Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128793
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Pewnie wielu z was ma swoich ulubionych "narnijskich" aktoróćw. Interesujecie sie ich zyciem, zbieracie wiadomosci o nich i
w ogole jesteście kopalnią wiedzy o Georgie, Annie czy Benie.

Myslę że niektórzy (tak jak ja:)) napisali do nich listy(dziękuję założycielce wątku z adresami aktorow:)). Ja pisałam do całej piatki. Wysłałam listy 1 lipca, i szczerze mówiąc nie spodziewalam się dostać odpowiedzi przed jesienią. A tu niespodzianka! Wrócilam z wyjazdu i dostałam autograf(bo o niego prosiłam w liście) od Georgie! Bardzo się ucieszyłam. Teraz czekam na nastepne autografy.

Czy i wy wysyłaliście listy z prosbą o autograf do swoich idoli z OzN? Ile czekaliscie na odpowiedź czy moze jeszcze czekacie. Ja moge powiedziec że świetnie się bawiłam piszac listy. Jakie są wasze wrażenia?
Aha nie bojcie się napisać. Super uczucie gdy dostaniecie autograf. Warto sprobować.

ocenił(a) film na 10
AA_M

Farciara!... szkoda że mnie nikt nie odpowiada!... :(

ocenił(a) film na 9
Tatar

Aaaa... szczęściara! Też chce :(
Ja wysłałam, ale nie odpowiada :(
a kiedy wysłałaś?

ocenił(a) film na 10
troll_3

wysyłałam na początku września. a odpowiedziała komuś pozostała trójka??

ocenił(a) film na 9
AA_M

JEEEEEE!!!
Ja dziś dostałam list od Georgie xD
Najwyraźniej to, że Tbie odpowiedziała było dobrą wróżbą ;]

ocenił(a) film na 6
troll_3

Ja też chcę! Ja też chcę! Ja też chcę!
Teraz będę się przez miesiące zadręczać, bo wysłałam wczoraj! D'oh!

ocenił(a) film na 6
troll_3

"Ja dziś dostałam list od Georgie" - ale list, w sensie, że list, czy zdjęcie z autografem?

ocenił(a) film na 10
jasna_cholera

yyy miesiąc?? ja czekałam od początku września. a teraz są święta to i poczta nie będzie prawidłowo działać i oni nie będą odpowiadać. więc życzę powodzenia :). a dostał ktoś odp od pozostałej trójki??

ocenił(a) film na 10
AA_M

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trzeci list tym razem od Skandara!!!!!!(wniebowzięta)

ocenił(a) film na 9
AA_M

Oooo! Gratulacje :D
Też chcę być wniebowzięta xD

ocenił(a) film na 6
AA_M

napisałam "miesiące" :)

ocenił(a) film na 10
jasna_cholera

co ślepy nie zobaczy to zmyśli :):):):):):):)

ocenił(a) film na 6
AA_M

skąd ja to znam? ;>

ocenił(a) film na 10
jasna_cholera

jak ktoś będzie wysyłał do Skandara list z prośbą o autograf to kupon może sobie odpuścić. Mi odesłał bez kuponu. Wysyłałam 2 listy jeden bez a drugi z i dostałam 2 odpowiedzi. :)

ocenił(a) film na 6
AA_M

zacznę masowo teraz pisać. :) do Skandara jeszcze nie pisałam, bo nie jestem pewna adresu, czy rzeczywiście ten sam co do G. Henley?

ocenił(a) film na 10
jasna_cholera

na 100% są te adresy bo wysyłałam i dostałam odpowiedzi :)

ocenił(a) film na 6
AA_M

wysłałąm jeszcze tego samego wieczoru :)

jasna_cholera

Witajcie! Ja chciałabym wysłać taki list tylko nie jestem pewna, czy adresy podane wcześniej są nadal aktualne? I wiem, że trzeba do tego dołożyć kopertę z własnym adresem, tylko chciałam zapytać jaki to powinien być format. I trzeba wysłać zdjęcie do podpisania, czy oni wybiorą i przyślą?
Z góry dziękuję za odpowiedź i proszę by się nie wściekać za głupie pytania ;).

ocenił(a) film na 10
inka341

to tak adresy są nadal aktualne. co do kopert to wyślij zwykłe jak rozmiar nie będzie pasował to odeślą w swojej. tylko musisz wyraźnie napisać bo sieroty nie potrafią czytać. zmienili mi tak adres że się dziwiłam ze doszło :) miłego pisania listów :)

AA_M

Historie ze zmienianiem znam bo obecnie mieszkam w Irlandii. Śmiechu warte kiedy przychodzi do napisania mojego nazwiska. Mogę im wołami napisać jak ma być- i tak sie pomylą;P. Rozumiem, że ty już dostałaś. Długo czekałaś?

ocenił(a) film na 10
inka341

wysłałam we wrzesniiu ale z tym ze dostalam tylko od Skandara Georgie i Bena odpowiedź. jakoś w tym miesiącu.

