PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46522
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

jest taka scena chyba w elektrowni gdzie predator idzie na kratkach i nie widzi obcego który jest pod nim idą równocześnie nie kumaty ten predator a tak na marginesie film powinien być od 21 lat widziałem rodzine w kinie z dzieckiem 12 letnim i 8 letnią córką jak wyszli to matka zrobiła awanture ojcu który wziął ich wszystkich do kina póżniej już nie wiem co było bo poszedłem NAJLEPSZY HORROR JAKI WIDZIAłEM

ocenił(a) film na 5
fgrtvb

w jakim kinie to widziałeś? ciekawość zżera.

ocenił(a) film na 10
ziolo

helios katowice a co cie zżera to że predator taki dupek czy kłótnia rodzinki

ocenił(a) film na 3
fgrtvb

to strasznie mało horrorów oglądasz jak to jest najlepszy :D

ocenił(a) film na 10
P_r_e_d_a_t_o_r

wszystkie części piły hostel freddy kontra jason wszystkie części teksańską masakre piłą mechaniczna ,the ring , inni, sillent hill,resident evil, underwold,klątwa 1408 Grindhouse: Planet Terror Krzyk
28 tygodni później Blade: Wieczny łowca II Wzgórza mają oczy 2 Smakosz
Alone in the Dark: Wyspa cienia BloodRayne Głosy 2 Zew krwi Dom woskowych ciał Oszukać przeznaczenie wszystkie części i wiele innych które już nie będę wymieniał avp 2 jest swego rodzaju wyśmienitym filmem

ocenił(a) film na 4
fgrtvb

Słabe te horrory widziałeś.Jedyne poważniejsze tytuły z tych wymienionych to Ring I Klątwa.Reszta to kino akcji.

ocenił(a) film na 4
fgrtvb

Najlepszy horror jaki widziałeś?.Chyba jedyny,bo ten film to dno.

ocenił(a) film na 3
fgrtvb

krzyk to nie horror tylko thriler , fredy vs jason to nie horror tylko bajka , koszmar z ulicy wiązów to był horror , resident evil to już całkiem pomyłka, to już inne świty żywych trupów to horrory które biją na łeb residenta, grindhouse to jest horror ?? :? , oszukać przeznaczenie to tez nie horror , a moze jeszcze kubuś puchatek i hefalumpy co ??
avp to tez nie horror tylko pewnego rodzaju s-f /sens bo tu nie ma co straszyć ani wzbudzać odruchów co w horrorach.
także zastanów sie co piszesz

ocenił(a) film na 10
P_r_e_d_a_t_o_r

avp 2 to HORROR-SF-SENSAC wszystko w jednym ale najwięcej tego pierwszego

ocenił(a) film na 3
fgrtvb

jak ja miałem 13 lat to dla mnie horrorem były nawet żółwie ninja buehehehe