PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46522
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

Kino

ocenił(a) film na 9

Poradźcie co mam robić.
Chce iść na ten film do kina ale na stronie multikina pisze że on 18 roku życie dopiero a ja kończe 18 rok życie dopiero w czerwcu. ale naszczeście mam dowód osobisty jak sądzicie jest jakaś szansa żeby się dostać na ten film

ocenił(a) film na 5
Kampos_2

Zamów przez neta bilety a potem weź mame czy tate kogo tam uważasz i stań za nim.Dorosły z którym poszedłeś niech kupi normalne bilety (żadne ulgowe czy studenckie!)i idziecie pod sale kinową .ziomuś wpuści cie bo będzie miał gdzieś jak wyglądasz( przecież masz normalne bilety!).Poza tym jak idziesz z kimś dorosłym to znaczy że ci ten dorosły pozwala taki film oglądać a to wtedy już jest wasza sprawa.To jest dobry sposób.Tylko znajdź jakiegoś jelenia.

ocenił(a) film na 9
ziolo

Własnie mam plany iść na ten film z dwoma dorosłymi kolegami i bratem też pełnoletnim

ocenił(a) film na 4
Kampos_2

Jakoś nie przypominam sobie scen od 18 lat w tym filmie.Halloween to rzeźnia przy tym lajtowym obrazie.

ocenił(a) film na 9
Iluvatar

A widziałeś film beowulf(jakoś tak) tam się krew leje itd. I jest od 15 lat po prostu żenada

ocenił(a) film na 4
Kampos_2

Przestancie panikowac. To ze jest napisane ze od 18 lat to co z tego? Pisze bo musi pisac. Film musi miec kategorie wiekowa. Ale do kina i tak cie wpuszcza nie masz sie co martwic. Jak juz kupisz bilet to wejdziesz. Najwyzej przy zakupie biletu moga stawiac jakies problemy. Ale jak juz go masz to nikt cie nie wygoni. Lol... Nic sie nie martw tylko idz na ten film.