PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=591}

Osaczeni

Entrapment
1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 38895
5,5 17 krytyków
Osaczeni
powrót do forum filmu Osaczeni

nigdy nie wyglądała lepiej. Ten film (może jeszcze "MASKA ZORRO) to esencja jej urody, talentu i seksapilu. Mieszanka wybuchowa, która musiała zaowocować Oskarem (Chicago). Szkoda, że potem Zeta nie pokazała już tak wiele. Talent ma niewątpliwy.
Pozostaje plakat "OSACZONYCH" można patrzeć na niego i patrzeć. Mona Liza.

AutorAutor

Tyłeczek okalany przez lasery - to jedna z najważniejszych wizytówek kina sensacyjnego lat 90-tych.

http://www.superiorpics.com/catherine_zeta_jones/images/catherine046.jpg

Rzeczywiście w żadnym innym filmie Zeta-Jones nie była tak ponętna jak właśnie w "Osaczonych". Brawa dla reżysera. I scenarzysty, który wpadł na tak spektakularną scenę.

AutorAutor

zgadzam sie. ma cos w sobie:)

AutorAutor

Owszem, fajnie tu wygląda, ale jeśli mówić tylko o wyglądzie, to na mnie największe wrażenie wywarła w "Terminalu". Tam była śliczna, najśliczniejsza (subiektywnie).

ocenił(a) film na 5
AutorAutor

wygląd wygladem, ale jej gra aktorska momentami żenująca.

ocenił(a) film na 10
androgenius

Chyba żartujesz?
W której scenie?

ocenił(a) film na 5
AutorAutor

Nie będę teraz ściagał i przeglądał filmu, ale jest kilka momentów, w których drewno aż rzuca się w oczy. Wystarczy uważnie oglądać i bez problemu da się to zauważyć.

ocenił(a) film na 10
androgenius

Nie dostrzegłem. A znam ten film doskonale.

ocenił(a) film na 5
AutorAutor

Ja dostrzegłem, stąd właśnie zamiast ocenić na go na 6 odjąłem jeden punkt. Z reguły się kłócę w takich sytuacjach, ale dzisiaj sobie odpuszczę. Zasugeruję jedynie, że jak stawiasz takiemu filmowi 10 to może zwyczajnie coś blokuje ci obiektywizm i powoduje selektywne nieprzepuszczanie niedociągnięć filmu do świadomości :) To bardzo częste u fanatyków dających dziesiątki filmom ze wszech miar przeciętnym.

ocenił(a) film na 10
androgenius

Myślę, że tak myśląc dużo tracisz.

ocenił(a) film na 5
AutorAutor

Po prostu oglądając zwracam uwagę na jak najwięcej aspektów filmu, od gry aktorskiej zaczynając a na oświetleniu kończąc. Nie satysfakcjonuje mnie jedynie scenariusz i filmowi ze świetnym scenariuszem i kiepską realizacją nigdy nie dam 10, jeśli dobrze pamiętam to chyba tylko jeden czy dwa filmy oceniłem na 10 jak do tej pory, a ocenionych mam prawie 1400.

ocenił(a) film na 10
androgenius

Nie lubię się powtarzać, ale myślę, że dużo tracisz.

ocenił(a) film na 8
AutorAutor

Moim zdaniem Catherine najlepiej wyglądała w filmie "Okrucieństwo nie do przyjęcia"