PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655542}
6,3 47 tys. ocen
6,3 10 1 46799
5,8 20 krytyków
Oculus
powrót do forum filmu Oculus

Mam 12 lat oglądałam już nie jeden horror i jakoś nie za bardzo się boję chcę obejrzeć ten ale nie wiem czy będzie fajny i czy straszny bo właśnie chcę obejrzeć straszny co o tym myślicie?

ocenił(a) film na 6
windows5

Myślę, że powtórzenie zasad interpunkcji i ortografii przydałoby się bardziej niż oglądanie strasznych horrorów... ;) Zwracam honor, jeśli to klawiatura szwankuje.

ocenił(a) film na 10
heofora

Nie wiem o co ci chodzi?

ocenił(a) film na 8
windows5

To widziałaś czy nie widziałaś? Skoro już oceniłaś.

ocenił(a) film na 10
bodek75

No wiesz zanim ktoś odpisał to zdążyłam obejrzeć

windows5

o matko, jestes taka super, bo ogladasz horrory majac 12 lat. no nie moze być.

maciejtreppa

Er, zaznaczyła tylko, że ma 12 lat, to swego rodzaju wskaźnik, a nie pokazanie, że jest świetna.

ocenił(a) film na 10
nikolazd

Dzięki

windows5

Horrory to gatunek filmowy przeznaczony głównie dla 12-latków, więc możesz spokojnie obejrzeć. Naprawdę niewiele dzieł z tego gatunku to dojrzałe produkcje.

windows5

12-letni młody człowieku płci żeńskiej jeżeli chcesz się sfajdać ze strachu to zrób to w towarzystwie psiapsiułek. I doradzał bym jeść coś lekkostrawnego np. piwko, czipsy i piccę

ocenił(a) film na 10
myster_A

AHa....

myster_A

luuuuuudzie, dziewczyna się tylko zapytała czy film jest straszny, a to Wy odpisujecie jakbyście mieli po 12 lat, to taka...polska serdeczność?

damian249

Chyba nie załapałeś konwencji mojej wypowiedzi. To była życzliwa satyra. Czy napisałem coś nieuprzejmego lub obrażającego. Nie wydaje mi się.

windows5

Czy warto to jeszcze nie wiem, bo nie widziałam. Tzn. tylko trailer Oculusa tu na filmwebie, wygląda na porządny straszący horror :)

ocenił(a) film na 10
zjemskarpete

Dzięki ale już obejrzałam no i troche żaluje bo chciałam coś strasznego

windows5

Może Oculus nie jest najstraszniejszy, ale daje do myślenia. Swoją drogą role dzieci są naprawdę nieźle zagrane ;)

ocenił(a) film na 9
windows5

Żałujesz , a film oceniłaś na 10? ;)

ocenił(a) film na 9