W pierwszym AVP obrazili zarówno obcego, jak i Predatora, a tu to już przesadzili z tymi
obcymi!
Obcy zachowują się tutaj tak, jakby mieli za sobą miesiąc bezustannej libacji alkocholowej z
Ruskimi!
Predator też został zmieszany z błotem, 1 ( słownie JEDEN) obcy wyrżnął cały statek Predzi,
a Predalien po kimś odziedziczył swój sposób rozmnażania.
Do tego myślałem, że potężny okręt Predatorów jest ciut szybszy, zabierają z ziemii
zainfekowanego Predatora, obcy zdążył się wykluć, wyrżnąć cały statek, a dopiero potem
spadł na ZIEMIĘ !
Co oni włączyli tryb energooszczędny ??
stype mieli :) mysle że kodeks kazał im zachowac szacunek dla pokonanego preda ktory walczył z sama królowa Obcych,nie wiem sam do konca jak to na siłe chcieli pokazac
HAHA stypa ! Dobre ;)
Niech ktoś mi tu wytłumaczy tylko, jakim cudem Predalien był hybrydą obcego i Predatora? Przecież, gdy embrion obcego rozwija się w ciele żywiciela to Obcy, który się narodzi ma około 20% cech żywiciela ( czyt dog alien/ runner - porusza się na 4 kończynach i niema wypustek na plecach, bo wylazł z psa). Natomiast Predalien odziedziczył po Predatorze zabarwienie skóry ( jest taki zielonkawy), WŁOSY (!), całą posturę, sposób poruszania i ZĘBY!!! To jest około 50% Predatora w Predalienie! Po Obcym ma tylko ogon, łapska i chęć rozmnażania się . Rozmnażanie się w ogóle z dupy wzięło, bo samo zapłodnienie jest w stylu obcego ( wprowadzenie embrionu do ciała ofiary przez otwór gębowy), ale on nie znosi jaj, ani niema facehuggera, jedynym słusznym wnioskiem jest to, że odziedziczył to po Predatorze!! Bracia Straus zrobili kaszanę stulecia! Obrazili zarówno Predatora, jak i Obcego z naciskiem na Obcego! Uważam, że bracia Straus powinni kręcić filmy o teletubisiach, które mordują ludzi wielkimi dildo, a nie smarować w gównie dwie najlepsze postacie SF !
też tak myślę spartaczyli dobry pomysł a z tym rozmnażaniem to nie czaję czy ten predalien był twarzołapem czy co jak on mógł przez usta zapładniać??
Predalien nie mógł być twarzołapem, bo wtedy by zginął po zapłodnieniu i byłby mniejszy.
Predalien był po prostu zboczeńcem erotomńskim...