PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46524
3,4 16 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

Nareszcie walka między Predatorem a Obcymi odbyła się na Ziemi. Tego oczekiwałam, i to dostałam. Film oceniam na 8/10. Może nie był doskonały w każdym calu, bo trochę mi nie pasowało, ale ogólnie nie zanudziłam się (:

ocenił(a) film na 10
happysad_owa

Podpisuję się: film bardzo dobry.

happysad_owa

A pierwsza część AvP to wg. Ciebie gdzie była? W kosmosie?!
Pozdrawiam
Holcer

ocenił(a) film na 6
holcer

Na lodzie;]

Thedues_2

No tak :]. Zapomniałem, że dla niektórych "ziemia" może znaczyć także "biologicznie czynna powierzchniowa warstwa litosfery, powstała ze skały macierzystej pod wpływem czynników glebotwórczych (głównie organizmów żywych, klimatu i wody) i podlegająca stałym przemianom" ;).
Pozdrawiam
Holcer

holcer

ALe miałes jednak rację.Bo on napisał "Ziemia" wielką litera
a to oznacza planete a nie to definicje coś nam zapodał :)

ocenił(a) film na 5
BOZZ

może dużą literą zaznaczył akcent, a nie nazwę własną?

YouzeQ

Może do "ziemi" (gruntu, gleby, etc.) koleżanka "happysad-owa" odnosi się po prostu z wielkim szacunkiem ;).
Pozdrawiam.
Holcer

ocenił(a) film na 3
happysad_owa

Mi również się podobało, nawet bardzo... Daję 8/10

ocenił(a) film na 2
happysad_owa

"Nareszcie walka między Predatorem a Obcymi odbyła się na Ziemi"

I myślę, że to jest głównym powodem tego, że film ogląda się jak slashera pokroju "W piątek, trzynastego".

ocenił(a) film na 8
Der_SpeeDer

Pierwsza część owszem była na Ziemi, ale na Antarktydzie. Na kontynecie, gdzie nie ma ludzi. (: I o to mi chodzi.

ocenił(a) film na 8
happysad_owa

Jestem dziewczyną czopy.

ocenił(a) film na 2
happysad_owa

przepraszam za moj blyskotliwy komentarz, ale po prostu nie moge sie powstrzymac:
happy-sad = gowno, avp r = gowno
aby poznac moja pelna argumentacje zaczecam do przeczytania poprzednich tematow.

ps. moj boze, to pewnie jeszcze pidzamy sluchasz...

ocenił(a) film na 8
bornstubborn

Dziecko drogie, nie słyszałeś, że o gustach się nie dyskutuje? :) Czego lubię słuchać to i wyłącznie moja sprawa, więc zabierz ten swój śmierdzący tyłek i nie zaśmiecaj tematu swoim zdaniem na temat tego czego słucham, bo gó*no Ci do tego. (: O!

ocenił(a) film na 8
happysad_owa

Aha i na przyszłość 'happysad' a nie 'happy-sad'. (:

ocenił(a) film na 2
happysad_owa

Droga Pani moja,
prosze o wybaczenie, poniewaz troche mnie ponioslo (glownie ze wzgledu na film, ktory niestety bardzo mnie zawiodl), a przy okazji nie gustuje w powyzszej muzyce i tak oto doszedlem do takiego posta. Tak wiec podsumowujac, to nie jest to zadna ironia czy cokolwiek. Co do muzyki przepraszam, ale co do filmu przystane przy swoim, poki moje emocje nie ostygna dostatecznie aby jeszcze raz sie z tym filmem zmierzyc.

tak czy siak pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
bornstubborn

Znaj łaskę pańską - wybaczam.

ocenił(a) film na 5
happysad_owa

Ja daje 7,5/10, marne aktorstwo i sceny walki, z których niewiele było widac zanizyły średnią.

happysad_owa

ja tez sie dopisze bo mi sie zajebiscie podobal

ocenił(a) film na 8
champion_1987

Zabor 7 to i tak duża ocena. (:

użytkownik usunięty
happysad_owa

O dużo za duża.