalgia anioła
powrót do forum filmu Nostalgia anioła

świetny film...

ocenił(a) film na 10

Jak dla mnie świetny film,napewno się nie nudziłem oglądająć go,film może i trwa te 2h które napewno warto poświęcić,powiem szcerze że byłem zachwycony!jak najbardziej polecam,odemnie 10,mam nadzieję że będzie się piął w górę,naprawdę czasami ocena nie jest adekwatna co do filmu.

ocenił(a) film na 6
ciapek85

Strasznie przeciętny film, niestety. Spodziewałem się czegoś o wiele lepszego. Efekty specjalne dosyć słabe (nie mówię, że są najważniejsze, ale jednak w marketingu grały dużą rolę). Trochę filozoficznego bełkotu, jak u Coelho. Sporo kiczu, zwłaszcza w przedstawieniu zaświatów. W ogóle zawiodłem się na przedstawieniu zaświatów - nie ma porównania do wizji z "Między niebem a piekłem". Wątek miłosny między Susie a Rayem jakiś taki przesadnie wyidealizowany i przez to kiczowaty również i pokazany strasznie nierealnie. Jedynie rola Stanley'a Tucci'ego była na prawdę świetna.

ocenił(a) film na 9
voagar

Jak dla mnie film-super. Łatwo się wzruszam dlatego i przy tym ryczałam jak głupia. Tak, tak ja rownież muszę pochwalić pana Stanleya za rolę- chwilami bałam się, że wyjdzie z ekranu i mnie zje;). Ale tak na poważnie to film nie był AŻ TAK tragiczny jak myślałam, dlatego wszystkim innym babom,które łatwo się wzruszają i które szukają jakiegoś dobrego wyciskacza łez to ten film jest jak znalazł:).

ocenił(a) film na 10
ciapek85

film bardzo dobry moim zdaniem nie mozna go pominac

ocenił(a) film na 10
ciapek85

dla mnie rewelacja, aczkolwiek nie wyciskacz lez ale rewelacyjnie przemyslany i zrobiony zero nudy....