PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46522
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

Czy pan który pisał recenzję aby na pewno jest zdrowy?? Czy nie pił czegoś kiedy to pisał??

Kain

Czy człowiek który zadaje owe, bardzo inteligentne, pytanie, zapoznał się/miał do czynienie/rozumie termin, określenie "ironia" ?

Jeżeli tak, to pogratulować wyczucia... ;)

ocenił(a) film na 1
Rolek_2

Czytając recenzję odniosłem wrażenie, że AvP2 to w gruncie rzeczy dobry film. A z własnego doświadczenia, wiem że to ścierwo śmierdzące gównem na kilometr.

Ichthys

Jak dla mnie recenzja jest napisana wyśmienicie. Dosadnie przedstawia jak bardzo tandetnym filmem jest Alien vs Predator 2. Moim skromnym zdaniem uważam, że owa recenzja jest jedyna pozytywna rzecza zwiazana z tym "dziełem".

ocenił(a) film na 1
GrzesiekMG

Ironia :),jednak w tak publicznym miejscu jak to, nie powinno być raczej na nią miejsca.Autor powinien poinformować,że używa satyry słownej w swojej recenzji.

ocenił(a) film na 3
expo2000

Zgadzam sie z Kainem bo człowiek który pisał tą recenzje powinien dać dość jasno do zrozumienia czy film jest warty obejrzenia a nie bawic w jakiegos poete.

Kain

A mi się recenzja podobała na tyle, że cały czas miałem uśmiech na twarzy. Z dwóch powodów. Po pierwsze, recenzja była sama w sobie śmieszna i gratuluje pomysłowości w jej pisaniu. Po drugie właśnie uratowałem się przed wydaniem pieniędzy na ten film.