PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200209}

Nostalgia anioła

The Lovely Bones
2009
7,1 125 tys. ocen
7,1 10 1 125407
5,3 31 krytyków
Nostalgia anioła
powrót do forum filmu Nostalgia anioła

najbardziej czego żałuje to to że nie poszłem do kina na ten film !!!
film jest rewelka jak jeszcze nie oglądałeś to idź warto jest zaje!!!!!!

ocenił(a) film na 7
korzycha

Też uważam ten film za bardzo dobry. Nie spodobało mi się tylko zankonczenie, niczym z kiepskiego dreszczowca... ale póściłem to przez palce po pozostałe dwie godziny siedziałem w fotelu zafascynowany.

ocenił(a) film na 5
mndgsmndgs10

zakonczenie jest takie poniewaz tak konczy sie ksiazka

ocenił(a) film na 7
korzycha

do szkoły idz lepiej... żenada

ocenił(a) film na 9
piotruchowy

zawsze tak jest ze na gowno sie idzie do kina, a dobre filmy na kompie przypadkiem obejrzy:/ zdecydowanie do kina

ocenił(a) film na 9
piotruchowy

Nie czepiaj sie leszczu.................................!!!!

ocenił(a) film na 10
korzycha

Warto... Warto isc do kina, a jeszcze bardziej namawiam do przeczytania ksiażki... Ktora jest o niebo lepsza jeszcze niz film... Przepieknie napisana... Polecam!

ocenił(a) film na 9
korzycha

Polska premiera 12 marca, do najbliższego kina mam daleko, to chyba obejże w moim przytulnym pokoiku :)

ocenił(a) film na 10
korzycha

przeciez film bedzie w kinie za tydzien i pare dni...

dzidzia_1984

i właśnie dlatego mogłem nie ściągać i wcześniej nie oglądać
naprawdę polecam !!!

korzycha

mówi się przyszedłem

kubenson

i poszedłem

kubenson

słuszna uwaga klego :) cały czas się uczymy pisać dzięki za poprawkę :) pozdrowionka!!!

ocenił(a) film na 3
korzycha

Dla Mnie niezbyt ciekawy film. Pokazuje ciekawą historię, ale nie przekonuje Mnie ona.

ocenił(a) film na 9
Turczyslaw

turczyslaw: a do czego ma cie ona przekonac ?:) zebys zostal pedofilem, psychopata :) idz zapoluj na listonosza :|

ocenił(a) film na 8
ostracize

Ktoś tu słusznie zauważył,często chodzimy do kina na filmy,które okazują się klapą,a filmy ciekawiej wykonane,wartościowsze,często po prostu ściągamy.
Jestem świeżutko po filmie,właśnie skończyłam oglądać i... Osobiście jestem zafascynowana,bardzo ciekawa historia,a do tego naprawdę dobrze przekazana,przynajmniej moim zdaniem.Przed oglądaniem trochę się bałam,że się rozczaruję,tym bardziej,że przeczytałam książkę,ale po oglądnięciu stwierdzam,że o rozczarowaniu nie może być tutaj mowy. :)
Owszem,książka jest lepsza od filmu,tak jest zazwyczaj,ale myślę jednak,że została ona świetnie zekranizowana! Jako osoba wrażliwa bardzo polecam,przyznam że w niektórych momentach można się nieźle wzruszyć. :)
Pozdrawiam wszystkich.

ocenił(a) film na 3
ostracize

Tak, właśnie do tego, brakuje mi tego typu emocji...
Nie przekonuje, czyli moim zdaniem nie oddaje całego przesłania, pozostawia niedosyt, poza tym wydaje mi się, że jej wykonanie jest dość dziwne. Jeśli ktoś oglądał film, to chyba wie o co mi chodzi...

Turczyslaw

Szkoda ,ze nie poszłam do kina buuu;(
Ale myśląć o tym ile łez bym wylała ;p
Heh

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem