Pewnie wielu z was ma swoich ulubionych "narnijskich" aktoróćw. Interesujecie sie ich zyciem, zbieracie wiadomosci o nich i
w ogole jesteście kopalnią wiedzy o Georgie, Annie czy Benie.
Myslę że niektórzy (tak jak ja:)) napisali do nich listy(dziękuję założycielce wątku z adresami aktorow:)). Ja pisałam do całej piatki. Wysłałam listy 1 lipca, i szczerze mówiąc nie spodziewalam się dostać odpowiedzi przed jesienią. A tu niespodzianka! Wrócilam z wyjazdu i dostałam autograf(bo o niego prosiłam w liście) od Georgie! Bardzo się ucieszyłam. Teraz czekam na nastepne autografy.
Czy i wy wysyłaliście listy z prosbą o autograf do swoich idoli z OzN? Ile czekaliscie na odpowiedź czy moze jeszcze czekacie. Ja moge powiedziec że świetnie się bawiłam piszac listy. Jakie są wasze wrażenia?
Aha nie bojcie się napisać. Super uczucie gdy dostaniecie autograf. Warto sprobować.
Ach jak chcesz wiedzieć czemu moja lampka sie tak szyblo zapaliła to zajrzyj na "Tęsknicie..." Oj tam wyjazd, pojadę i wroce nie? Ale szkoda, że pojadę:( No nic zobaczy się jaka pogoda...
A tak w ogole to ja naprawdę nie rozumiem czemu wy sie rwiecie do rozmoe ze mną:)) Ale mi miło:):):):):) Ja oczywiście też baardzo lubie rozmowy z wami. Teraz w wakacje nie za często się z kimś rozmawiam. Wyjazdy itd. Ale mi miło:):):)
Nie że się tak rwę, ale przecież mamy o czym pogadać!:) Lepiej teraz, niż zacznie się buda...
Niektórzy są duszą towarzystwa po prostu. A ja raczej nie jestem!.. Nie wiem czemu ale na tym nowym "Tęsknicie..." czegoś mi brakuje z poprzedniego... Pamiętam, jak Elaine coś podobnego już napisała na TdN2, ale wtedy nie rozumiałam tego..
Julia ja nie jestem duszą towarzystwa jak to określiłas;) Może nie ze mnie jakas szara myszka, ale zbytnio przrbojowa też nie jestem. A z toba sie fajnie gada. Naprawdę spoko jesteś;))
UUU przegapiłam moment gdy moje forum obchodziło jubileusz:(((
Na jeden dzień to jeden dzień:) Jeśli Tygrysek wyjechałaby na dłużej, to by poinformowała:)
Ależ wy macie temat;)Na ile to dni wyjechała tygrysek...
Ale do tematu listów: Tatar czy wyslałeś już ten kolejny list do Anny?
Julia, a czy ty już wysłałaś listy?
Ja się jeszcze nie zabrałem za niego! W moim przypadku droga od słów do czynów jest długa i powolna!..
Jutro (mam nadzieję) zabieram się za pisanie listów. Fajnie, że napisaliście to wszystko. Teraz dokładnie wiem co i jak robić (sama też bym jakoś dała rade) ;) Ja także mam zamiar napisać do piątki. Jeslem ciekawa czy mi odpiszą ;P
Ja planuję te listy w jakąś ładną kopertę włożyć xD Żeby się wyróżniała:D Moze podziała xD
Chodziło o to, żeby koperta nie była cała biała, bo na pewno takich pełno dostają xD Mam taką ładną niebieską papeterię, więc chyba użyję jej. A Will, Anna i Skandar podobno lubią niebieski kolor, tak gdzieś czytałam:D Tylko nie wiem, czy te listy idą od razu do nich czy najpierw przez kogoś innego... Oby prosto do nich, ale nie wiem..
Niebieski z tego co wiem, lubi Anna. Jeśli oczywiście wierzyć tym informacjom...
Ale na pewno inni juz na to wpadli! Więc chyba cos oryginalniejszego, byłoby lesze...
Na przykład co? Ja już nie mam pomysłów...
Chyba bomby im nie włożę do koperty, żeby ją zauważyli...:)
Może coś na kopercie... Albo jakaś poczówka czy coś w tym guście dołączone do koperty! Co o tym myślisz?
Hmmm ale jak pocztówka dołączona do koperty?
Albo na kopercie? Może bym coś narysowała ładnego?:D
Narysować to raczej nie naljlepszy pomysł. Z ta pocztówką to miałem na myśli w kopercie.
Heh:) Jak ja cię dobrze znam:))
Ale ciekawy pomysl masz, myślę, że takie przyozdobienie koperty może podzialać na tych agentow czy kogoś. Ja wyslalam biała, niezachęcającą kopertę:((
Ja wyślę niebieską! Dobrze, że trzymałam te koperty na wszelki wypadek. Przydadzą się.
Ale masz fajnie:))
Jednak radzę ci pospieszyć się z wysłaniem, bo jak przyjdą tak późno, to...
Mogą nie odpisać albo co.
Nie wiem, pewnie to tylko moje wymysły... Ja tak zawsze mam, że byle szybciej:)
Najpierw muszę poprawić błędy, potem napisać na czysto.
Będzie moim wielkim osiągnięciem, jeśli wyślę te listy do końca wakacji!
No powodzenia.
O mamo wspołczuję. Nie wierzę, że wszystko robisz tak powoli...
Tzn. pisanie listow. U mnie to potrwalo dwa dni.
Ejjj tak sobie myślę, że ten pomysł z pocztówką nie jest zły nawet... Jeśli jakimś cudem otworzą mój list to ta pocztówka może bardziej autrakcyjnić go.. Nawet... Ale nie wiem jaka pocztówka.
Nie wiem jak wyróżnić kopertę, więc chyba po prostu wyślę taką białą. Albo obejrzę dostępne w pobliskim papierniczym...
Tak się zastanawiam, czy wysłać im jakieś gotowe zdjęcie czekające tylko na autograf... Ale chyba wyślę, nie zaszkodzi.
Oczywiście że wydrukowane! A jakie inne? Wydrukowałem i wwsadziłem z listem do koperty.
Czyli taka zwykła kartka. Bo mogą być też takie świecące (zapomniałam jak się to nazywa). Ale na takich to mogłyby się rozmazać litery, więc lepiej zwykła.
Chciałbym, żeby przyszła odpowiedź z autografem a nad nim "for Pawel"... Chlip!
To chyba byłby twój najszczęśliwszy dzień!
Podejrzewam, że jak już swoje listy wyślę, to będę myśleć nad tym dzień i noc! Kiedy przyjdą i czy w ogóle przyjdą... Serce będzie mi walić, gdy listonosz będzie przynosił listy!
Ja cały czas mam nadzieję, kiedy zaglądam do skrzynki. Zastanawiam się: czy to...?