Pewnie wielu z was ma swoich ulubionych "narnijskich" aktoróćw. Interesujecie sie ich zyciem, zbieracie wiadomosci o nich i
w ogole jesteście kopalnią wiedzy o Georgie, Annie czy Benie.
Myslę że niektórzy (tak jak ja:)) napisali do nich listy(dziękuję założycielce wątku z adresami aktorow:)). Ja pisałam do całej piatki. Wysłałam listy 1 lipca, i szczerze mówiąc nie spodziewalam się dostać odpowiedzi przed jesienią. A tu niespodzianka! Wrócilam z wyjazdu i dostałam autograf(bo o niego prosiłam w liście) od Georgie! Bardzo się ucieszyłam. Teraz czekam na nastepne autografy.
Czy i wy wysyłaliście listy z prosbą o autograf do swoich idoli z OzN? Ile czekaliscie na odpowiedź czy moze jeszcze czekacie. Ja moge powiedziec że świetnie się bawiłam piszac listy. Jakie są wasze wrażenia?
Aha nie bojcie się napisać. Super uczucie gdy dostaniecie autograf. Warto sprobować.
Ja to mam takie dziwne przeczucie, że Skandar, Anna i William nie wyślą mi listow... Może dlatego, że nie dołączyłam koperty do mnie. Jak się dowiedzialam że trzeba to zrobić to od tej pory nie mogę sie pogodzić z myślą, że moga nie wyslać tych autografow:((((:(((
Lepiej wydajcie kasę na te kilka kopert. Wtedy to na pewno odpiszą:)
Ja się z tym liczę! Cały czas byłem świadomy tego! Nawet wahałem się, czy warto to pisać...
Tygrysku! Nie potrzebnie się martwisz, masz rację, wystarczyło poczytać poprzednie wypowiedzi aby znaleźć to, co mnie interesowało.:) A list napiszę, a raczej chcialabym napisać, bo cos niechce mi sie zabrac do tego. Mam tylko ogolny szkic po polsku, ktorego i tak nie zamierzam wykorzystac. Dziękuję za rady.:D
OoOoO Jak ja bym mowiła i posługiwała się Angielskim tak jak ty to byłabym w 7 niebie:);(
Tatar ty wiesz że ja chce zrobić to samo;] chce sie podszkolić z Angielskiego iśc na jakiś kurs itd. Byłam 3 razy w Angli w tym raz w Londynie ale nie nauczyłam sie nic z tego języka bo byłam tam za krótko:(
Tatar wiesz że chce zrobic to samo:} chce sie poduczyc angielskiego pojsc na jakis kurs itd. Byłam 3 razy w Anglii w tym raz w Londynie ale wogole sie nie nauczyłam jezyka bo byłam tam za krotko i za mało sie udzielałam:(
Tatar i Julia mam do was pytanie: Wysyłaliście do aktorow kopertę zaadresowaną do siebie, tak aby mogli odesłać wam autograf? Ja już pisałam, że lepiej byloby dołaczyć tą kopertę, wyda się trochę kasy, no ale ma się pewność.
Co prawda, ja JESZCZE NIE WYSŁAŁAM, ale chyba włożę drugą kopertę. Nie wiem czy na niej od razu napisać mój adres, czy jakoś inaczej...
Tez nie mam pojęcia, ale możesz napisać. Ja wysyłam jeszcze raz, będe tylko czekać i się zadręczac, że nie dołączylam tej koperty.
chciałbym bardzo napisać do jednej z aktorek tylko nie mam adresu i nie wiem co jej napisać w tym liście jak wysłać taki list do aktorki?? pomóżcie mi.
uh.... Strasznie chciałabym napisać do aktorów OzN, szczególnie do Georgie, ale jakoś nie wiem jak się do tego zabrać :( Byłabym wdzięczna za jakieś rady od kogoś kto jest już w tym temacie doświadczony. Pozdrawiam
Przed chwilą znowu zajrzałem do skrzynki i jak zwykle nic!...:( Tygrysek! Dziewczyno! Ty to masz farta!!
Oj chyba mam:) Trochę się dziwię, że niektórzy wyslali nawet przede mną, a jeszcze nie dostali... Ale Tatar ja listu od Anny tez nie dostałam więc...
