PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46522
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

Nikt jeszcze filmu nie ogladal a sie prawie wszyscy czepiaja ze to klapa bedzie...zallll....

użytkownik usunięty
myk92

Nie czytasz uważnie o czym ludzie piszą. Pokaz przedpremierowy był parę ładnych dni temu. Pozytywnych recenzji zero. Za to kilka bardzo negatywnych.

Dalej nie rozumiesz?

ocenił(a) film na 10

Jednak są :D
http://www.filmweb.pl/topic/753867/poczekam...+i+zobacze....html

Lord_10

Recenzjami ja bym się nie przejmował. Większość krytyków to grafomani i idioci. Zwłaszcza polskich ;]idą na film w ciemno i bez przygotowania. Wiedze o świecie czerpią z jedynki któa była gniotem. Ja widziałem pierwsze 5 minut filmu i są mistrzowskie.

ocenił(a) film na 5
awagnieszka

nie no film może być fajny ale jeżeli będzie nawiązanie do pierwszego predatora i pierwszych obcych.A z tego co wiem jednak trochę będzie.Przykłady:charakterystyczny dźwięk obcych, obdzieranie przez predatory ludzi ze skóry no i większość powinna dziać się w nocy, a nie jak to było w pierwszej części w "oświetlonej" piramidzie.Może być dobrze.Bądźmy optymistami!!!

użytkownik usunięty
awagnieszka

Ale te recenzje nie pochodzą od żadnych krytyków, a wyłacznie od fanów obcego i predatora. Ale co tam fani moga wiedzieć, nie znają się pewnie.

użytkownik usunięty
Lord_10

to jest wg ciebie pozytywna recenzja? LOOOL

ocenił(a) film na 3

ja nigdy nie slucham recenzentow itp !! bo zazwyczaj czepiaja sie czegos a wogole racji nie maja !! I jeszcze powiem tyle ze czym wiecej film dostawal oscarow to tym wieksza fleta ! wiadomo sa wyjatki :P pozdro ja napewno ten film ogladne ;) czy dostanie najgorsze recenzje czy nie ! ja jedynke ocenilem na 9/10 :) pozdro

ocenił(a) film na 5

według mnie alieny i predatory to są najlepsze postacie jakie można było wymyślić.Tylko że nie rozumiem dlaczego w pierwszej części tak zepsuli te fascynujące postacie ? Przecież w tym filmie nie było krzty strachu tylko oglądaliśmy głupią sieczkę! Rozumiem że teraz efekty są bardzo ważne i reżyserzy głównie na nich bazują. Rozumiem to tylko że widz potrzebuje trochę strachu, powinien się bać i zrozumieć ten strach a więc tak jak główny bohater, żeby móc się z nim identyfikować. Do tego potrzebny jest dobry nastrój i DOBRY aktor.A reżyserzy powinni zaprezentować alieny i predatory jako postacie Bardzo Silne a nie bezmyślnie dające się zabić.Powinni więc ich ukazać jako doskonałych zabójców.Wtedy film na pewno wzbudziłby większe emocje.Mam nadzieje że choć troche uda sie to zrobić tym braciom co reżyserują AVP 2

ocenił(a) film na 10
ziolo

Kubro ocenił film na 9/10, nie argumentując. Uważaj chłopie, bo za chwilę zrobią z Ciebie potwora :P

ocenił(a) film na 5
Lord_10

Nie wiem dlaczego ten Facet z recenzji tak się zachwyca tym filmem .Oczywiście , pewnie dwójka będzie lepsza od jedynki, ale nie ma się co zachwycać.Musi być odpowiedni klimat a nie byle jaka rzeż.No bo co to za przyjemność jak wiadomo że co 3min. przyjdzie obcy lub predator i kogoś zmasakruje.Chciałbym żeby to był dreszczyk emocji a nie przewidywalny schemat który po pół godzinie mi się znudzi.Może mniej flaków by się przydało a więcej samej walki między obcym a Predatorem ? Tytułem nie jest rzeź Ziemian a Obcy vs predator.Pewnie że te postacie mogą zabijać ludzi ale w takiej częstotliwości jak w pierwszym obcym czy predatorze.

ocenił(a) film na 2
ziolo

Ta recenzja (Filmwebowa) jest zrobiona w formie żartu. Widac ze recenzent pisze to w ten sposób, bo na powarznie się nie da (bo wtedy połową recenzji byłyby bluzgi zdruzgotanego widza).
Przeczytaj ta filmwebową recenzję jeszcze raz - gośc po prostu robi sobie jaja z filmu. I jakoś jestem skłonny mu uwierzyc.

ocenił(a) film na 8

Tu macie pozytywna recenzjie :P

http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=24657&sekcja=recenzja&ri=4630

Wesołych Świąt

ocenił(a) film na 2
tomskru

No i jest to dobra recenzja. Takie światełko w tunelu - szansa, że avp2 będzie się dało obejrzec bez zgrzytania zębami.
Naprawde chciałbym aby AvP 2 okazał sie dobrym filmem. Czy tak sie stanie - poczekamy do premiery. Choc niestety wszystkie znaki na niebie i ziemi wrózą, że za Avp2 nie będzie nic dobrego.
No ale cóż - pożyjemy, zobaczymy

ocenił(a) film na 7
JaszczurXP

człowieku ja Cię nie rozumiem! najpierw mówisz, że jedyną na serio opinią byłyby bluzgi zdruzgotanego a potem Opowiadasz, że recenzja oceniająca film w dobrym świetle jest w porządku (jeśli mówisz o samej formie wypowiedzi to proszę, oświeć mnie)!!!

Żeby pójść na pokaz przedpremierowy trzeba mieć specjalne zaproszenie albo być dziennikarzem z branży filmowej. Byle kogo (jak większość filmwebowiczów o średniej wieku 15 lat) raczej nie wpuszczą.

ocenił(a) film na 8
Hagan

Normalniy seans w kinie dzisiaj ( 25 grudzien ), nie wiem w czym problem ;>

ocenił(a) film na 4
tath

Dużo ludzi i duży zawód u mnie........................