najbardziej czego żałuje to to że nie poszłem do kina na ten film !!!
film jest rewelka jak jeszcze nie oglądałeś to idź warto jest zaje!!!!!!
Też uważam ten film za bardzo dobry. Nie spodobało mi się tylko zankonczenie, niczym z kiepskiego dreszczowca... ale póściłem to przez palce po pozostałe dwie godziny siedziałem w fotelu zafascynowany.
zawsze tak jest ze na gowno sie idzie do kina, a dobre filmy na kompie przypadkiem obejrzy:/ zdecydowanie do kina
Warto... Warto isc do kina, a jeszcze bardziej namawiam do przeczytania ksiażki... Ktora jest o niebo lepsza jeszcze niz film... Przepieknie napisana... Polecam!
Polska premiera 12 marca, do najbliższego kina mam daleko, to chyba obejże w moim przytulnym pokoiku :)
Dla Mnie niezbyt ciekawy film. Pokazuje ciekawą historię, ale nie przekonuje Mnie ona.
turczyslaw: a do czego ma cie ona przekonac ?:) zebys zostal pedofilem, psychopata :) idz zapoluj na listonosza :|
Ktoś tu słusznie zauważył,często chodzimy do kina na filmy,które okazują się klapą,a filmy ciekawiej wykonane,wartościowsze,często po prostu ściągamy.
Jestem świeżutko po filmie,właśnie skończyłam oglądać i... Osobiście jestem zafascynowana,bardzo ciekawa historia,a do tego naprawdę dobrze przekazana,przynajmniej moim zdaniem.Przed oglądaniem trochę się bałam,że się rozczaruję,tym bardziej,że przeczytałam książkę,ale po oglądnięciu stwierdzam,że o rozczarowaniu nie może być tutaj mowy. :)
Owszem,książka jest lepsza od filmu,tak jest zazwyczaj,ale myślę jednak,że została ona świetnie zekranizowana! Jako osoba wrażliwa bardzo polecam,przyznam że w niektórych momentach można się nieźle wzruszyć. :)
Pozdrawiam wszystkich.
Tak, właśnie do tego, brakuje mi tego typu emocji...
Nie przekonuje, czyli moim zdaniem nie oddaje całego przesłania, pozostawia niedosyt, poza tym wydaje mi się, że jej wykonanie jest dość dziwne. Jeśli ktoś oglądał film, to chyba wie o co mi chodzi...