To kolejny avp zagnie czasoprzestrzeń masą nagromadzonej głupoty.
Jedynkę przynajmniej uszło jakoś obejrzeć po piwku ale na to coś szkoda nawet bluzgów...
przepraszam, miałem mały odwyk od internetu. Nie chce być wtórny bo już zapewne prawie wszystko mu wytknięto. Ale ten film imo naprawdę jest po prostu głupim, przydługim teledyskiem z marnymi dialogami, rzeźnickimi efektami i fajerwerkami na końcu.
We wszystkich filmach o Obcych i Predatorze krew służyła budowaniu klimatu, była dodatkiem do lepszej czy gorszej fabuły. A tutaj z całego spadku po nich zostało chyba tylko przesłanie, że ludzie zawsze dostają po doopie od obu..
Zdecydowanie za duzo krwi. smierc smierc ciagle ktos ginął.Nie wciąga.po prostu hała co tu pisać.
zgadzam sie z cavilem
moim zdaniem "dość dobra" to znacznie za dużo powiedziane na temat pierwszej części. Na krytykowanie drugiej nie mam nawet ochoty. A szkoda bo uwielbiam gry z tej serii. Nie przeszkadza mi kiepska fabuła bo tu chodzi o klasyczną nawalankę ludzie-obcy-predatorzy ale tu jak pisał Bartek jest tyko smierć. W serii Obcy można było przynajmniej poznać bohaterów. Tu można poznac co najwyżej ich wnętrzności. To już Predators jest dużo lepszy.