Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128793
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Pewnie wielu z was ma swoich ulubionych "narnijskich" aktoróćw. Interesujecie sie ich zyciem, zbieracie wiadomosci o nich i
w ogole jesteście kopalnią wiedzy o Georgie, Annie czy Benie.

Myslę że niektórzy (tak jak ja:)) napisali do nich listy(dziękuję założycielce wątku z adresami aktorow:)). Ja pisałam do całej piatki. Wysłałam listy 1 lipca, i szczerze mówiąc nie spodziewalam się dostać odpowiedzi przed jesienią. A tu niespodzianka! Wrócilam z wyjazdu i dostałam autograf(bo o niego prosiłam w liście) od Georgie! Bardzo się ucieszyłam. Teraz czekam na nastepne autografy.

Czy i wy wysyłaliście listy z prosbą o autograf do swoich idoli z OzN? Ile czekaliscie na odpowiedź czy moze jeszcze czekacie. Ja moge powiedziec że świetnie się bawiłam piszac listy. Jakie są wasze wrażenia?
Aha nie bojcie się napisać. Super uczucie gdy dostaniecie autograf. Warto sprobować.

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Ja już posłałem i mozna powiedzieć, czuję się skrajnościowo. TZN z jednej strony mam nadzieję, z trugiej trzeźwo iceniam szanse...

A więc twierdzisz, że po miesiącu przyszła odpowiedź? Oj, coś nie wierzę! :)(

Tatar

No cóż ja sama nie wierzylam że dostalam autograf tak szybko. Ale to agencja wysyła może akurat było mniej tych listów i sie pospieszyli. Ale ważne że jest:)
Dla niedowiarkow mogę opisać. Jest to zdjęcie Georgie z KK w czerwonej sukience na plaży. Na górze jest jej autograf i na końcu podpisu 2 serduszka.

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Jeśli tak, to szkoda że mnie Anna nie odpowie!! :( Jak pisałem to starałem się pisać to bez zbędnych tych, no wiecie. Złożyłem jej gratulacje z ostatnich sukcesów i życzyłem szczęścia w życiu.
Na koniec napisałem w dwóch językach życzenia. PO polsku i po angielsku. Myślałem że to będzie takie uatrakcyjnienie...

Tygrysek3

A jak poprosiłaś o autograf ze zdjęciem...? co napisałaś...

"poprosze podpisane zdjęcie" czy co ? :P :P

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Ale masz szczęście! Autograf Georgie! I to jak szybko doszedł:)
Ja zamierzam dopiero napisać do nich, ale kompletnie nie wiem, co w takim liście napisać! Raz próbowałam, ale nadal jestem niezadowolaona. Bo to nie jest taki zwykły list jak np. do znajomego... Najtrudniej jest mi zacząć...
Proszę podpowiedz mi coś chociaż!
Z góry thank you very much!

Julia_20

Nie bój się pisać!
Ja napisałam każdemu z nich, że OzN to mój ulubiony film, że świetnie zagrali. Dodatkowo William'owi i Annie napisałam, że smutno mi, że nie będzie ich w następnej części. A zaczęlam od przedstawienia się. Zadałam im parę pytań typu: Jak ci się pracowało na planie Narnii ale nie wiem czy odpowiedzą:(

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Napisz na początku króciutko, że jesteś ich polską fanką i pogratuluj sukcesów!

ocenił(a) film na 10
Tatar

Ja bym chciała do nich napisać, ale nie tylko z prośbą o autograf - z prośbą o odpowiedzenie na parę (czytaj dużo ;D) pytań. Myślicie, że jest szansa, iż ktoś odpowie mi na nie?

ocenił(a) film na 10
Elie_i_Keira_13

Raczej wątpię! Ja co prawda odpowiedzi nie otrzymałem, ale może spróbuj jak radziłem!

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Tygrysku, mam do Ciebie pytanie : Jak długo czekałaś na autograf od Bena? Bo ja wysłałam i czekam, a chciałabym się dowiedzieć ile ( tak na oko) będę czekać :) Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :):)

Ann129

Od Bena otrzymałam autograf calkiem niedawno-bylo to ok.29 lipca. Wyslałam 1 lipca więc czekałam baardzo krótko. Sama się zdziwiłam że tak szybko. Jeżeli przyślą mi pozostali aktorzy(oprócz Georgie) bo jej podpis już mam to dam znać:) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

No no takie autografy to prawdziwy skarb:)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Jakby muśnięcie chodzącej sławy!...

Tatar

Ba pewnie!!! Nawet nie wiecie jakie te autografy sa dla mnie cenne. Planuję zanieść je do szkoły i pokazać koleżankom ale te brudne łapy itp.
Na razie podpisy leżą na stoliku w koszulkach i może w przyszłości załatwię sobie szklaną płytę;)

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Gdybyś pokazała je koleżankom, to albo by cię wyśmiały (jeśli nie lubią OzN) lub stałabyś się sławna przez to że te autografy dostałaś!
Lepiej to drugie:)

Julia_20

I ta opcja nie i ta nie;) Kolezanki też lubią Narnię może nie tak szaleją jak ja no ale lubią. Raczej będą patrzeć z podziwem.

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Lepiej zrób odbitkę i to zanieś, bo ktos z zazdrości lub dla głupiego kawału może zechcieć zniszczyć!

