Akcja filmu toczyła się dobrze, ale czy inni też odnieśli wrażenie że ten film był zbyt ciemny ??? Każda akcja która się toczyła była tak ciemna że ledwo było ci widać, wg mnie przez ten błąd film stracił na swojej wartości :-(
Dokładnie. Było ciemno jak cholera. Ale jak na końcu ta bomba wybuchła zrobiło się tak jasno, że mnie raziło.
Dokladnie. Prawie nic w tym filmie nie widzialem :/ Dlatego dalem mu tylko 6/10
Zjebali to totalnie :/
Prawie nic w tym filmie nie widziales i dałeś mu 6/10?? Czlowieku lecz
sie... to najwieksze dno jakie powstalo od kilku ladnych lat!
Moze nie doslownie - "cos" bylo widac. Alemi chodzi o to, zeten film jest jakby nakrecony wnocy, a ze Predalien jest ciemnego kolory skory, a Predator byl przezroczysty, to malo co bylo ich widac. Niektore "kawalki" scen walk byly naprawde dobre. I te smierci bohaterow tez byly dobre. Bardzo sie zdziwilem jak ta blondynkaumarla ( i to jeszcze w tak zajebisty sposob). Dlatego daje niskie (jak dla mnie), aczkolwiek obiektywne 6/10.
Ja za to musiałam kombinować z funkcjami ekranu żeby coś widzieć bo oglądałam w dodatku za dnia.
Może chcieli żeby było straszniej?
Wyszło żałośnie...
Poszli w drugą stronę niż pierwsze AVP tam główni bohaterowie byli pokazani dokładnie i ze wszystkich stron. W dwójce zaciemnili niestety zbyt dużo. Predator cały czas w gdzieś w ciemnościach - ciężko stwierdzić jaką ma zbroję i szpej. Szkoda.