PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=220746}

Ostrza chwały

Blades of Glory
2007
5,9 28 tys. ocen
5,9 10 1 27897
6,2 11 krytyków
Ostrza chwały
powrót do forum filmu Ostrza chwały

Film jest cienki chyba nie rozumie ze to komedia ,parodia zrobiona naprawde niesamowicie komedia roku dawno sie tak nie smiałem ;] gorąco poleca mnustow smiesznych scen swietni aktorzy!;]

ocenił(a) film na 4
marekloko

Żal czytać Twojego posta... "komedia roku" ?????????? To Twoja pierwsza komedia którą obejrzałeś w tym roku??

ocenił(a) film na 10
skynet86

wiec wedlug ciebie co lepsze????????????

ocenił(a) film na 8
marekloko

nie no... moze nie mistrzostwo.. warty obejrzenia.. czemu nie... ale mistrzostwem to bym tego nie nazawl.. 8/10 daje.. bo film ciekawy i dobrze sie oglada

ocenił(a) film na 9
amper_k

a według mnie mistrzostwo 9,5/10 :) film jest przezabawny od samego początku do końca. Nie rozumiem ludzi, którzy wyrażąją swoje opinie o filmie nawet go nie oglądając i mówiąc o parze gejów ;/ Ten film poprostu trzeba obejrzeć. Zwróćmy uwage chociaż na wpływy z biletów w USA. Jeśli dobrze pamiętam do grubo ponad 125 mln $ o daje naprawde świetny wynik :D

ocenił(a) film na 4
Zohan_

Oglądałem go w całości i podtrzymuję moje zdanie. Beznadzieja... A jeżeli patrzysz na wpływy z biletów i to jeszcze z USA... to pewnie masz klapki na oczach i podążasz za reklamą filmu

(PS. poczucie humoru pewnie też masz amerykańskie ... oni to łykają każdą chałę).

ocenił(a) film na 10
marekloko

Racja Film przezabawny ;)
żeby nie zrozumieć humoru (jak niektórzy) trzeba być chyba wychowywanym przez zakonnice czy coś ;)

I jeszcze jedno :D
Jimmy Kocham Cię :D