Nikt jeszcze filmu nie ogladal a sie prawie wszyscy czepiaja ze to klapa bedzie...zallll....
Nie czytasz uważnie o czym ludzie piszą. Pokaz przedpremierowy był parę ładnych dni temu. Pozytywnych recenzji zero. Za to kilka bardzo negatywnych.
Dalej nie rozumiesz?
Recenzjami ja bym się nie przejmował. Większość krytyków to grafomani i idioci. Zwłaszcza polskich ;]idą na film w ciemno i bez przygotowania. Wiedze o świecie czerpią z jedynki któa była gniotem. Ja widziałem pierwsze 5 minut filmu i są mistrzowskie.
nie no film może być fajny ale jeżeli będzie nawiązanie do pierwszego predatora i pierwszych obcych.A z tego co wiem jednak trochę będzie.Przykłady:charakterystyczny dźwięk obcych, obdzieranie przez predatory ludzi ze skóry no i większość powinna dziać się w nocy, a nie jak to było w pierwszej części w "oświetlonej" piramidzie.Może być dobrze.Bądźmy optymistami!!!
Ale te recenzje nie pochodzą od żadnych krytyków, a wyłacznie od fanów obcego i predatora. Ale co tam fani moga wiedzieć, nie znają się pewnie.
ja nigdy nie slucham recenzentow itp !! bo zazwyczaj czepiaja sie czegos a wogole racji nie maja !! I jeszcze powiem tyle ze czym wiecej film dostawal oscarow to tym wieksza fleta ! wiadomo sa wyjatki :P pozdro ja napewno ten film ogladne ;) czy dostanie najgorsze recenzje czy nie ! ja jedynke ocenilem na 9/10 :) pozdro
według mnie alieny i predatory to są najlepsze postacie jakie można było wymyślić.Tylko że nie rozumiem dlaczego w pierwszej części tak zepsuli te fascynujące postacie ? Przecież w tym filmie nie było krzty strachu tylko oglądaliśmy głupią sieczkę! Rozumiem że teraz efekty są bardzo ważne i reżyserzy głównie na nich bazują. Rozumiem to tylko że widz potrzebuje trochę strachu, powinien się bać i zrozumieć ten strach a więc tak jak główny bohater, żeby móc się z nim identyfikować. Do tego potrzebny jest dobry nastrój i DOBRY aktor.A reżyserzy powinni zaprezentować alieny i predatory jako postacie Bardzo Silne a nie bezmyślnie dające się zabić.Powinni więc ich ukazać jako doskonałych zabójców.Wtedy film na pewno wzbudziłby większe emocje.Mam nadzieje że choć troche uda sie to zrobić tym braciom co reżyserują AVP 2
Kubro ocenił film na 9/10, nie argumentując. Uważaj chłopie, bo za chwilę zrobią z Ciebie potwora :P
Nie wiem dlaczego ten Facet z recenzji tak się zachwyca tym filmem .Oczywiście , pewnie dwójka będzie lepsza od jedynki, ale nie ma się co zachwycać.Musi być odpowiedni klimat a nie byle jaka rzeż.No bo co to za przyjemność jak wiadomo że co 3min. przyjdzie obcy lub predator i kogoś zmasakruje.Chciałbym żeby to był dreszczyk emocji a nie przewidywalny schemat który po pół godzinie mi się znudzi.Może mniej flaków by się przydało a więcej samej walki między obcym a Predatorem ? Tytułem nie jest rzeź Ziemian a Obcy vs predator.Pewnie że te postacie mogą zabijać ludzi ale w takiej częstotliwości jak w pierwszym obcym czy predatorze.
Ta recenzja (Filmwebowa) jest zrobiona w formie żartu. Widac ze recenzent pisze to w ten sposób, bo na powarznie się nie da (bo wtedy połową recenzji byłyby bluzgi zdruzgotanego widza).
Przeczytaj ta filmwebową recenzję jeszcze raz - gośc po prostu robi sobie jaja z filmu. I jakoś jestem skłonny mu uwierzyc.
Tu macie pozytywna recenzjie :P
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=24657&sekcja=recenzja&ri=4630
Wesołych Świąt
No i jest to dobra recenzja. Takie światełko w tunelu - szansa, że avp2 będzie się dało obejrzec bez zgrzytania zębami.
Naprawde chciałbym aby AvP 2 okazał sie dobrym filmem. Czy tak sie stanie - poczekamy do premiery. Choc niestety wszystkie znaki na niebie i ziemi wrózą, że za Avp2 nie będzie nic dobrego.
No ale cóż - pożyjemy, zobaczymy
człowieku ja Cię nie rozumiem! najpierw mówisz, że jedyną na serio opinią byłyby bluzgi zdruzgotanego a potem Opowiadasz, że recenzja oceniająca film w dobrym świetle jest w porządku (jeśli mówisz o samej formie wypowiedzi to proszę, oświeć mnie)!!!
Żeby pójść na pokaz przedpremierowy trzeba mieć specjalne zaproszenie albo być dziennikarzem z branży filmowej. Byle kogo (jak większość filmwebowiczów o średniej wieku 15 lat) raczej nie wpuszczą.