PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46524
3,4 16 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

O co biega?

ocenił(a) film na 5

Wziąłem udział w konkursie AVP 2 tak przez przypadek .tera patrze wygrałem jakieś gadżety z tego filmu.To oni mi je prześlą czy jak?

ocenił(a) film na 5
ziolo

ale byłem nieprzytomny.Przeczytałem regulamin konkursu i już wszystko wiem:)

ocenił(a) film na 8
ziolo

Witam ja też wygrałem w konkursie obcy kontra predator 2 ale nie czytałem regulaminu bo go nie znalazłem powie mi pan jak to będzie wyglądać oni to prześlą b0o mówi pan że czytał regulamin dlatego jeśli pan może prosiłbym o odpowiedź

ocenił(a) film na 5
damianszu

w ciągu dwóch tygodni dostajesz oficjalnego meila że wygrałeś.później w ciągu tygodnia musisz podać swój adres żeby ci tą nagrode przesłali.Prześlą ci ją do 14 tygodni od momentu kiedy podałeś im swój adres.

ocenił(a) film na 8
ziolo

adres wysłałem w sobotę tydzień temu a paczkę już dostałem wczoraj każdy dostał co innego mówili mi ja dostałem tak jak by zegarek predatora metalowy zajebisty ale mam mała ręke żeby go założyć jeśli możesz powiedz co dostałeś heh może sie zamienimy pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
damianszu

w koncu mam 18 lat dlatego nie moge go załozyc heh a na siłownie nie chodze

ocenił(a) film na 5
damianszu

a dostałeś maila że wygrałeś?

ocenił(a) film na 8
ziolo

no pewnie zaraz na następny dzień po ogłoszeniu zwyciesców
no i potem wysłałem im adres i za tydzien paczka była u mnie

ocenił(a) film na 6
ziolo

A ja też dostałem zegarek, ale jedynie mogę się nacieszyć jedynie pudełkiem bo zegarek NIE DZIAŁA, jak pech to pech. Pozdro.

ocenił(a) film na 8
prestige

ja tez tak na poczatku myslałem ale wiesz co poszedłem do zegarmistrza zeby wymienił barterie tak na wszelki wypadek sa dwie jedna 7 zł hhe i teraz jet cool daje jak wsciekły przy okazji kazałem zmiejszyc bransolete do wymairów mojje reki i teraz zawsze go nosze. Dobra rada wymien baterie te moje kóre miałem od poczatku zegarmistrz powiedział ze były całokwicie prawie rozładowane

ocenił(a) film na 6
damianszu

to będe musiał zobaczyć, naszczęście nie zdążyłem go wurzucić ;), pozdro