Z sympatii do predatora, kino całkiem przyjemne, lepsze od jedynki, oglądał em bez ziewania
parę scen powoduje uczucie "deja vu", są jakby bezpośrednio wyciągnięte z którejś z części obcego ale ogólnie film daje rade, jest krwawo, jest akcja i są predatory, czyli wszystko co spowodowało że chciałem obejrzeć ten film ;)
Nie, nie i jeszcze raz nie. Film nie daje rady zupełnie. Co najwyżej kilka scen jest na jako takim poziomie ale to tylko dlatego, że są żywcem wyjęte z innych o kilka klas lepszych filmów.
Hehe wiedziałem że jak pochwale ten film to szybko sie znajdzie ktoś kto zacznie to podważać
Ja miło spędziłem czas oglądając ten film i zgadzam się że jest w nim wiele scen żywcem przeniesionych z innych produkcji to jednak dla mnie najważniejsze było oglądanie predatora w akcji
Gdyby nie predator dał bym 4 może 5 a tak daję 7
no ale jeśli ktoś jest miłośnikiem horrorów (ja nie) i obejrzał większość filmów z "potfórami" to zdaję sobie sprawę że dla niego ten film to szmira
Nie jestem jakimś wielkim miłośnikiem filmów z potworami - ale jak się trafi jakiś dobry to potrafię go docenić. Spoko że miło spędziłeś czas oglądając kolejne akcje predatora, nie wątpię że w gierce komputerowej dostałbyś tyle samo albo nawet więcej. Ja od czegoś z działu "film" oczekuję nieco więcej. Tutaj nie dostałem niczego. Stąd krytyka.