Tatar

Rzeczywiście nie pomyślałam:( Ale jestem naiwna:( Dzięki za radę:)
Brr zimno mi się zrobiło na myśl że ktoś by mi zniszczył zdjęcie Bena lub Georgie.

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Ja bym chyba takiego udusiła na miejscu! Nie wybaczyłabym!

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Dlatego trzeba stosować środki zapobiegawcze!

ocenił(a) film na 10
Tatar

A czy na list starczy jedna kartka takiej ładnej papeterii?
Czy to raczej za mało? Bo nie chcę za długiego listu pisać, żeby im się nie chciało czytać xD

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ze strony wiem, ze przynajmniej do Anny ktoś napisał długi list na parę stron A5 i odpisała.

Tatar

Wow to co on musiał tam pisać??? Mi wystarczył poł kartki A4 Na komputerze czcionka chyba 16 jakoś tak

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

A ja raczej ręcznie napiszę:) Tak inaczej żeby było:) Będę trochę mniejsze litery pisać.
No to chyba taka jedna kartka starczy xD

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Raczej. Ja chyba dokładnie przeczytam te listy i spróbuję znaleźć to, przez co odpowiedziala na nie.
Chlip! Żeby tak na moje odpowiedziała! Chlip! Tak się starałem! Chlip!

ocenił(a) film na 10
Tatar

Znowu chlipiesz! :D:D:D
CHLIP!
CHLIP!
CHLIP!
CHLIP!
CHLIP!
CHLIP!
xD

Tatar

Nie chlip Tatar! Ona odpowiada sam widziałeś. Jestem pewna że na twój też:)))

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

No co ty opraw sobie!
Ja swoje od Bena oprawiła i coodziennie budzę się i widzę jak onn tak pięknie sie na mnie patrzy

Tygrysek3

Skąd macie ich adresy...? I czy mógłby mi ktoś je podać...?

Tygrysek3

Bardzo mi zależy na adresie Williama Anny Georgie Skandara i Bena...
ale nie wiem z kąd je wziąść....

Kiss_

Na FW jest temat z adresami aktorów. Można je też znależc na ich oficjalnych stronach.
Podam ci adresy Anny i Skandara bo mam je akurat pod reką:
Anna Popplewell
c/oSasha Leslie Management
34 Pember Rosd
London NW10 5LS, UK

Skandar Keynes
c/o Hamilton Hodell
5th Floor
66-68 Margaret Street
London W1W 8SR
UK

Tygrysek3

A masz jeszcze Georgie Bena i Williama bardzo bym prosiła

I z góry WIELKIE DZIĘKI :*

ocenił(a) film na 10
Kiss_

Ben Barnes
CAM
First Floor
55-59 Shaftesbury Avenue
London W1D 6LD
UK

William Moseley
Independent Talent Group Ltd.
Oxford House
76 Oxford Street
London W1D 1BS
UK

Georgie Henley
Hamilton Hodell
5th Floor
66-68 Margaret Street
London W1W 8SR
UK

:)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja już się gubię, znalazłam 3 adresy Willa...

William Moseley
c/o ICM Artists
Oxford Street
London W1D 1BS
UK

nie wiem to prawie takie same...

ocenił(a) film na 10
Kiss_

Ja cały czas czekam... Z nadzieją patrzę do skrzynki...

ocenił(a) film na 10
Tatar

A ja z nadzieją najpierw muszę w końcu zacząć pisać... Bo mówię wam, z tym moim pośpiechem mogę dopiero za 10 lat napisać...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Mnie mówisz o opieszałości? Ja sam bardzo długo się zabierałem do listu!

ocenił(a) film na 10
Tatar

Listy chciałam już napisać na początku lipca. Zawsze mówię, to jutro napiszę, bo dziś mi się nie chcę i nie mam weny do pisania. I tak jest do teraz:/

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja tak samo z wieloma innymi rzeczami!

ocenił(a) film na 10
Tatar

Kiedyś ktoś powiedział coś w stylu: "Nie mam na to czasu, żeby tracić czas." Cóż, ja mam na to czas:(

Tygrysek3

Ja sie boje że ja coś głupiego napisze... albo mnie nie zrozumieją... :P

ocenił(a) film na 10
Kiss_

Więc przeczytaj parę razy i przemyśl go dobrze!

Tatar

A jak prosiliście o autograf ze zdjęciem...? co napisaliście ...

"poprosze podpisane zdjęcie" czy co ? :P :P

Kiss_

Ojejusiu no a jak inaczej? Tzn. ja napisałam " czy mógłbyś/mogłabyś odpisać mi i wyłać autograf?" Oczywiście napisałam po angielsku:)

Tygrysek3

mialo być "wysłać"

ocenił(a) film na 10
Kiss_

W liście napisałem że proszę o odpowiedź i tyle. Oczywiście w odpowiednim tonie...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Ja również chciałabym napisać list do całej piątki, najgorsze jest to, że nie umiem perfekcyjnie (czyt. dobrze) angielskiego ;( nie mam nawet kogo poprosić o pomoc ;( Nie moge znaleźć poprzedniego tematu na forum dotyczącego listów...

hanka1414

Haniu1414 nie przejmuj sie ja też dobrze nie umiem pisać po angielsku...

A co dopiero po polsku :P:P:P:P żart

ocenił(a) film na 10
Kiss_

a ja tak bardzo chciałabym mieć autografy całej piątki a zwłaszcza Bena!!! ;(

ocenił(a) film na 10
hanka1414

A ja Williama...:|