jest taka scena chyba w elektrowni gdzie predator idzie na kratkach i nie widzi obcego który jest pod nim idą równocześnie nie kumaty ten predator a tak na marginesie film powinien być od 21 lat widziałem rodzine w kinie z dzieckiem 12 letnim i 8 letnią córką jak wyszli to matka zrobiła awanture ojcu który wziął ich wszystkich do kina póżniej już nie wiem co było bo poszedłem NAJLEPSZY HORROR JAKI WIDZIAłEM
wszystkie części piły hostel freddy kontra jason wszystkie części teksańską masakre piłą mechaniczna ,the ring , inni, sillent hill,resident evil, underwold,klątwa 1408 Grindhouse: Planet Terror Krzyk
28 tygodni później Blade: Wieczny łowca II Wzgórza mają oczy 2 Smakosz
Alone in the Dark: Wyspa cienia BloodRayne Głosy 2 Zew krwi Dom woskowych ciał Oszukać przeznaczenie wszystkie części i wiele innych które już nie będę wymieniał avp 2 jest swego rodzaju wyśmienitym filmem
Słabe te horrory widziałeś.Jedyne poważniejsze tytuły z tych wymienionych to Ring I Klątwa.Reszta to kino akcji.
krzyk to nie horror tylko thriler , fredy vs jason to nie horror tylko bajka , koszmar z ulicy wiązów to był horror , resident evil to już całkiem pomyłka, to już inne świty żywych trupów to horrory które biją na łeb residenta, grindhouse to jest horror ?? :? , oszukać przeznaczenie to tez nie horror , a moze jeszcze kubuś puchatek i hefalumpy co ??
avp to tez nie horror tylko pewnego rodzaju s-f /sens bo tu nie ma co straszyć ani wzbudzać odruchów co w horrorach.
także zastanów sie co piszesz