PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46515
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

ja sie wypowiem jak obejrze... nie lubie sugerowac sie w ocenach opiniami innych...

ocenił(a) film na 1
DareDevil81

Jeżeli lubisz filmy pokroju Piły, to może CI się spodoba. Jeżeli jesteś fanem Obcego i Predatora, to uciekaj od tej produkcji.

ocenił(a) film na 10
Ichthys

Niby dlaczego? Głupszego tekstu długo nie czytałem. Mogłeś napisać tak: jeżeli spodziewasz się coś na miarę Predatora 1&2 lub Alien 1,2,3 to nie idź do kina.

FAN PRZECIEŻ PÓJDZIE BO JEST FANEM TYCH POSTACI. Gdybyś był MEGA fanem Caga to nie zobaczyłbyś Ghost Ridera jakby ktoś Ci tak napisał?

DareDevil81

dobra... juz widzialem... na szczescie pracuje w kinie i moglem to cos zobaczyc gruuubo przed premiera... no moze nie tak grubo przed premiera, ale nawet przed przedpremiera... jak jestes czyims fanem tak naprawde to nawet jak beda mowic o nim zle to i tak bedziesz fanem... co do filmu to hmmm??? pozostawia lekki niedosyt... aczkolwiek scena na oddziale noworodkow robi wrazenie :D i kilku obcych wykluwajacych sie z ciezarnej kobiety... powiem tak... za duzo oklepanych schematow wzietych z Aliena a takze z Predatora... nie rozumiem tez, dlaczego Predator wszystkie ciala palil jakims tam kwasem (lub nie wiadomo czym) a policjanta ktorego zabil, obral pozniej ze skory i powiesil na drzewie jak to bylo w filmie o predatorze... scena walki na dachu tez jest, hmmm... malo podniecajaca ze tak powiem... jakos dziwnym trafem kolesiowi obcy zawsze wyskakiwal jak mu sie naladowal pistolet predatora... czemu go nie zaatakowalo 3 obcych na raz?? to byloby ciekawe... dlaczego obcy nie wlezli na smiglowiec a tylko probuja wejsc drzwiami z ktorych korzystaja ludzie??? poza tym jak ja wiem to obcy ma kwas zamiast krwi, no nie?? mysliwy strzela w obcego i mu wypala ramie, a babka zabija obcego na smiglowcu i nic :/ zero dziur w kadlubie :/ a jak pamietam to w Alien's krew obcego potrafila przepalic kiiiiilka pokladow statku kosmicznego... poza takimi drobiazgami to film ok... i tak najlepszy byl pierwszy Alien :P no i moze czwarty z tym Alienohumanoidem :P ten jego dlugi jezyk prawie pod perwersje mozna podciagnac :D hehe :P

ocenił(a) film na 10
DareDevil81

Ciekawe co na to Gieferg :P on woli opinie "fachowców" z jakiejś stronki LOL :D