PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=265563}

Odwrócić przeznaczenie

The Air I Breathe
2007
6,7 10 tys. ocen
6,7 10 1 10135
5,5 2 krytyków
Odwrócić przeznaczenie
powrót do forum filmu Odwrócić przeznaczenie

Pomyłka

ocenił(a) film na 1

Do Ludzi!
Prosto między oczy, już dawno nie widziałem tak niedorzecznego filmu, prosto między oczy kulkę dla każdego dzięki komu zmusiłem się do oglądnięcia tej pomyłki.
Dziękuję ;)

ocenił(a) film na 1
ymma

Tak, zeszło ze mnie; normalnie wyssało ze mnie wszystkie siły witalne. Odebrało chęci do czegokolwiek, ścięło z nóg to, że w momencie pisania tego posta na film zagłosowało 30 osób i wynik kręci się około 9. Czy w waszym życiu czegoś brakuje "ludzie"!?

ocenił(a) film na 8
ymma

sorry koles!!!, ale jesli Tobie sie ten film nie podobał to nie oznacza, ze kazdy ma takie zdanie co Ty do filmu!!! sa rozne gusta i kazdy moze lubic co innego...ja osobiscie nie widzialem tego filmu w calosci, ale tylko w urywkach...i mam zamiar go ogladnac caly i sam sie przekonam co z tego wyniknie ale jak narazie to film zacheca mnie do tego by go ogladnac...pozdrawiam!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ymma

dokladnie, popieram w calej rozciaglosci... jak mozna ten film ocenic na 10? ile dzieciakow siedzi na tym forum do cholery.

ocenił(a) film na 10
Pandemonium

A no można. Coś nie pasuje? Niepotrzebnie się bulwersujesz, bo ci, którzy oceniają na pewno tego nie robią.

PS: nie masz czego się przyczepić tylko wieku?

ocenił(a) film na 6
Pandemonium

Gdzie w regulaminie jest napisane, że głosowanie nie jest dla "dzieciaków"?
Śmieszą mnie takie teksty jak twój bardzo....
Właśnie zabieram się do oglądania.

PS. Nigdy nie oglądam filmu tylko dlatego, że ma wysoką ocenę, ale dlatego, że zainteresuje mnie fabuła ;)

Pozdro

ymma

Ciekawa recenzja... Widzę że tu jakiś wytrawny intelektualista-krytyk, daje wyraz swego niezadowolenia. Szkoda słów... Stary.

ocenił(a) film na 6
ymma

Mi się podobał :] Spędziłem z nim miły wieczorek.