PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46515
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

... i nie mam zamiaru go bronić,ale pojawiają się tu dwie moje ukochane postacie z kina s-f i mimo wszystko w tej sytuacji mniej niż 5/10 postawić nie mogę(ale jeśli ktoś daje jedynki to jestem w stanie go zrozumieć...)

ocenił(a) film na 4
hellboyjr

masz rację...jest tyle fajnych komiksów w których występuje obcy i predator,mam na myśli te stare chyba z '96, dwie fenomenalne gry, jest też 3 część ale nie tak dobra,nie rozumiem jak można było to tak spier....;)

ocenił(a) film na 3
midnite84

akurat komiksy są przeciętne, zwłaszcza te stare, czasami jakieś nowsze się najwyżej trafią. Gry są ekstra, w tym też ta na automaty, no a filmy to badziewia. Jedynka to może za mało, jednak więcej niż 4 na pewno nie zasługuje ten szajs.

ocenił(a) film na 4
Roy_v_beck

akurat na automatach nie grałem, nowszych komiksów nie czytałem...muszę uzupełnić braki;)

ocenił(a) film na 5
midnite84

Gdyby zekranizować komiksy AVP i AVP:War wydane kiedyś u nas przez TM-Semic to mogłyby wyjść świetne filmy,ale wymagałoby to naprawdę dużego budżetu i chyba producenci bali się pójść na takie ryzyko.W efekcie mamy to co mamy...

hellboyjr

popieram, te dwa które wymieniłeś, podobnie jak i trzecia, ostatnia, nie wydana w polsce część trylogii mahiko, są prawdziwym majstersztykiem i genialnym tematem na film. no, ale lepiej było zrobić durny teen slasher.