no właśnie, jaką karę wymyślili byście dla twórców tegoż filmu? ja pozwolę sobie mało oryginalnie zacytować starego klasyka: umieścić twórców w całkowitych ciemnościach, w labiryncie pełnym zmutowanych, gigantycznych, ludożerczych komarów, jako broń dał bym karabin snajperski a jako jedyne źródło światła lampę stroboskopową. słucham innych równie ciekawych propozycji.
Ja bym dodatkowo dorzucił zmutowane szczurze pchły zarażone dżumą, do tego słonie zarażone wąglikiem - tym gorszym płucnym - a na koniec te komary uszlachetniłbym słoniowacizną. A tak na poważnie kazałbym do znudzenia oglądać to co zrobili z mojego ulubionego potwora...Myślę, że to byłaby dla nich adekwatna kara. Wszak co może być gorszego od całodobowego oglądania AvP i tak w kółko?
to może przepisanie scenariusza swojego gniota 1000 razy każdy i do tego jedną ręką, gdyż drugą musieli by bronić się przed atakiem bandy wściekłych ogrów uzbrojonych w 2 metrowe maczugi - kolejny klasyk.
Kazałbym napisać jakiś "dobry" scenariusz. Musieliby pisać ręcznie, ołówkiem. Aż nie wymyślą czegoś z sensem.
Pozdr.
Zarazić go jakimś pasożytniczym organizmem dla którego do końca życia byłby nosicielem:).
Wyluzuj, każdy ma prawo do własnej opinii.Po za tym ten post jest trochę na wesoło więc...wolność rządzi!!!A film generalnie mi się nie podobał...Pozdr ;)
Mało ambitnie - zostawić ich z predatorem albo alienem. Ten kto mieczem wojuje od miecza ginie!
Ja kazałbym im codziennie czyścić wszystkie kible w gmachu UŁ w Łodzi, za pomocą szczoteczek do zębów. A wieczorem - mycie zębów. Tymi samymi szczoteczkami. Może wtedy poczują podobny niesmak, co fani Aliena tudzież Predatora.
coście się tak uparli na nich ? nie podoba wam się film, to nie oglądajcie...mnie się podoba, choc oczywiscie nie jest tak dobry jak 4 klasyczne części...w sumie to rozrywkowe kino sci-fi i nie można oczekiwac tu Dawni Bogowie wiedzą czego...
A jednak czegoś można oczekiwać, Aliens to też kino rozrywkowe i proszę, mamy arcydzieło gatunku. AvP2 to... no właśnie. Jako fani mamy prawo, czy wręcz obowiązek urągać ludziom gwałcącym legendę.
O K**wa... To az takie złe?? Chyba nie moze byc az takie marne! Bardzo lubie kwadrylogie Obcego i własnie mialem zamiar obejrzec te dwa filmy z serii AvP.Słyszałem ze pierwszy film z tej serii nie był az tak zły...jednak sądzac po Waszym wielkim rozczarowaniu tymże filmem to teraz nie wiem czy opłaca mi się poświecać mój czas na te filmy...Może dla fana serii o Obcym nie bedzie az taki zły??Może sa jakies elementy czy momenty w tym filmie chociaż troche warte obejrzenia??Albo chociaz jakiec plusy czy pozytywne strony?????Prosze o odpowiedź!!...Z góry dzięki!!
Niestety, absolutnie żadnych. Frustracja i nuda, te dwie rzeczy są nieodłączną częścią seansu. Moja żona, która jest raczej bojaźliwym stworzeniem, na kinowym seansie zwyczajnie się wynudziła. Mnie zaś szlag trafiał od początku do samego końca. Odradzam.
Wyrazny tatuaz na czole kazdego ktory jest odpowiedzialny za te 'produkcje' - NIE BEDE ZABIERAL SIE ZA KINO SF.
ta, całkiem niezła kara, choć wolałbym żeby mieli napisane "zrobiłem AvP2" Nie mogę znieść że tacy chodzą po świecie anonimowo.
