Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128793
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Pewnie wielu z was ma swoich ulubionych "narnijskich" aktoróćw. Interesujecie sie ich zyciem, zbieracie wiadomosci o nich i
w ogole jesteście kopalnią wiedzy o Georgie, Annie czy Benie.

Myslę że niektórzy (tak jak ja:)) napisali do nich listy(dziękuję założycielce wątku z adresami aktorow:)). Ja pisałam do całej piatki. Wysłałam listy 1 lipca, i szczerze mówiąc nie spodziewalam się dostać odpowiedzi przed jesienią. A tu niespodzianka! Wrócilam z wyjazdu i dostałam autograf(bo o niego prosiłam w liście) od Georgie! Bardzo się ucieszyłam. Teraz czekam na nastepne autografy.

Czy i wy wysyłaliście listy z prosbą o autograf do swoich idoli z OzN? Ile czekaliscie na odpowiedź czy moze jeszcze czekacie. Ja moge powiedziec że świetnie się bawiłam piszac listy. Jakie są wasze wrażenia?
Aha nie bojcie się napisać. Super uczucie gdy dostaniecie autograf. Warto sprobować.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Wyajzd? Będzie mi brakowało rozmów z tobą!

Tatar

Ach jak chcesz wiedzieć czemu moja lampka sie tak szyblo zapaliła to zajrzyj na "Tęsknicie..." Oj tam wyjazd, pojadę i wroce nie? Ale szkoda, że pojadę:( No nic zobaczy się jaka pogoda...

Tygrysek3

A tak w ogole to ja naprawdę nie rozumiem czemu wy sie rwiecie do rozmoe ze mną:)) Ale mi miło:):):):):) Ja oczywiście też baardzo lubie rozmowy z wami. Teraz w wakacje nie za często się z kimś rozmawiam. Wyjazdy itd. Ale mi miło:):):)

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Nie że się tak rwę, ale przecież mamy o czym pogadać!:) Lepiej teraz, niż zacznie się buda...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Mnie też! Trochę powieje nudą, ale da się.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Bez Tygryska ten temat jakoś nie chce iść naprżód!

ocenił(a) film na 10
Tatar

Niektórzy są duszą towarzystwa po prostu. A ja raczej nie jestem!.. Nie wiem czemu ale na tym nowym "Tęsknicie..." czegoś mi brakuje z poprzedniego... Pamiętam, jak Elaine coś podobnego już napisała na TdN2, ale wtedy nie rozumiałam tego..

Julia_20

Julia ja nie jestem duszą towarzystwa jak to określiłas;) Może nie ze mnie jakas szara myszka, ale zbytnio przrbojowa też nie jestem. A z toba sie fajnie gada. Naprawdę spoko jesteś;))
UUU przegapiłam moment gdy moje forum obchodziło jubileusz:(((

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Prędko wróciłaś, Tygrysek.

Tatar

Tak bo ja wyjechałam na jeden dzień, nawet niecały.

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

A tak mówiłaś że wyjeżdżasz, więc...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Na jeden dzień to jeden dzień:) Jeśli Tygrysek wyjechałaby na dłużej, to by poinformowała:)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Brzmiało to tak, jakby miała właśnie wyjechać na parę dni...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Nie odniosłam takiego wrażenia... Napisała wyraźnie, że na 1 dzień:)

Julia_20

Ależ wy macie temat;)Na ile to dni wyjechała tygrysek...
Ale do tematu listów: Tatar czy wyslałeś już ten kolejny list do Anny?
Julia, a czy ty już wysłałaś listy?

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Eeeee jeszcze nieeee....:( Wiem, musze się zabrać w końcu!

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Ja się jeszcze nie zabrałem za niego! W moim przypadku droga od słów do czynów jest długa i powolna!..

Tatar

Mnie to mowisz... Tzn. do napisania listów nie ociągałam się zbytnio, ale inne rzeczy...

ocenił(a) film na 7
Tygrysek3

Jutro (mam nadzieję) zabieram się za pisanie listów. Fajnie, że napisaliście to wszystko. Teraz dokładnie wiem co i jak robić (sama też bym jakoś dała rade) ;) Ja także mam zamiar napisać do piątki. Jeslem ciekawa czy mi odpiszą ;P

ocenił(a) film na 10
Alexti

Ja planuję te listy w jakąś ładną kopertę włożyć xD Żeby się wyróżniała:D Moze podziała xD

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Wyróżniała się? Co na przykład miałoby na niej być?

ocenił(a) film na 10
Tatar

Chodziło o to, żeby koperta nie była cała biała, bo na pewno takich pełno dostają xD Mam taką ładną niebieską papeterię, więc chyba użyję jej. A Will, Anna i Skandar podobno lubią niebieski kolor, tak gdzieś czytałam:D Tylko nie wiem, czy te listy idą od razu do nich czy najpierw przez kogoś innego... Oby prosto do nich, ale nie wiem..

