Mam 12 lat oglądałam już nie jeden horror i jakoś nie za bardzo się boję chcę obejrzeć ten ale nie wiem czy będzie fajny i czy straszny bo właśnie chcę obejrzeć straszny co o tym myślicie?
Myślę, że powtórzenie zasad interpunkcji i ortografii przydałoby się bardziej niż oglądanie strasznych horrorów... ;) Zwracam honor, jeśli to klawiatura szwankuje.
Horrory to gatunek filmowy przeznaczony głównie dla 12-latków, więc możesz spokojnie obejrzeć. Naprawdę niewiele dzieł z tego gatunku to dojrzałe produkcje.
12-letni młody człowieku płci żeńskiej jeżeli chcesz się sfajdać ze strachu to zrób to w towarzystwie psiapsiułek. I doradzał bym jeść coś lekkostrawnego np. piwko, czipsy i piccę
luuuuuudzie, dziewczyna się tylko zapytała czy film jest straszny, a to Wy odpisujecie jakbyście mieli po 12 lat, to taka...polska serdeczność?
Chyba nie załapałeś konwencji mojej wypowiedzi. To była życzliwa satyra. Czy napisałem coś nieuprzejmego lub obrażającego. Nie wydaje mi się.
Czy warto to jeszcze nie wiem, bo nie widziałam. Tzn. tylko trailer Oculusa tu na filmwebie, wygląda na porządny straszący horror :)
Może Oculus nie jest najstraszniejszy, ale daje do myślenia. Swoją drogą role dzieci są naprawdę nieźle zagrane ;)