Jebnij sie wszyscy w głowy. Podobał mi się ten film. A z tymi karami to żałosne. Nikogo nie obchodzą wasze kary i te pierdoły, ktore wypisujecie, A juz na pewno nie twórców :D
dziecko? To ma mnie obrazic, jak rozumiem. Wyzywanie od dzieci, wieśniakow czy innych nie działa na mnie kochasiu, bo to tylko szczekanie bezzębnego psa. Za duzo ludzi pisze w ten sposób na lewo i prawo ;) A wasze mrzonki o karach są bardzo śmieszne, bo absolutnie nierealne:) To jakbyście zastanawiali się na co wydacie pieniadze jak wygracie w totka :)
Widocznie nie wychowałeś się na starej dobrej kwadrylogii Obcego albo i wogóle nie oglądałeś tych filmów to tobie może i się podobało...
Oczywiście, ze widziałem, oczywiście, ze sie wychowałem, co nie zmiania faktu, ze AvP2 mi się podoba. To jakiś cud? Nie możesz uwierzyć? To pewnie niemożliwe hmm? Doskonale zdaje sobie sprawe, że to inny klimat. Nie dorasta do pięt Aliens2, ale... no k.u.r.w.a co ja poradze? :D
"AvP2 mi się podoba. To jakiś cud?"
Nie no, żaden cud. W końcu sam Stanisław Lem powiedział niegdyś "dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".
Haha zapewne Lemowi chodzilo o takich jak ja. Na pewno mialby ochote poklepac cie z uznaniem po ramieniu.
A tak serio to nie wiem czy wiesz, ale wypisywanie takich bzdur i podciaganie pod swoje zalosne teorie cudzych cytatow jest oznaka zupelnego braku szacunku dla autora cytatu - ktorego sie nie zrozumialo - jak i odbiorcy postu.
Rozumiem, ze mozesz sobie pozwolic na brak szacunku, bo jestes bardzo, bardzo daleko ode mnie, ale zdobylbys sie na to w normalnej rozmowie? :)
"Haha zapewne Lemowi chodzilo o takich jak ja"
Tak, zgadłeś - mówiąc o idiotach, miałem na myśli ciebie. Gratuluję błyskotliwości. Wygrałeś płytę PCW z widokiem na morze.
"A tak serio to nie wiem czy wiesz, ale wypisywanie takich bzdur i podciaganie pod swoje zalosne teorie cudzych cytatow jest oznaka zupelnego braku szacunku dla autora cytatu - ktorego sie nie zrozumialo - jak i odbiorcy postu"
Chłopcze, nie bądź śmieszny. Wyrażane przez ciebie poglądy są proste jak dyszel, nie wymagają żadnego zrozumienia. Nie ośmieszaj się też, nazywając moje kpiny "teoriami". I daruj sobie to bajdurzenie o braku szacunku, bo ty pierwszy kazałeś mnie i kilku innym osobom "jebnąć się w głowy".
"Wyrażane przez ciebie poglądy są proste jak dyszel, nie wymagają żadnego zrozumienia" - najwyrazniej wymagaja, bo pisalem o cytacie Lema.
"Chlopcze"? - a coz to za zwrot? Domyslam sie, ze chciales mnie w ten sposob ponizyc. Mam nadzieje, ze twoja chorobe prowadzi dobry weterynarz.
Czego bym nie napisal to i tak tego typu rozmowy sa zalosne - szczekanie bezzebnych psow. Pozostaje mi tylko polecic bys skorzystal z mojej rady. Jebnij sie w leb.
Do zobaczenia w realnym swiecie, gdzie tacy jak ty mijaja mnie ze spuszczonymi glowami.
"najwyrazniej wymagaja, bo pisalem o cytacie Lema"
Ow... w zacytowanym przeze mnie "AvP2 mi się podoba. To jakiś cud?" pisałeś o cytacie Lema? Ahaaaaa...
"a coz to za zwrot?"
W sam raz jak na przejawiane w twoich wypowiedziach gówniarstwo.
"Czego bym nie napisal to i tak tego typu rozmowy sa zalosne"
O, tu.
"Jebnij sie w leb"
I tu.
"Do zobaczenia w realnym swiecie, gdzie tacy jak ty mijaja mnie ze spuszczonymi glowami"
I jeszcze tu.