PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500497}

Oddział

The Ward
2010
5,4 14 tys. ocen
5,4 10 1 14442
4,2 12 krytyków
Oddział
powrót do forum filmu Oddział

Nie polecam.

ocenił(a) film na 3

Pomysł zapożyczony z dobrego i polecanego filmu "Identity" (Tożsamość) .
Doskonały pomysł niestety zmarnowany. Nic z dramaturgii pierwowzoru, postać demona (potwora) przypomina produkcje z lat 80-tych. Film z płytką grą aktorską, typowy produkt dla zarobienia kilku dolarów , bez jakichkolwiek momentów zaskoczenia.
Oglądanie tego filmu w kinie to strata czasu i pieniędzy.

ocenił(a) film na 4
PAWULONGD

tez tak mysle,, tylko dla fanów gatunku i dla tych co w nocy nie moga zasnac,,, tak to raczej nie polecam, chociaz ze ja lubie takie klimaty to w sumie ujdzie ..takie solidne 4/10

adiman

Bardziej horror komedia też nie polecam ale z nudów da się obejrzeć :P

PAWULONGD

dzięki ziom! nie oglądałem filmu, wszedłem na filmweb zobaczyć co i jak o nim piszą, a ty mi wyjeżdżasz, że jest moty w Identity, który oglądałem. już wiem czego się spodziewać, wiem jak może się to zakończyć ta historia ----- nie chcę oglądać. brawo. na przyszłość pomyśl, użyj zwrotu SPOILER, aby nikomu innemu nie zepsuć filmu.

PAWULONGD

Ward pierwowzorem Identity? to chyba lekka przesada:) Filmy o zupełnie innej akcji. A 'osobowość mnoga' to temat wielu innych filmów. To tylko oś, na której opiera się scenariusz - w obydwu przypadkach inny.

babella

Właśnie że nie przesada, pomysł filmu jest skopiowany z Identity;/ Zgadzam się z javs, PAWULONGD totalnie spiepszyłeś innym oglądanie chyba że ktoś nie widział Identity. Co to za oglądanie jeżeli wiesz że to wszystko dzieje się w głowie głównej bohaterki...

Severian81

Obejrzyj trochę więcej filmów, a okaże się się, każdy jest skopiowany:)

babella

Obejrzałem dość sporo filmów i masz racje większość z nich czerpie po trochu z innych produkcji ale nie mogę się zgodzić że każdy:) odnosnie Ward to chyba sie zgodzisz ze ten kto czytał posta PAWULONGO i ogladal Identity zniszczy sobie cały efekt koncowy filmu..

Severian81

No właśnie:) dlatego ja nie czytam komentarzy przed obejrzeniem filmu, Robię to w ostateczności. i nierzadko dobrze na tym wychodzę:) Odkrywam filmy, które ze względu na negatywne komentarze - w ogóle bym nie obejrzała.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Corrolek

Sam sobie bolec w dupe wsadź - tobie palancie napisać że w filmie literki były i ty też za spojler to waźmiesz...
I sam się pie... wieśniaku - bo to tobie słoma z bamboszy wystaje! Krytyk k... się znalazł!!!

jonathanmc

tak ważmię wszystko za spojler NIEUKU

Corrolek

Co, zabolało? Dobrze, że literówka była, bo do czego byś się przyczepił biedaku. A że jak chamski byłeś, tak i zostałeś... Twoja sprawa. Oby Ciebie inni nie traktowali, jak Ty ich.

jonathanmc

ojejejeej.
Bardzo mnie to ubodło,właśnie piszę te słowa,a łzy mi lecą jak grochy

Mnie nic nie boli ćwoku jeb.ny. Biedakiem nie jestem ,takich wieśniaków jak ty kupiłbym kilku za parę alpag.

Nie znasz mnie-CHAMSKI?

Nie chciałbyś poznać prawdziwego oblicza tego słowa-pedale

Corrolek

I biedny i cham...

ocenił(a) film na 3
PAWULONGD

Proszę o wybaczenie za moją ignorancję, jestem nowy w tym forum i dopiero uczę się zasad. Nie miałem zamiaru nikomu zepsuć oglądania filmu, zdradzając jego konstrukcję i płętę. Przyjmując z pokorą konstruktywną krytykę obiecuję poprawę.
Pozdrawiam .

PAWULONGD

rozumiem.
Sorry,że tak ostro.
Na drugi raz ostrzeż przed miejscem napisem SPOJLER

ocenił(a) film na 5
PAWULONGD

przyłączam się do innych, dzięki za spoiler, następnym razem lepiej w ogóle się nie wypowiadaj

gigija

a ja nie ogarniam tego filmu :D