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Niebieski z tego co wiem, lubi Anna. Jeśli oczywiście wierzyć tym informacjom...
Ale na pewno inni juz na to wpadli! Więc chyba cos oryginalniejszego, byłoby lesze...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Na przykład co? Ja już nie mam pomysłów...
Chyba bomby im nie włożę do koperty, żeby ją zauważyli...:)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Może coś na kopercie... Albo jakaś poczówka czy coś w tym guście dołączone do koperty! Co o tym myślisz?

ocenił(a) film na 10
Tatar

Hmmm ale jak pocztówka dołączona do koperty?
Albo na kopercie? Może bym coś narysowała ładnego?:D

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Narysować to raczej nie naljlepszy pomysł. Z ta pocztówką to miałem na myśli w kopercie.

Tatar

Ja myślę, że Julii chodzi o to by koperta wyrożniała sie na zewnątrz, a nie w środku...

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

I dobrze myślisz:)

Julia_20

Heh:) Jak ja cię dobrze znam:))
Ale ciekawy pomysl masz, myślę, że takie przyozdobienie koperty może podzialać na tych agentow czy kogoś. Ja wyslalam biała, niezachęcającą kopertę:((

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Ja wyślę niebieską! Dobrze, że trzymałam te koperty na wszelki wypadek. Przydadzą się.

Julia_20

Ale masz fajnie:))
Jednak radzę ci pospieszyć się z wysłaniem, bo jak przyjdą tak późno, to...
Mogą nie odpisać albo co.
Nie wiem, pewnie to tylko moje wymysły... Ja tak zawsze mam, że byle szybciej:)

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Najpierw muszę poprawić błędy, potem napisać na czysto.
Będzie moim wielkim osiągnięciem, jeśli wyślę te listy do końca wakacji!

Julia_20

No powodzenia.
O mamo wspołczuję. Nie wierzę, że wszystko robisz tak powoli...
Tzn. pisanie listow. U mnie to potrwalo dwa dni.

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Nie że powoli, ale po prostu mam lenia...
Wszystko odkładam na później...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ejjj tak sobie myślę, że ten pomysł z pocztówką nie jest zły nawet... Jeśli jakimś cudem otworzą mój list to ta pocztówka może bardziej autrakcyjnić go.. Nawet... Ale nie wiem jaka pocztówka.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Nie wiem jak wyróżnić kopertę, więc chyba po prostu wyślę taką białą. Albo obejrzę dostępne w pobliskim papierniczym...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Może widok dużej A4 zwróci uwagę? Do tego jeszcze duże zdjęcie na autorgraf...

ocenił(a) film na 7
Tatar

To zdjęcie na autograf też trzeba przesyłać? Czy sami dają?

ocenił(a) film na 10
Alexti

Różnie! Ja wolę się zabezieczyć i jakoś uprzejmie poprosić o jakies zdjęcie...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Tak się zastanawiam, czy wysłać im jakieś gotowe zdjęcie czekające tylko na autograf... Ale chyba wyślę, nie zaszkodzi.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja tak zrobiłem ostatnim razem.

ocenił(a) film na 10
Tatar

A te zdjęcia to jakie, takie wydrukowane mogą być czy jak? hmm?

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Oczywiście że wydrukowane! A jakie inne? Wydrukowałem i wwsadziłem z listem do koperty.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Czyli taka zwykła kartka. Bo mogą być też takie świecące (zapomniałam jak się to nazywa). Ale na takich to mogłyby się rozmazać litery, więc lepiej zwykła.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Chciałbym, żeby przyszła odpowiedź z autografem a nad nim "for Pawel"... Chlip!

ocenił(a) film na 10
Tatar

To chyba byłby twój najszczęśliwszy dzień!
Podejrzewam, że jak już swoje listy wyślę, to będę myśleć nad tym dzień i noc! Kiedy przyjdą i czy w ogóle przyjdą... Serce będzie mi walić, gdy listonosz będzie przynosił listy!

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja cały czas mam nadzieję, kiedy zaglądam do skrzynki. Zastanawiam się: czy to...?

ocenił(a) film na 10
Tatar

I za każdym razem czujesz rozczarowanie... Też bym tak miała..

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Tak...