mi sie podobał nie wiem czego się czepiacie fajne efekty dużo walki ogolnie 7/10
O gustach się ponoć nie dyskutuje ale Twój w tym temacie jest wyjątkowo kiepski...
No cóż ja w nim nic przyzwoitego nie widziałem, zwłaszcza w porównaniu z i tak kiepską pierwszą częścią. A na marginesie to zawsze wszystko można wrzucić do worka: to moje zdanie i koniec. Ale wtedy nie byłoby żadnych dyskusji.
hahaha, powiedzial zapewne licealista. o gustach jak najbardziej sie dyskutuje bo jakby tego nie robic to nadal ludzie zachwycaliby sie malowidlami naskalnymi
trudno oczekiwać od autorów żeby zrobili "stary klimat" w nowym filmie- to nie opłacalne a i młodsze pokolenie nie załapałoby go a tu głównie o kase chodzi. Co do mnie to myślę że film słaby i w niektórych miejscach dość obrzydliwy.
Ogromny minus dla filmu za to że jest prawie cały zrobiony w ciemnościach, KURWA PRAWIE NIC NIE WIDAĆ !!
Wolę pierwszą część - tam przynajmniej można w pełni podziwiać sylwetki stworów a nie to co tutaj. Cienie postaci mnie nie zadowalają.
to nie wiem, jakiego pirata oglądaliście, ale u mnie było wszystko cacy :)
ten film taki sobie
niby wiocha duża, ale ni z gruchy ni z pietruchy tych kilku alienów rozwaliło wszystkich
poza tym: za mało alienów vs preadator (ów) - mnie nie obchodzą ludzie i jakieś tam głębokie ich przemyślenia - chcę sieczki, a tutaj tego nie było - nawet w wersji rozszerzonej (gdzie ten bulwers? oO)..
ogólnie - tak nijak, chociaż obu częściom dałabym tak po 5, no ale ludzie spaprali
btw
fajnie, że ta żołnierka ma podobną aparycję do Weaver.. szkoda, że nie puszczono oka do fanów serii i nie dano jej nazwiska Ripley^^.. wtedy dałabym 5, ale tak? olali :/