PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46524
3,4 16 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

po 1. jak mozna bylo zniszczyc taki kultowy jak chociazby 1 czesc Obcy - 8. pasażer Nostromo ;| co dalej mnie przekonuje w tym ze starsze filmy bez wyimaginowanych efektow specjalnych bardziej trzymaja w napieciu niz owczesne kicze.. ;/
po 2. w fimie bylo praktycznie caly czas ciemno co po pewnym czasie obrzydzalo caly film a nie wywolywalo emocji.
po 3. ktos byl chyba milosnikiem rambo, komus sie ubzduralo ze jeden predator wyslany na ziemie zalatwi wszystko, co bylo wrecz glupie :|
po 4. plus w tym filmie to ta hybryda półpredadtor - półobcy, ale i tak nic ciekawego nie pokazal
po 5. a 2 plus to taki ze ginely osoby o ktorych nawet nie pomyslalem ze zgina.
to tyle ;)

ocenił(a) film na 1
marekkk87

to skomentuje Twoje punkty

1. Zniszczyli juz pierwsza czescia.
2. Chyba bylo ciemno, zeby tanich efektow nie bylo widac... przeciez jak Predator strzelal, to efekt wybuchu i iskier byl na poziomie Predatora 1...
3. Oj byl, szczegolnie laska, ktora trzyma m4 jedna reka wchodzac do helikoptera i strzela jeszcze i rozrzut w ogole nie porusza jej reka... zalosne
4. Ja nawet nie pamietam kiedy :D
5. I odwrotnie tez :D

A ogolnie film do tego stopnia zalosny, ze sie rzygac chce. Kicz, tragedia, porazka, szmira, chala i nie wiem co jeszcze. Tak bezdennie glupiego filmu dawno nie bylo. Totalne 0/10. Trzymac sie z daleka.

ZACHARECZKU

no ta babka to tez przeciez byla rambo 9 krew.. ;/ przyjechala jakas baba z marinsow i wszyscy jej zaufali ;P powtorze slowa kolegi.. trzymac sie z daleka