Do Ludzi!
Prosto między oczy, już dawno nie widziałem tak niedorzecznego filmu, prosto między oczy kulkę dla każdego dzięki komu zmusiłem się do oglądnięcia tej pomyłki.
Dziękuję ;)
Tak, zeszło ze mnie; normalnie wyssało ze mnie wszystkie siły witalne. Odebrało chęci do czegokolwiek, ścięło z nóg to, że w momencie pisania tego posta na film zagłosowało 30 osób i wynik kręci się około 9. Czy w waszym życiu czegoś brakuje "ludzie"!?
sorry koles!!!, ale jesli Tobie sie ten film nie podobał to nie oznacza, ze kazdy ma takie zdanie co Ty do filmu!!! sa rozne gusta i kazdy moze lubic co innego...ja osobiscie nie widzialem tego filmu w calosci, ale tylko w urywkach...i mam zamiar go ogladnac caly i sam sie przekonam co z tego wyniknie ale jak narazie to film zacheca mnie do tego by go ogladnac...pozdrawiam!!
dokladnie, popieram w calej rozciaglosci... jak mozna ten film ocenic na 10? ile dzieciakow siedzi na tym forum do cholery.
A no można. Coś nie pasuje? Niepotrzebnie się bulwersujesz, bo ci, którzy oceniają na pewno tego nie robią.
PS: nie masz czego się przyczepić tylko wieku?
Gdzie w regulaminie jest napisane, że głosowanie nie jest dla "dzieciaków"?
Śmieszą mnie takie teksty jak twój bardzo....
Właśnie zabieram się do oglądania.
PS. Nigdy nie oglądam filmu tylko dlatego, że ma wysoką ocenę, ale dlatego, że zainteresuje mnie fabuła ;)
Pozdro
Ciekawa recenzja... Widzę że tu jakiś wytrawny intelektualista-krytyk, daje wyraz swego niezadowolenia. Szkoda słów... Stary.