średnia jest znacznie zawyżona, film to klapa pod względem aktorstwa, reżyserii (bracia Straus czy jak im tam się dobrali i ich pierwsze dzieło to od razu ALien, gówniarze naczytali sie komiksów, skonczyli jakąś szkółke i zabrali się za film, bez sensu), scenariusz to jest kompletne dno, tyle scen dodanych bez żadnego sensu, które w ogóle nie wpółgrają z filmem). Pojechałem na film z nastawieniem, ze to będzie porażka jedna wielka i nawet się zawiodłem odnośnie samego siebie, ze tak wysoko go oceniłem - to jest dno totalne. 14 zeta w plecy ale zabawy było co niemiara jak patrzysz gdy ludzie wychodzą z kina bo się nic nie dzieje, albo dzieje się tak szybko, ze szkoda słów (Gwardia rozniesiona w 30 sekund, transformacja obcych czy zapładnianie Predaliena kobiet). AvP lepszy i jakbym wiedział to bym se kinową wersje obejrzał na kompie, moze lepiej bym go zinterpretował
Kilka plusów jest: ta laska szmulowata co na gwiazdę Predzia się nadziała i sama postać Obcego.
pyt. Ten Predator co taki kozak sam wyruszył na Ziemię, myślał, ze rozniesie wszystkich itd? Nie przeceniał swoich sił. Wiem, ze Predatorzy kochają walkę i takie wyzwania ale to, ze ruszył sam na bój to mnie śmieszy maxymalnie