Aha jeszcze jedno: Proponuję do kopert włożyć IRC-y, to takie kupony, które w Anglii można zamienic na znaczki. Kupuje sie je na poczcie.
Jakby ktoś chciał zobaczyć jakie zdjęcie mam od Georgie, to jest ono na moim blogu. Bez autografu poniewaz jest to fota z netu, a ja nie umiem zamieszczać swoich zdjęć w necie:((
Możesz patrzeć na zdjęcie bez autografu xD
Tak sobie myślę czym ja sobie zasłużylam na taką szybką odpowiedź...
Tygrysku, a jak wysłałaś te listy, to było tak że myślałaś, kiedy one przyjdą, czy jakoś niespecjalnie? Czy tak zapomniałaś, ale niecałkowicie?
Więc tak: na autograf Georgie czekałam niecały miesiąc nie wiem ile bo przyszedl gdy byłam na wczasach, a na Bena-29 dni. Nie pamiętam czy bardzo czekalam, myslałam o tym tylko. Kiedy przyślą itp. I wyobrażalam sobie jak to będzie fajnie jak je dostane:)
A ja sobie wyobrażam, jak to fajnie będzie, gdy wyślę swoje listy! ;)
Ale postanowiłam, że do końca tego tyg. się z tym uporam!
Kurde, trzeba w końcu...
Mnie nie sposób nie zapomniec o czekaniu n list, bo tak długo zaglądałem do skrzynki, że już robię to odruchowo gdy tylko przechodzę obok niej.
ma ktoś adresy Ivany Baquero?? jeśli tak to bardzo bym prosił o podanie chciałbym bardzo do niej napisać
Mam do was pytanie o to jak trzeba podać swój adres? I coś mówiliście, że trzeba jakąś dodatkową kapertę?
I jeszce jdno gdzie jest ten temat z adresami, bo nie mogę znaleść?
W tym temacie też są adresy aktorów z Narnii. Na jakiejś poprzedniej stronie...
bardzo chciała bym wysłać listy ale na mojej poczcie stwierdzili że wycofali już te kupony międzynarodowe jakieś pół roku temu. i nie wiem co zrobić :(
Tygrysku! Nie potrzebnie się martwisz, masz rację, wystarczyło poczytać poprzednie wypowiedzi aby znaleźć to, co mnie interesowało.:) A list napiszę, a raczej chcialabym napisać, bo cos niechce mi sie zabrac do tego. Mam tylko ogolny szkic po polsku, ktorego i tak nie zamierzam wykorzystac. Dziękuję za rady.:D
Tą wypowiedź już raz wysłałam, ale jakos dziwnie się zamieściło.:) Pozdrawiam!
po 3 miesiącach oczekiwania dostałam odpowiedź z dedykacją dla mnie od Bena !!!!!!!
Gratulacje xDDD
I zazdrosazczę ;]
Ja wysłałam do Georgie w październiku, ale jeszcze mi nie odpisała :(
Heh oprocz Anglii niedlugo zostaniemy najczestrzym krajem ktory wysyła listy do aktorow z "Opowiesci z Narnii":)
A ja ostatnio działam pod wpływem impulsu. Jednego wieczoru napisałam listy do Skandara i Georgie, rano przetłumaczyłam, a potem wyszłam do sklepu i kupiłam najładniejszą papeterię jaką znalazłam, z łódką, że niby WdŚ. :) Dzisiaj przepisuję, w poniedziałek kupię znaczki i wyślę. Sama się zadziwiam, że tak łatwo mi poszło z tłumaczeniem listów, zawsze byłam przekonana, że mój angielski jest na niskim poziomie, a tu nie miałam prawie żadnych problemów, chyba, że słówka. Później jeszcze będę pisała do Bena i Anny, ale to znów mnie musi dopaść taka motywacja. :)
ja listy wysłałam na początku września. a pisałam je może z 5 minut(po polsku) a przetłumaczyłam na translejcie. i odpisała mi na razie tylko ben.
P.O.M.O.C.Y.!!!
Przepraszam Was, ale te adresy co były tutaj podane, to jest taki sam do Skandara i Georgie. Który jest do kogo i jaki jet do tego, do którego nie jest ten podany? ^^
Ja patrzyłam na kilku stronach, w tym nawet chyba na oficjalnych, ale są podane takie same adresy!