PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46522
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

bardzo dobry

ocenił(a) film na 9

6 punktów za sam film + 3 za efekty specjalne=9.

ocenił(a) film na 2
Cinema2009

Super.

To ja może ocenię film Aliens. Tak dla porównania.

12 punktów za sam film... plus 5 za efekty... plus 7 za grę aktorską... plus 3 za fabułę... plus 6 za scenografię... plus 6 za scenariusz... W takim razie daję Aliens ocenę 41/10!

Witam kolejnego matołka, wystawiającego ocenę bez JAKIEJKOLWIEK refleksji.
Braku argumentów nie chce mi się już nawet szerzej komentować - powiem tylko, że niewiele razy widziałem go w tak żałosnym wydaniu.

ocenił(a) film na 2
Der_SpeeDer

"W takim razie daję Aliens ocenę 41/10!"

Zapomniałem wliczyć w to klimatu, muszę się pokajać za ten błąd i podwyższyć ocenę do 53/10...

ocenił(a) film na 4
Cinema2009

ja podczas ogladania tego filmu mialem wrazenie jakby to obcy z predatorem walczyli tak kto wiecej ludzi zabije.. a skoro ten film robili spece od reklam to nie ma co sie dziwic ze film slaby i ponizej oczekiwan 4/10 i to takie naciagniece ;]

ocenił(a) film na 6
badboyxD

Wg. mnie film nie był taki zły dosyć miło spędziłem przy nim oglądając go na DVD. Trochę żałuje jednak pieniędzy jakie na ten film wydałem(aż 56zł!) film powinien kosztować 40 - 50 zł max, ale 56 to już przesada.

ocenił(a) film na 3
Rafal23

To po kiego kupowales ten film?? Do kolekcji pewnie tak jak ja kupuje swoje tyle ze ja filmy na DVD kupuje puzniej wyłącznie dla dodatków ktorych nieraz jest masa. 56 zl to ja dalem za wyudanie 2dyskowe rozszerzone Ghost Ridera i jestem zadowolony film jest dłuzszy o 10 min i są ciekawsze sceny. Za AVP2: Requiem to ja bym dal conajmniej 10 zl.... nie wicej. Ten film to dno ocena 3/10 to max, nie zasluzyl na wiecej. Pozdro dla Ciebie:))

ocenił(a) film na 1
RiDeR882

za darmo nawet bym nie chcial tego gniota to samo tyczy sie ghost rider=P

użytkownik usunięty
tyktys

Za darmo bym wziął żeby potem komuś sprzedać :) Na swojej półce z DVD bym tego g*wna na pewno nie postawił.