AA_M

A na czyim liście ci najbardziej zależało?

ocenił(a) film na 10
inka341

Williama ale mi nie odpisał :(

:(

AA_M

Może jeszcze odpisze. A jak nie to zawsze możesz napisać jeszcze raz. Uparty zawsze osiąga cel;P. Jeszcze w kwestii zdjęcia. Oni sami wyślą, czy lepiej samemu im wysłać do podpisu. Bo ja jakoś nie mogłam trafić nigdzie na ładne zdjęcia:(

ocenił(a) film na 10
inka341

sami odeślą :) nawet ładne te zdjęcia. wiszą u mnie na ścianie w antyramie :)

AA_M

To masz radochę! Jakie duże masz te zdjęcia?

ocenił(a) film na 10
inka341

dwa takie normalne a jedno takie dużo większe

AA_M

Zazdroszczę ci. Ja to się boję, że jak wyślę, to mi w ogóle nie odpowiedzą. Z tego co tu czytałam, to najmniej osób dostało od Williama. Leniuch. Nie chce mu się odpisywać;P. Ale za to jak już ktoś dostanie to prawdziwy skarb.

ocenił(a) film na 10
inka341

nom zwłaszcze że pewnikiem nie oni pisali. (od Bena dostałam z dedykacją "TO AGNIESZKA" :) dla mnie )

AA_M

Miałaś problemy z napisaniem tych listów? Bo ja szczerze mówiąc nie bardzo wiem co napisać ( a zwłaszcza jak zacząć;D)

ocenił(a) film na 10
inka341

ja zaczęłam od -my name's ...
a potem pogratuluj sukcesów
ale nie do przesady
jak chcesz to zadaj im jakieś pytanie(przy odrobinie szczęścia odpiszą)
złóż życzenia noworoczne czy coś w tym stylu :)
popros o autograf(o dedykacje jak chcesz to tez poproś)
i anpiasz że jesteś ich wielka fanką

ja napisałam po polsku a potem przetłumaczyłam na translate.pl
nie powinnaś mieć problemów
najtrudniej się zabrać do pracy a potem pójdzie łatwo

AA_M

Dzięki za radę. Ja to pewnie napiszę, ale gorzej będzie z wysłaniem;P. Daj znać jak ci ktoś odpisze:)

ocenił(a) film na 10
inka341

oki napewno dam znać jak ktoś odpisze. a tak przy okazji jak bym nie właziła do świąt to życze teraz wszystkiego najlepsiejszego :)

ocenił(a) film na 10
inka341

Spokojnie inka431 :) nik się na ciebie nie będzie wściekał przynajmniej ja;] niby z jakiego powodu:) ja też zadaje głupie pytania i probuje się dopytać co mam w takim liście napisać bo nigdy nie pisałam listu ndo sławnej osoby;) i zastanawiam sie czy mam dobry adres do Skandara

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

mam pytanko :) dostał ktoś odpowiedź od Williama?? :|

ocenił(a) film na 10
LadyCroft_3

ja nadal czekam choć watpię że dostane :(

AA_M

Ja nadal się zbieram, żeby wysłać. Zbieram się, zbieram i zebrać się nie mogę ;P

ocenił(a) film na 10
inka341

właśnie też miałam zamiar wysłać :) tylko teraz się trochę zastanawiam :| bo widzę, że coś ciężko się doczekać na odpowiedź od niego :(

ocenił(a) film na 10
LadyCroft_3

Hej a jak napisaliście ten list??? Ręcznie??? bo ja coś czuje że mnie nie rozczytają:)

ocenił(a) film na 6
LadyCroft_3

LadyCroft, jak nie napiszesz to możesz być pewna, że nie dostaniesz odpowiedzi. :)

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

A sama pisałaś list? Czy ktoś ci pomagał;] ja wiem że sama nie dam rady go napisać musi mi ktoś pomoc:)

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Wogóle co w takim liście napisać>? bo nie mam zielonego pojęcia:)

ocenił(a) film na 6
knatalia01

przedstaw się, pogratuluj sukcesów, poproś o autograf. :)
i dorzuć coś od siebie, żeby nie było szablonowo. najlepiej z serca. :)

Tygrysek3

A kto z Was dostał list od Skandara? ;)

ocenił(a) film na 10
_M_M_

ja dostałam nawet dwa :P

AA_M

Chyba najpewniejsza jest Georgie. Wydaje mi się, że ona najczęściej odpisuje :(

ocenił(a) film na 10
inka341

Skandar i Ben tez odpisują. ja musiałam czekać pół roku ale warto było :)

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Mi to tam nie bardzo o autograf chodzi:) dla mnie list ma wieksza wartośc niz autograf...chciałabym zobaczyc co mi w nim napiszą tylko że jak narazie zbieram sie i zbieram zeby go napisać i sie zebrać nie moge;(

knatalia01

Mi też zależy na liście, choć na autografie oczywiście też. Zastanawiam się tylko, czy aby na pewno odpiszą czy przyślą sam autograf. A tak nawiasem mówiąc, to adresy bez zmian?

ocenił(a) film na 10
inka341

A na czyim liscie ci najbardziej zalezy?? Bo mi na SKANDARA:) no ja mysle że odpiszą i dadza ci autograf:) nie wiem jak to bedzie przy moim szczesciu:( bo jak cos bardzo chce to zawsze pojdzie w nie ta strone ktora potrzeba:/ a adres to mam tylko jeden ... do SKANDARA oczywiście:) a jesli nie jestes pewna to skontaktuj sie z ktoryms z uzytkownikow;]

knatalia01

A ja myślałam, że jestem jedyną, która najbardziej lubi Skandara;). Zależy mi też na autografie Anny, ale bardziej ze względu na Zuzannę, którą gra niż na nią samą (lubię łucznictwo i to dlatego;P). Adresy były podane wcześniej. Chciałam się tylko upewnić, czy się nie zmieniły.