Fajnie, uśmiercić reżysera, pomimo że kręci "Amerykańskiego Gangstera" i zaczyna "Nottigham" -.- Że niby reżyseria z zaświatów?
Nie widzicie, że to cytat. On z czegoś cytował, tylko nie napisał z czego. Musicie go od razu wyzywać? Co za menele :/
Menelem jesteś Ty idioto :) Jak cytował powinien podać z czego. Może Ty jesteś tak Oświecony i wiesz z czego ?;> Jak tak to oświeć Nas ciemną mase meneli :)
Pewnie cytował jakiś post z forum filmu "Obcy kontra Predator", gdzie przy poprzedniej części, ktoś takie głupstwo walnął :P
Keodred zgadzam się z tobą w 100% :) A może po prostu o czymś nie wiemy i w miejsce Scotta jest podstawiony klon :D
dobra "menele", to tylko powiedzenie, nie wskazuej na smierc rezysera, ani na to ze autor tego cyctatu tak myslal .... no chlopcy, ciezko sie dopmyslic ?
W imieniu meneli dziękuje :D Choć jesteśmy przeciwni wprowadzania cytatów w każde miejsce, bez sensu :)
Bosch......
przepraszam ale czy nie widzicie takich małych kreseczek na samym początku i pod koniec zdania? Takie małe, trudno je zauważyć... cóż one oznaczają?
Bosz...
wielka mi logika NIE WIEM ALE MAM WRAZENIE ZECHODZILO MU OTO ZE SCOT ZROBIL TAKIE ARCYDZIELOW SWOIM GATUNKU JAKIM JEST ALIENS WIADOMO ZE NIE WZIAL BY ISE ZA REZYSERJE OBCY KONTRA PREDATOR BO DAL NIEGO BYLO BY TO RACZEJ SMIESZNE ALE JAK PATRZY CO INNI9 REZYSEROWIE ROBIA SZCZEGOLNIE Z OBCYM W POLACZENIU TYCH POSTACI WJEDNO TO NAPRAWDE KONKRETNY CYTAT HEHE POZDRO ALL:-]
Bardzo dobre miałeś wrażenie, trafiłeś w 10 :) W końcu ktoś ośmielił sie "rozszerzyć" cytat ;)
czyli sprawa meneli i ecte cytatu zakończona, to by było na tyle i dziękujęmy wszystkim za uwage ;P
Body Lies i American Gangster (no bo skoro, Ridley w grobie, to bzdurą jest, że film już nakręcony) :P
Jezu ale żeście sie uniesli może i dla niektórych Ridley Scott to świętość wporzo ok mozna zrozumieć ale chyba lekko przesadzacie nie uważacie ? Zachowujecie sie jakby co najmniej robił zamach na wasze matki