PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500497}

Oddział

The Ward
2010
5,4 14 tys. ocen
5,4 10 1 14442
4,2 12 krytyków
Oddział
powrót do forum filmu Oddział

jakie to głupie

ocenił(a) film na 4

i te fryzury, i te makijaże, stroje, 5 osób w całym psychiatryku, oczywiście pełna depilacja, brak czegokolwiek strasznego, glupie, przewidywalne, wkurzające i bez sensu. 2 max 3/10

ocenił(a) film na 5
moniq87

chyba nie dokładnie oglądałaś 5 pacjentek było na oddziale zamkniętym, gdy przywożą Kristen do szpitala widać, że są tam inni pacjenci i to całkiem sporo, co do strojów to jakie miały być kaftany bezpieczeństwa? Depilacja jest zabiegiem estetycznym wolę oglądać wydepilowaną bohaterkę niż kudłatą jak małpa ale to moje prywatne zdanie i absolutnie nie mam zamiaru w tej kwestii cię pouczać. Film oceniam na 5, bo całkiem przyjemnie mi się go oglądało.

ocenił(a) film na 6
CarolKhaa

Zgadzam się. Nawet w scenie, kiedy Kirsten chce uciec z inną pacjentką, bodajże Emily, jest pokazane jak uciekają przez inne piętra, gdzie jest więcej pacjentów. Kaftan bezpieczeństwa raz został pokazany. Mi się film podobał, chodź jak dla mnie za mało trzymał w napięciu. Nie podobała mi się jedna charakteryzacja. Jak ta blondynka, chyba Emily, miała całą buzię pomalowaną szminką. To tylko to mi nie pod pasowało.